Görüş Bildir
Haberler
Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun “Kaçış” Hikayesinin Detayları Belli Oldu

Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun “Kaçış” Hikayesinin Detayları Belli Oldu

GNS
21.10.2021 - 23:19

Başrollerini Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun paylaşacağı yeni dizi Kaçış hakkındaki detaylar belli oldu. Partnerler dizide iki savaş muhabirini canlandıracak. Engin Akyürek dizide başrolü üstlendiği gibi hikayesini de kendinin oluşturduğu yapımda farklı bir bakışla karşımıza gelecek. Sete çıkmaya hazırlanan ikiliyle birlikte, diziye ilişkin önemli ayrıntılar da ortaya çıkmaya başlıyor. Kasıma ertelenen Kaçış dizisi hakkında merak edilenleri haberimizde sizin için derledik…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Disney Plus için hazırlanan Kaçış dizisinin yapımını Same Film ile O3 Medya tarafından üstlenilirken, hikaye Engin Akyürek’in kaleminden çıkıyor. Dizi çekimlerine 15 Ekim gibi bir tarihte başlamayı düşünen ekip, hikayenin Gaziantep’te geçecek olması sebebiyle çekimi kasım ayına ertelediğini belirtti. İki savaş muhabirine can verecek olan başrol oyuncuları Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu oldu. Kaçış dizisi hakkında detaylar…

Türkiye’de Bir İlk!

Türkiye’de Bir İlk!

Sefirin Kızı isimli Star TV dizisinde başrolde izlediğimiz Engin Akyürek, yaz döneminde ise Tolga Sarıtaş’la birlikte Yolun Açık Olsun isimli Netflix filminin çekimlerini yaptı. Oyuncu hikaye yazımı konusunda da iyi olduğunu, Kaçış isimli dizinin Netflix için hazırlanması ile kanıtlamış oluyor.

Engin Akyürek’e kariyerinin belki de en önemli projesinde başrolde destek olacak kadın oyuncu İrem Helvacıoğlu oldu. Sen Anlat Karadeniz dizisiyle büyük çıkış yapan oyuncu, Disney Plus için çekilecek dizi ile yeni bir hikayenin içine girecek.

Kasım ayında çekimleri yapılması planlanan Kaçış dizisinde iki ünlü oyuncu bir ilke de imza atıyor. Türkiye dizi piyasasında pek de gündeme gelmeyen bir konu izleyicilere büyük heyecan yaşatacak.

İki ünlü oyuncu da savaş muhabiri karakterleri ile bir ilke imzalarını atacak. Gaziantep’te çekimleri yapılacak olan dizide Mehmet ile Zeynep karakterlerinin hikayesini bulacaksınız.

Kaçış Dizisi Hakkında

Kaçış Dizisi Hakkında

Savaş bölgesinde yaşanan ve çok sarsıcı gelişmeleri takip eden Mehmet ile Zeynep, izleyicilere çok heyecanlı anlar yaşatacak. Sosyal medyada şimdiden bu dizi ile ilgili geniş bir takipçi kitlesi oluştu. Hem yurt içinden hem yurt dışından birçok dizi hayranı, gelişmeleri merakla bekliyor ve projeye büyük önem veriyor.

Dizinin çekim kalitesi de büyük önem taşıyor. Yağız Alp Akaydın yönetmen koltuğunda oturuyor ve ekip şu sıralarda Gaziantep’te çekim mekanlarını tespit etmeye çaba harcıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kevin

Zerre heyecan duyamıyorum Türk Netflix işlerine. Önyargımı kıracak bir dizi/film çıkar inşallah artık.