Görüş Bildir
Haberler
"Anayasa Mahkemesi'ni de Dinliyorlar"

"Anayasa Mahkemesi'ni de Dinliyorlar"

Fatih UZUN
26.04.2014 - 15:03

Anayasa Mahkemesi'ni De Dinliyorlar

Erdoğan: 10 Ağustos’ta cumhurbaşkanı seçimi olacak. Tabii partimizin bir adayı olacak. İsteriz ki birinci turda adayımız inşallah bu ülkenin cumhurbaşkanı olsun

Başbakan Tayyip Erdoğan Konya'da yaptığı konuşmada '10 Ağustos’ta cumhurbaşkanı seçimi olacak. Tabii partimizin bir adayı olacak. İsteriz ki birinci turda adayımız inşallah bu ülkenin Cumhurbaşkanı olsun' dedi. Erdoğan daha sonra Konya'nın Ereğli ilçesine geçti. Erdoğan burada da önemli açıklamalar yaptı ve, 'İlk kez söylüyorum, Anayasa Mahkemesini de dinliyorlar' dedi.

İşte Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları

“30 Mart’ta Konya Ereğli Ak olacak dediniz Ak oldu. İnşallah bir direnişin, Ak Belediyeciliğin Ereğli’ye geldiğini göreceğiz” diyen Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:

Bunlar beni dinliyor, cumhurbaşkanını dinliyor. Yeni bir şey daha söylüyorum. Anayasa Mahkemesini de dinliyorlar. Bunların işleri güçleri montaj. Kardeşlerim kimi dinlerse dinlesinler karşıların biz varız. Bir kısım paralel yargı ile mücadelemizi devam ediyor edecek, emniyetteki paralel yapıyla mücadelemiz devam ediyor edecek. Temizleyeceğiz bunları. Ya yola gelecekler ya gidecekler.

Bu oyunlara gelmeyin. Biz kuluz. Ne Erdoğan, ne Cumhurbaşkanı biz günah yaparız günahkar kullarız, insanız.

'İlk turda adayımız seçilsin'

Bu kibirle, gururla olmaz! Kibri, gururu ayaklarını altına alan bir toplum olmaya mecburuz. Sizin hakkınızı, hukukunuzu, iradenizi, namusunuzu şerefimiz bilerek çalışmaya devam edeceğiz. 10 Ağustos’ta cumhurbaşkanı seçimi olacak. Tabii partimizin bir adayı olacak. Tabii isteriz ki birinci turda adayımız inşallah bu ülkenin Cumhurbaşkanı olsun!

  • t24.com.tr
Kaynak: http://t24.com.tr/haber/erdogan-adayi...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Erdoğan: Birileri Laf Üretir Biz İse İcraat Üretiriz

Başbakan Erdoğan, 30 Mart seçimlerinden önce sesi kısıldığı için gelemediği Konya'da teşekkür ziyaretinde bulunuyor. Başbakan, toplu açılış töreninde halka hitap ediyor.

Başbakan'ın açıklamalarından satır başları:

Bütün alimleri rahmetle yad ediyorum. Prof Dr. Necmettin Erbakan Hocamıza da buradan bir defa daha rahmet diliyorum.

Konya'dan demokrasi destanı yazdınız. 30 Mart'ta gerçek milli irade destanını mühürlerinizle yazdınız. Demokrasi tarihimizin en zor seçimini 30 Mart'ta geride bıraktık.

Konya oy oranıyla büyükşehirlerde rekor seviyeye ulaştı. 28 Mart'ta Konya'ya gelseydik, seçim yasakları nedeniyle toplu açılış yapamayacaktık.

Bugün bilim merkezinin açılışını yaptık. Birileri laf üretir, biz ise icraat üretiriz. Bağımsızlığımıza, ülkemize, milletimize kastettiler, edepsizlikle, ahlaksızlıkla üzerimize geldiler. Birliğimize, bağımsızlığımıza kasdettiler. Türkiye'nin kutlu yürüyüşünü durdurmak istediler.

Gezi olayları bir darbe girişimimin ilk tezgahıydı. 17 ve 25 Aralık darbe girişimleri ile sonuca ulaştırılmak istendi. Çözüm sürecinden, bu milletin kardeşliğinden rahatsız oldular.

Bazı muhalefet partileri darbe girişimine maşa oldu.

Ey CHP ne aldın %28 Ey MHP ne aldın %15.. 40 çürük yumurtadan 1 sağlam yumurta etmez. 17 yıldır MHP'nin başında, öbürü de 5 yıldır başında hep arkadan nal topluyorlar. Tarih, bu darbe girişimini asla unutmayacak.

  • yenisafak.com.tr
Kaynak: http://yenisafak.com.tr/politika-habe...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0