Görüş Bildir
Haberler
En Son Deprem Nerede Oldu? İşte AFAD ve Kandilli'nin 24 Aralık 2020 Son Depremler Listesi...

En Son Deprem Nerede Oldu? İşte AFAD ve Kandilli'nin 24 Aralık 2020 Son Depremler Listesi...

Buse
24.12.2020 - 10:58

Gece saatlerinde Akdeniz'de 3.8, Kuşadası Körfezi'nde 3.2, Tunceli'de ise 2.9 büyüklüğünde depremler yaşandı. Ege Denizi açıklarında ise onlarca küçük çapta deprem meydana geldi. Bu depremler ileride yaşanabilecek olan büyük depremlerin habercisi mi merak ediliyor. Vatandaşlar ise depremlerin nereden meydana geldiği, hangi şiddette olduğu ve derinliği gibi sorulara yanıtlar arıyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD ise Türkiye’de ve komşu ülkelerde meydana gelen depremleri günlük olarak paylaşıyor. Peki, 24 Aralık'ta (bugün) nerelerde, kaç şiddetinde deprem oldu?  İşte Türkiye'de yaşanan son depremler ve detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Akdeniz Civarlarında 3.8 Büyüklüğünde Deprem!

Akdeniz Civarlarında 3.8 Büyüklüğünde Deprem!

Akdeniz ve Ege Bölgesi'nde depremlerin arkası kesilmiyor. Son olarak Gece saat 00.13 sularında 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli depremin derinliğini 14.0 olarak açıkladı. 

Kandilli Rasathanesi tarafından yayımlanan son depremler aracılığıyla bilgi edinebilen vatandaşlar, dilerlerse rasathanenin son depremler haritası ile de detayları öğrenebiliyor.

Ege Bölgesi de Aktif Olarak Depremler Yaşamaya Devam Ediyor.

Ege Bölgesi de Aktif Olarak Depremler Yaşamaya Devam Ediyor.

Son zamanlarda art arda sarsıntılar yaşayan Ege Bölgesi'nde halen devam eden depremler ardından, gözler Kandilli ve AFAD verilerine çevrildi. İki kurumunda son depremler verilerine göre, Ege Bölgesi’nin yanı sıra farklı şehirlerde de artçı sarsıntılar yaşanıyor. 

Her gün küçük çaplı depremlerin meydana geldiği Kuşadası Körfezi'nde gece saat 02.53 vakitlerinde 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Derinliği, AFAD ve Kandilli tarafından 7.7 kilometre olarak açıklandı. Ardından aynı bölgede 1.9, 2.0 ve 2.2 büyüklüğünde art arda depremler meydana geldi.

Tunceli'de ise sabah saat 06.58'de 2.9 büyüklüğünde bir deprem bildirildi. Depremin derinliği ise 5.0 kilometre olarak belirtildi.

En Son Deprem Nerede Oldu ?

En Son Deprem Nerede Oldu ?

Deprem kuşağında olan Türkiye endişelenmeye ve en son nerede deprem olduğunu merak etmeye ediyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü internet adreslerinden anlık olarak deprem bilgilerini paylaşıyor. Bu sayfalarda en son nerede deprem olduğu, bu depremin şiddeti ve derinliği gibi bilgiler yer alıyor. 👇

AFAD son depremler sayfası için tıklayın

Kandilli son depremler sayfası için tıklayın

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın