Görüş Bildir
Haberler
En Popüler 10 Yabancı diziler!

En Popüler 10 Yabancı diziler!

sakaci_adam
04.09.2015 - 12:33

En Popüler 10 Yabancı filmler ( Filmler hayatimizin bir parcasidir )

En Popüler 10 Yabancı filmler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Lost

1. Lost

Lost,Amerikan drama televizyon dizisidir.Program,Sidney,Avustralya'dan Los Angeles,Amerika Birlesik Devletleri'ne ucan bir yolcu ucaginin kaza yapmasi sonucu Guney Pasifik'te gizemli bir adaya dusen kazazedelerin hikayelerini konu edinmektedir

Her bolum tipik olarak adada gecen ana hikayenin yani sira bir karakterin hayatindaki bir baska noktaya iliskin ikinci bir hikayeye sahiptir,yine de diger zaman ile ilgili olaylar duzeni bu formulu sonraki bolumlerde degistirmektedir

2. Vikings

2. Vikings

Vikings dizisi,Fransa ve Britanya'ya kadar uzanan saldirilarla tarihte kendisinden oldukca soz ettirmis cesur savasci Ragnar Lothbrok ve oglu bjorn'un yasadiklarini anlatirken vikinglerin cok az islenmis kulturunu de bize yansitarak gercege dayali bir izlenim sunuyor.

Ragnor'un basit bir ciftciyken ne kadar ileriyi gorebilecegine tanik oluyor ve onun kardesi kadar sevdiyi arkadasi Rollo'yla beraber denizlerle olan imtihanini  seyrediyoruz.Gozlerini denizden,saclarini gunesten ve cesaretlerini Odin'den alan korkusuz ve acimasiz irkin maceralari ve yasamlari kesinlikle ilgi cekmeyi basariyor.

3. Rome

3. Rome

Dizinin ilk sezonu M.O. 49 yili civarindaki tarihi yapida basliyor ve Julius Caesar (Jul Sezar) yonetimindeki Roma Imparatorlugu 'nun Galya'da ve Misir'daki mucadelesinin ve ayni zamanda ulke icinde,ozellikle senatorda yasanan cekismeleri yansitiyor.

Ikinci sezon ise Sezar'in varisi genc Oktavius(Oktavian)ve Marcus Antonius (Mark Antony)arasindaki guc mucadelesi temelinde sekilleniyor.

4. Breaking Bad

4. Breaking Bad

Breaking Bad,Vince Giligan tarafından tasarlanmış ABD drama televizyon dizisidir. 50 yaşında, lisede kimya öğretmeni olan Walter White (Bryan Cranston), maddi açıdan ailesinin gereksinimlerini karşılayabilmek için araba yıkamacısında ek iş yapmaktadır ancak bir süre sonra ileri derecede akciğer kanseri olduğunu ve çok kısa bir ömrünün kaldığını öğrenir. Dizide Walter White ailesine para bırakabilmek için, uyuşturucu yaptığını bir rastlantı sonucu öğrendiği eski öğrencisi Jesse Pinkman (Aaron Paul) ile birlikte metamfetamin işine girer. Kimya konusunda çok başarılı işlere imza atmış öğretmen ile uyuşturucu piyasasını iyi bilen eski öğrencisi, yüksek kalitede ve saflıkta metamfetamin üreterek uyuşturucu ticaretine başlarlar. 'Şimdiye dek, namusum ve şerefim ile dürüst bir insan olarak yaşadım, ancak kanserden başka bir sonuç elde edemedim.' diye düşünen Walter White'ın bundan sonraki geleceği, yaşanan olay örgüsüyle birlikte sadece kendisini ve ailesini değil, beraberinde tanıdığı/tanımadığı herkesin geleceğini değiştirecektir.

İlk bölümü 20 Ocak 2008 tarihinde yayınlanan dizi beş sezon devam etmiş son bölümü 29 Eylül 2013 yayınlanmıştır. Breaking Bad güney aksanı kullanılan kişilerce dile getirilen bir deyimdir ve cehenneme düşmek anlamına gelir.

5. Dexter

5. Dexter

Dexter, ilk olarak 1 Ekim 2006'da Showtime kanalında gösterilmeye başlayan Amerikan drama dizisidir. Dexter Morgan (Michael C. Hall), Miami Metro Polis Departmanı'nda kan sıçrama analizcisi olarak çalışan, aynı zamanda bir seri katil olarak gizli bir hayat sürdürüyor. Miami' de geçen hikâye Jeff Lindsay'in Dexter romanlarının ilki olan Darkly Dreaming Dexter romanından uyarlanmıştır. Sonraki sezonları Lindsay' in romanlarından bağımsız olarak yapılmıştır. Dizinin ilk bölümünü yazan James Manos tarafından televizyona uyarlanmıştır.

Dexter dizisi geniş eleştiriler ve popülerlik kazanmıştır. Showtime dörüncü sezonda bugüne kadar en çok izlenen bölümüne imza atmıştır, 2.6 milyon izleyici ile rekor kıran dizi 13 Aralık 2009 tarihinde kendi sezon finali yayınlandı. Michael C. Hall, Altın Küre de dahil olmak üzere Dexter rolüyle birçok ödüle layık görüldü ve adaylık aldı. 8. sezonun galası 3 milyon izleyici ile şimdiye kadar Dexter'daki en çok izlenen bölüm oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arrow

6. Arrow

Starling Şehri'nin milyarder playboyu Oliver Queen (Stephen Amell) bir gemi kazasında babası Robert Queen'i ve sevgilisi Laurel Lance'in (Katie Cassidy) kız kardeşi olan Sara Lance'i (Caity Lotz) kaybettikten sonra beş yıl bir adada mahsur kalır. Herkes onun da yattakilerle birlikte öldüğünü düşünmektedir. Oliver Starling Şehri'ne döndükten sonra annesi Moira Queen (Susanna Thompson), şirketin eski mali işler müdürü yeni CEO'su olan üvey babası Walter Steele (Colin Salmon) ve küçük kız kardeşi Thea (Willa Holland) ile tekrar bir araya gelir.

