Görüş Bildir
Haberler
En keyifli alışveriş SAAT'iniz başladı...

En keyifli alışveriş SAAT'iniz başladı...

saatbox.com
22.09.2014 - 23:37 Son Güncelleme: 23.09.2014 - 00:53

Herkes için bir saat, hemde her saat burada!

2010 yılından bu yana e-ticaret sektörünün ilklerini gerçekleştirmeyi kendisine ilke edinen MONO Sanal Mağazacılık olarak, siz saat tutkunlarına özel bir alış veriş sitesini hizmetinize sunduk.

En ünlü markaların tedarikçisi ve çözüm ortağı olan şirketimiz; iade, değişim ve tamir konusunda standartlarını her zaman en üst seviyede tutmayı hedeflemiş, müşteri memnuniyetini kendisine hedef olarak belirlemiştir.

Bir çok kreatif projede yar alan şirketimizin misyonu; tüm saat tutkunları için en özel ve en uygun fiyat politikasının yanında satış sonrası müşteri memnuniyetini de izlemektir. 

Gerçekleştireceğimiz kampanyalar ve sizlere özel fırsatlar ile her gün sizlere daha fazla model ve tasarımı tanıtmak istiyoruz. Türkiye'de eşine az rastlanır saat modellerini sizler için bulup vitrindeki yerlerini almalarını sağlayacağız.

Şirketimiz, satış öncesinde göstermiş olduğu titizliği; satış sonrasında da devam ettirirek %100 müşteri memnuniyetini yakalamak konusunda her zaman eksiksiz çalışmaya devam edecektir.

Kaynak: http://www.saatbox.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

En keyifli alışveriş SAAT'iniz sizi bekliyor..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın