Görüş Bildir
Haberler
Enes Kanter, Bharara Forması Giydi; 'Adamın Dibi, Hammaddesi'

etiket Enes Kanter, Bharara Forması Giydi; 'Adamın Dibi, Hammaddesi'

Enver K.
24.03.2016 - 00:07 Son Güncelleme: 24.03.2016 - 08:58

Basketbolcu Enes Kanter, üstü örtülen 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun kilit ismi Rıza Sarraf’ı tutuklatmasıyla Türkiye’nin gündemine oturan New York Güney Bölge Savcısı Preet Bharara’nın adının yazılı olduğu formayı giyerek poz verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fotoğrafları Twitter hesabından ilk olarak “Proud of your good work. Keep it up !! Bharara The Justice Hunter” (Yaptıklarından gurur duyuyorum. Devam et. Adalet avcısı Bharara) sözleriyle paylaşan Kanter, daha sonra aynı fotoğrafları “Allah’ına gurban be. Adamın dibi, hammaddesi” yazarak bir kez daha paylaştı.

https://twitter.com/Enes_Kanter/status/712748679765987338

Kanter, oynadığı Oklahoma City Thunder’ın formasının arkasına Bharara’nın adını yazdırırken, savcının sırt numarası olarak Gülen Cemaati’nin 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonları sırasında sıklıkla dile getirdiği “Sıfırlamadık” sloganına atıfta bulunarak ‘sıfır’ı seçti.

https://twitter.com/Enes_Kanter/status/712748277687410688

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
419
196
88
54
4
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mert81

sanki düne kadar akp'ye babam destek veriyordu aq. bu cemaatçilerdeki yüzsüzlük kimsede yok.

Faiki Adem

O zaman geri destek versinler tüm AKP lilerde hayatlarının sonuna kadar AKP yi desteklemeye devam etsin. Kitaptamı yazıyor lan bu sabit kalsın.

Arda Doğan

Cemaatçi olsa da seviyorum bu adamın muhalif huyunu, tweetleri harika :D

lady kasumova

Enes milli takımda neden oynayamıyor acaba.. Adam NBA de oynuyor Oklahoma forması giyiyor,siz iyi bi bok mu değil mi onu tartışıyorsunuz. Bu adamın sadece gö... Devamını Gör

milli takımla ilgili aşağılayıcı ve alaycı tutumu sebebiyle ilk olarak tanjeviç almadı daha sonra da aynı tutumunda ısrarcı oldu.Kılıf olarak da hükümeti suç... Devamını Gör