Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'a Sevgisini Yüzüğünü Öperek Gösteren Vatandaş: 'Beni ve Sevgi Gösterimi Karaladılar'

Erdoğan'a Sevgisini Yüzüğünü Öperek Gösteren Vatandaş: 'Beni ve Sevgi Gösterimi Karaladılar'

AKP İzmir İl Kongresi'nde yüzüğünü öperek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgisini gösteren ve görüntüleriyle gündem olan Murat Kurt isimli vatandaş açıklamalarda bulundu. Kurt, 'Beni ve sevgi gösterimi karaladılar' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hafta sonu İzmir'de gerçekleşen AKP İzmir İl Kongesi'nde bir vatandaşın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sevgi gösterisi dikkatleri çekmişti. Görüntüleriyle gündem olan 42 yaşındaki Murat Kurt isimli vatandaş sevgisini, yüzüğünü öperek göstermişti. O vatandaş, o ana ilişkin açıklamalarda bulundu.

'Zengin olduğum iddia edildi'

'Zengin olduğum iddia edildi'

Murat Kurt o anlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Kurt, “Cumhurbaşkanımız bir önceki İzmir ziyaretinde Bilal Saygılı Cami'nin açılışını yaptı. Cumhurbaşkanını görmek için alana gittim. Karşımda görünce sevgimden ağladım. Bunu fark eden Cumhurbaşkanı, ‘ağlama, ağlama’ dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a o zaman atkı hediye ettim. Kendisi de karşılığında bu yüzüğü hediye etti. Sosyal medyada, yüzüğü öpüp sevgimi gösterdiğim anlar bazı kişiler tarafından çarpıtıldı. Beni ve sevgi gösterimi karaladılar. Zoruma gitti, üzüldüm. ‘Para karşılığı yaptığımı hatta zengin olduğum’ iddia edildi. Oysa asgari ücretle çalışan, 43 yıldır Bayraklı'da gecekonduda yaşayan, vatan, bayrak, ezan sevdalısı bir gariban vatandaşım. Yaşadığım yer belli, isteyen gelip görebilir. Biri epilepsi hastası iki çocuğum var. Annem, babam vefat etti. Bu dünyada hiç kimsemiz yok, bir tek rabbimiz var. Para, pul benim için ikinci planda. Trilyonları verseler, İzmir'in tamamının tapusunu verseler, para için bu şekilde sevgimi göstermem. Recep Tayyip Erdoğan'a 'baba' dedim. Allah onun ayağına taş değdirmesin” diye konuştu.

'Allah, benim canımı alsın ona versin. İzmir'de manevi evladıyım'

'Allah, benim canımı alsın ona versin. İzmir'de manevi evladıyım'

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sevgisini koluna yaptırdığı dövme ile gösterdiğini belirten Kurt, “Kendisini, Türkiye'ye hizmetlerinden dolayı çok seviyorum. Onu gördüğüm zaman duygulanıyorum, heyecanlanıyorum. Bu Allah tarafından geliyor. Allah, benim canımı alsın ona versin. İzmir'de manevi evladıyım. Yüzüğü hediye ettiği zaman; mutluluktan gece rüyalarıma girdi. Allah nasip etti, üç kere kendisiyle görüştüm. Beni seviyor, oğlu gibi görüyor. Koluma Recep Tayyip Erdoğan'ın resmini yaptırdım, dövme ile adını yazdırdım. İzmir'de 18 yıldır AKP için çalışıyorum' dedi.

Evinde Erdoğan'ın fotoğraflarından köşe var

Evinde Erdoğan'ın fotoğraflarından köşe var

Aslen Mardinli olduğunu ancak 42 yıldır İzmir’de yaşadığını söyleyen temizlik görevlisi Murat Kurt, evinde Erdoğan'ın fotoğraflarının olduğu bir köşe bulunduğunu da belirtti.

Erdoğan, Kurt'a 'Seni seviyorum, tamam' demişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
248
230
64
31
17
11
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Buğra Kapukaya

KAMU SPOTU: Hamileyken sigara, alkol ve uyuşturucu türevlerini tüketmeyiniz, sonra çocuğunuz böyle olabilir !

Cem dayan

Yok yav bu bir tercih normal görmek lazım.

Pasif Kullanıcı

Bence allah ikinizin de canını alsın asdffghj

Koyundedilerkoyduk

Allah inşallah tez zamanda senin canını alır da görürsün; o inanmayıp hakaretler ettiğin İslamiyet gerçek miymiş değil miymiş...

pnrsvlk

Rabbim senin gibilerin ömründen alsın sokaktaki canlara versin. Senin gibi yaratıklar oksijen israfı...