Görüş Bildir
Haberler
En Yakın Arkadaşının Düğününde Giyeceğin Elbiseyi Söylüyoruz

En Yakın Arkadaşının Düğününde Giyeceğin Elbiseyi Söylüyoruz

Kızlar toplanın! En yakın arkadaşımızın evlenmesi bizim için heyecanlı olsa da bir o kadarda üzüldüğümüz bir durumdur. Ama bizi daha çok üzen bir şey varsa o da ne giyeceğimizi bilememektir. En yakın arkadaşının düğününde giyeceğin elbiseyi söylüyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaşını öğrenelim.

2. Bize önce kendinden bahset. Sen bunlardan hangisisin?

3. Arkadaşlıkta en önem verdiğin şey ne?

3. Arkadaşlıkta en önem verdiğin şey ne?

4. Bize en yakın arkadaşının kaç yıllık olduğunu söyler misin?

5. Peki diyelim ki arkadaşlarından birinin sana ihtiyacı var. Ne yaparsın?

5. Peki diyelim ki arkadaşlarından birinin sana ihtiyacı var. Ne yaparsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bize bir ikili seç.

7. En yakın arkadaşınla sürekli yiyeceğiniz bir yemek olsa bu hangisi olurdu?

8. Arkadaşın eski sevgilisine mesaj attığını gördün. Ona ne söylerdin?

9. Peki yakın arkadaşlarınla bir fotoğrafınız olsa bu hangisi olurdu?

10. Son olarak yakın arkadaşınla en çok yaptığınız aktivite ne?

10. Son olarak yakın arkadaşınla en çok yaptığınız aktivite ne?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Toz pembe hayaller.

Toz pembe hayaller.

Sen şeker gibi birisin. Bu elbise senin sevimliliğini ve tatlılığını oldukça ortaya çıkaracak. Eğlenceli ve bir o kadar da çılgın birisin. Kim şunu yapalım derse hemen yapalım diyorsun. Eğlenceli olan her şey senin için tamam. Hayatta en zevk aldığın anlar arkadaşlarınla vakit geçirdiğin zamanlar. Kırılgan ve alıngan bir yapın var. Bazı insanların patavatsız konuşmaları seni üzüyor. O yüzden etrafına çok insan almıyorsun. Seni anlayan, dinleyen insanlar sana yetiyor. Çok cana yakın olman insanlara mutluluk veriyor. Bir anda muhabbete girebiliyor ve insanları kendine hayran bırakıyorsun. İnsanların dediklerini çok dikkate almadan hayatında daha mutlu olabilirsin. Biraz fazla onları kafana takıyorsun, bu da hayatını olumsuz yönde etkiliyor. Cana yakın olman birçok kişinin seninle köklü iletişim kurmasına sebep oluyor ama seni sonunda üzen de çok oluyor.

Kırmızının tek tonu.

Kırmızının tek tonu.

İşte gelinin en yakın arkadaşına yakışır bir elbise budur. Bütün zarafetinle bu elbise tam senlik. Sen aşırı mantıklı bir insansın her şeyde bir mantık arıyorsun. Saçma şeyler sana göre değil yani eğlencelisin ama senin için asıl eğlenceli olan bir film veya bir kitap hakkında uzun uzun konuşmak. Gerçek aşkı aramaktan hiç vazgeçmiyorsun. Çünkü sen birine deli gibi aşık olmayı ve aynı tutkuyla sevildiğini hissetmeyi istiyorsun. Çok güçlü bir kişiliğin var ya da insanlara bu yönünü yansıtıyorsun. İçinde duygusal bir civciv olduğu da kesin. Aynı zaman da kariyerine odaklı bir insansın. Şunu da yapayım, bunu da yapayım sürekli bir arayış içerindesin, sürekli üretmek istiyorsun. Sorumluluklarının da farkındasın kimseye yük olmak istemiyorsun. Kendi ayaklarının üzerinde durmak kendi paranı kazanmak seni daha güçlü hissettiriyor. Yani sen çocukta yaparım kariyerde diyenlerdensin.

Uçuş uçuş bir elbise.

Uçuş uçuş bir elbise.

Sen hayallerine tutunan birisin. Sürekli hayal kurar ve onları gerçekleştirmek için elinden geleni yaparsın. Filmlerdeki aşklar seni çok etkiliyor ve hep öyle bir aşk yaşayacağını hayal ediyorsun. Sen o pembe panjurlu evin hayalini kuran birisin. Aşırı narin bir yapın var. Öyle her şeye karşı dayanıklı değilsin. Seni üzen, kıran şeyler oldukça fazla. Seninle konuşurken insanlar ayrı bir dikkat ediyorlar. Çocuksu ruhun senin bir parçan ve o yüzden her yaş grubuyla iletişimin oldukça kuvvetli. Her ortama ayak uydurabilir, çocukla çocuk, büyükle büyük olabilirsin. Arkadaşların için çok değerli ve eşsizsin. Her zaman onlara destek ve yardımcı oluyorsun. Genelde kendi kabuğundasın insanları kırmaktan ve üzmekten korkarsın. En değerli gördüğün insanlar, yakın dostların onlarla eğlendiğin zamanları hiçbir şeye değişmezsin.

Siyahın asilliği.

Siyahın asilliği.

Bu ne asillik. Senin ne kadar cool ve elegant olduğun seçimlerinden anlaşılıyor. Herkesle samimi olamamak gibi bir huyun var ama olunca da tam oluyorsun. Uzun süreli dostluklar kuruyorsun. Dışarıdan bakınca ciddi tavrın insanların sana yaklaşmasını engelliyor ya da tekrar tekrar düşünmeye itiyor. Çevrende tuttuğun insanlara çok değer veriyorsun ve ne yaparlarsa yapsınlar destek oluyorsun. Bugünü yaşamak adına bir düşünceyi benimsiyorsun. Uyandığın an bugüne neler sığdırabilirim diye düşünüyorsun. Yani sen anın tadını çıkarmayı seviyorsun. Duygularını öyle açık açık ortaya dökmeyi sevmiyorsun. Ne yaşıyorsan kendi içinde yaşıyorsun. Havalı bir yapın var. Yaptığın, giydiğin her şey konuşuluyor. Her şeyin üstesinden gelip başarabilecek güçtesin, kimseden öyle kolay kolay korkmuyorsun. Aşk hayatında sevdiğin insana karşı kedi gibisin ve senin yanında olan her erkeğin egosu biraz artıyor. Çok zevklisin ve herkeste olmayanı seçiyorsun.

Bu içeriklere de bakabilirsiniz:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
132
78
20
11
6
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Uçuş uçuş bir elbise

Gizem Yenikler

Uçuş uçuş bir elbise.

mustafam_fb

Uçuş uçuş bir elbise.