7. SuperNatural

7. SuperNatural

Dizi Dean Winchester ve Sam Winchester kardeşlerin babalarının kayıp olmasından sonra tekrar bir araya gelip Sam'in bıraktığı avcılığa geri dönmesiyle başlar. İki kardeş hayatlarını babaları ile beraber, annelerinin küçükken bir varlığın yakarak öldürmesi sonucu insanları bu gibi varlıklardan korumaya adamışlardır. Fakat avcılık ile uğraşmak istemeyen ve normal bir yaşam sürmek isteyen Sam babası ile tartışarak evi terketmiştir. Yıllarca abisi ve babasından ayrı yaşayan Sam, üniversitede eğitim görmüş, Jessica isminde bir kız ile evlenme aşamasına gelmiştir. Üniversiteden mezun oldukları gece uzun zamandır görmediği abisi Dean, babasının birkaç haftadır kayıp olduğunu ve yardımına ihtiyacı olduğunu söyler. Sam babasını bulmak için son bir kez abisinin yardımına gider. Babasını arayışları netice vermeyince Dean ona yeniden avcılığa dönmesi için teşvik eder fakat Sam kabul etmez. Aynı gece Sam eve dönünce, nişanlısı Jessica'nın annesi gibi tavana yapıştığını görür. Müdahale etmesine fırsat kalmadan Jessica'nın alevler içinde kalarak ölmesine tanık olur. Bunun üzerine Sam, hem insanları bu gibi yaratıklardan kurtarmak için hem de annesini ve nişanlısını öldüren yaratığı bulup yok etmek için yeniden avcılık yapmaya başlar.

8. Walking Dead

8. Walking Dead

The Walking Dead, Frank Darabont tarafından geliştirilen Amerikan televizyon dizisi. Robert Kirkman, Tony Moore ve Charlie Adlard'ın aynı adlı çizgi romanına dayanmaktadır. Dizinin başrolünde, komadan uyandığında George A. Romero'nun korku filmlerindekizombileri andıran et yiyen 'aylaklar'ın dünyaya egemen olduğunu fark eden şerif yardımcısı[3] Rick Grimes rolüyle Andrew Lincolnyer almaktadır. Ailesini bulmak için yola koyulur ve yol boyunca diğer birçok sağ kalan kişiyle karşılaşır ve yola onlarla devam ederek grubunu oluşturur.

The Walking Dead'in prömiyeri 31 Ekim 2010 tarihinde Amerikan televizyon kanalı AMC'de yapıldı.[1] 2010'nun Kasım ayının ilk haftasında Fox International Channels'da uluslararası gösterimi yapıldı.[4] Aldığı eleştiriler sonucu AMC, 16 Ekim 2011'de başlayan ve on üç bölümden oluşan ikinci sezonun çekilmesini istedi..[5][6] İkinci sezonun iki bölümü yayınlanmışken AMC, dizinin üçüncü sezonunun çekileceğini ve 14 Ekim 2012'de üçüncü sezonun başlayacağını duyurdu.[7] 21 Aralık 2012 tarihinde ise AMC, dizinin dördüncü sezonda devam edeceğini açıkladı.[8]12 Temmuz 2015'te 6. sezonun çıkacağı kesinleşti.[9]

9. Davinci's Demons

9. Davinci's Demons

Tarihsel fantezi diyebileceğimiz fantezi dizisinde bir yandan Da Vinci'nin 25 yaşındayken hiç anlatılmamış hikayesini, geleceği 'icat etme'sini anlatıyor, bir yandan da 'fikirlerin ve inançların kontrol edildiği tarihi bir zamanda tek adamın, fikirleri özgür kılma mücadelesi' işleniyor.

Hikayede, 'ona bir hediye olarak sunulmuş insanüstü zekası, dinin yalanlarını ortaya çıkarmak gibi sapkın bir inanca sahip olması, seçkinci bir toplumun düzenini bozmak isteyen isyancılardan oluşu, babasının meşru oğlu olmak için yanıp tutuşan bir piç çocuk olması' genç Da Vinci'ye kendi iç karanlığıyla boğuşurken işkence etmektedir.

10. Game Of Thrones

10. Game Of Thrones

Yazların onlarca yıl, kışların ise bir ömür sürebildiği bir diyar, içten içe nifakla kaynamaktadır. Köklerini saldıkları topraklar kadar soğuk ve sert olan Starklar'ın kalesi Kıştepesi'nin kuzeyinde, Yedi Krallık'ı koruyan Sur'un ardında tekinsiz güçler toplanmaktadır. Kuşkulu bir ölümün ardından kralı ve dostu tarafından saltanat makamı olan güneye çağırılan Eddard Stark kendisini Demir Taht'ı arzulayanların baş döndürücü entrikalarının arasında bulur. Dostuyla düşmanını, gerçekle yalanı ayırt edemez olan Eddard'ın ne kıyısında yürüdüğü uçurumdan, ne de Ejderkrallar'ın soyundan gelen sürgün Targaryen kardeşlerin taştan ejder yumurtaları ve soylu atların sırtında serpilen iktidar düşlerinden haberi vardır. Kış, Starklar ve yandaşları için olduğu kadar Yedi Krallık için de uğursuz alametlerle gelmektedir. Taht mücadeleleri her zamankinden daha sert geçecektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0