onedio
Görüş Bildir
article/comments
article/share
Haberler
Engin Baytar: "Paramı Almadan Gitmem"

Engin Baytar: "Paramı Almadan Gitmem"

Fatih
30.01.2015 - 21:45

Engin Baytar, yönetimin ‘karşılıklı anlaşıp kontratı feshedelim’ teklifine, “Tüm alacaklarımı isterim ve paramı almadan da sözleşmemi feshetmem” yanıtı verdi.

2 aylık alacağının ödenmemesi üzerine sarı kırmızılı kulübe önce ihtar çekip ardından icra takibi başlatan milli futbolcu, sözleşmesini feshetmek isteyen yöneticilere sivri bir yanıt verdi.

Hürriyet'te yer alan habere göre; 2015 Mayıs'ında kontratı bitecek olan Engin Baytar, yönetimin ‘karşılıklı anlaşıp kontratı feshedelim’ teklifine, “Tüm alacaklarımı isterim ve paramı almadan da sözleşmemi feshetmem” yanıtı verdi.

770 bin dolarlık fatura!

220 bin dolar geçmişten alacaklı olan milli futbolcunun önümüzdeki 4 ay için alacağı para ise 550 bin dolar. Engin Baytar toplam 770 bin dolara ulaşan bu paranın ödenmemesi halinde sözleşmesini kesinlikle feshetmeyeceğini ifade etti.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın