Görüş Bildir
Haberler
TV
Erdal Beşikçioğlu'ndan 'Behzat Ç.' Açıklaması: 'Niyetimiz Var, Heyecanlıyız'

etiket Erdal Beşikçioğlu'ndan 'Behzat Ç.' Açıklaması: 'Niyetimiz Var, Heyecanlıyız'

ATKN
07.11.2016 - 11:15 Son Güncelleme: 07.11.2016 - 16:44

'Behzat Ç.' karakterine hayat veren Erdal Beşikçioğlu, merakla beklenen dizinin yeniden çekileceğini söyledi. Cengiz Semercioğlu'na konuşan Erdal Beşikçioğlu, 'Behzat Ç.'yi ocak ayında tekrar çekeceksiniz değil mi?' sorusunu, 'Niyetimiz var. Kanal D’nin dijital platformu Blu TV’yle bu konuyla ilgili konuşuyoruz. Onlar da çok heyecanlı, biz de çok heyecanlıyız' diye yanıtladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yayınlandığı dönemde büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Behzat Ç.'nin yeniden çekilmesi bir süredir gündemde. Dizinin hayranları da merakla bekliyor.

Dizinin senaristi Emrah Serbes bir süre önce açıklamıştı: Hikâye 15 Temmuz'dan önce başlayacak.

'Keyif alırım'

'Keyif alırım'

Hürriyet gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu'na konuşan Erdal Beşikçioğlu, 'Behzat Ç.'yi ocak ayında tekrar çekeceksiniz değil mi?' sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

'Niyetimiz var. Kanal D'nin dijital platformu Blu TV'yle bu konuyla ilgili konuşuyoruz. Onlar da çok heyecanlı, biz de çok heyecanlıyız, izleyici de. Umarım telifiyle ilgili bir sıkıntı olmaz. Ben oynamaktan keyif alırım.'

Beşikçioğlu, 'Behzat Ç.'yi herkes kadar sen de sevdin değil mi?' sorusunu ise, 'Sevilmeyecek karakter değil ki... Şahane ve çok da güzel yazılmış bir karakter. Bir roman uyarlaması olduğu için detayları çok fazla olan bir karakter. O yüzden o sularda yüzmek şahaneydi' diye yanıtladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
503
275
47
15
11
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
fafatara

Günün en güzel haberi amirim.

dnzyldz

tek dileğim ulan istanbul vakası gibi olmaz sonu olursa çok üzülürüm çok uzun zamandır bekliyoruz behzat komseri

Ercan

abi sensiz geçen günlerin amk...bunu kafası güzel bi arkadaşım içtiği rakıya söylemişti..hasretle bekliyoruz yeni bölümleri