Görüş Bildir
Haberler
En İyi Seri Katil Filmleri Listesi

En İyi Seri Katil Filmleri Listesi

Duru Uzun
09.08.2016 - 13:47

Birçoğumuz film izlemeyi sevse de aslında herkesin sevdiği film türü birbirinden farklı olur genelde. Kimisi komedi filmleri severken kimisi korku filmi tutkunu olabilir. Kimisi psikolojik filmlere bayılırken kimisi sıkıcı bulabilir. Kısacası her film türünün bir izleyici kitlesi vardır ve bu tip zevkler ve beğeniler tartışılmaz bir gerçektir.

Benim bugün hazırladığım listede ise en iyi seri katil filmleri yer alacak. Seri katiller zaman zaman gündeme oturmuş, işledikleri seri cinayetler hep merak konusu olmuş ve birçok senariste de ilham vermiştir. Dolayısıyla seri katil konulu filmler izlemeyi sevenlerin de sayısı az değildir. Ben de bu listede sizi etkisinde bırakacak en kaliteli seri katil konulu filmleri bir araya getirdim. Umarım beğenirsiniz. İyi seyirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. From Hell

1. From Hell

80’li yıllarda karındeşen Jack cinayetleri yüzünden korku içerisindeki insanlığı bu korkudan kurtarabilecek tek kişi Müfettiş Fred Abberline’dir. Psişik güçleri olan Abberline, partneri Godley ile beraber bu güçleri sayesinde bulduğu kanıtların izini sürmeye koyulurlar.

2. Scream

2. Scream

Casey ismindeki bir öğrenciye birgün tuhaf bir telefon gelir. Casey telefonun öteki ucundaki sesi tanımıyordur. Bir müddet sonra gerçekleşen bir cinayet olayının ardından medya ve polis olayın üzerine gider. “Hayalet surat” diye bilinen acımasız bir seri katil, musallat olduğu gençleri teker teker öldürmektedir.

3. Identity

3. Identity

Bir gece oluşan kasırgadan dolayı birbirlerini hiç tanımayan 10 kişi bir otele sığınmak zorunda kalır. Ancak bir süre sonra grup üyelerini teker teker öldürmeye başlayan bir seri katilin varlığını farkederler.

4. Mr. Brooks

4. Mr. Brooks

Oldukça saygı duyulan bir iş adamı olan Earl Brooks, aslında bir seri katildir. 2 yıl süreyle öldürme bağımlılığını kontrol altında tutmayı başarsa da birgün yine bu bağımlılığına yenik düşüp sevişmekte olan bir çifti öldürürken başka bir katil tarafından fotoğraflanır.

5. Natural Born Killers

5. Natural Born Killers

Mallory ve Mickey birbirini çok seven bir çifttir. Fakat onları diğer çiftlerden farklı kılan şey, birer seri katil ruhuna sahip olmalıdır. Otobanına çıkıp amaçsız bir şekilde etraflarına dehşet saçarlar. Hal böyle olunca da polis ve medya peşlerine düşer.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Monster

6. Monster

Film, Amerikan’nın ilk kadın seri katili olan Aileen Wuornos’un gerçek hayat hikayesini anlatmaktadır. Zor bir çocukluk geçiren Wuornos, uyuşturucu bağımlısı olmuş, 13 yaşında hayat kadını olmuş ve hamile kalmıştır. Nihayetinde hayatını kamyoncuları tatmin eden bir otoyol fahişesi olarak kazanmaya başlar ancak bir süre sonra seks dışında para kazanabilmek için müşterilerini öldürmeye başlar ve iş bambaşka bir boyut alır.

7. Perfume: The Story of a Murderer

7. Perfume: The Story of a Murderer

Her türlü kokuya karşı duyarlılığı çok yüksek olan Jean Baptiste Grenouille, bir gün kendine ait bir ten kokusunun olmadığını fark eder. Arzu ettiği kokulara sahip olmak için insan öldürmeye bile hazır olan Grenouille, yeni baştan yaratacağı insan kokusu için çalışmalarına başlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın