Görüş Bildir
Haberler
En İyi Selfie'yi Hangi Akıllı Telefonlar Çekiyor?

En İyi Selfie'yi Hangi Akıllı Telefonlar Çekiyor?

Caner
26.03.2014 - 20:39

En İyi Selfie'yi Hangi Akıllı Telefonlar Çekiyor?

Günümüzde akıllı telefonların arka kameraları oldukça iddialı hale geldiler. Kaldı ki son dönemde çıkan akıllı telefonların kameraları profesyonel kameralardan hiç de aşağı kalmıyor. Bunun yanında görüntülü görüşme yapmak ya da son dönemde 'selfie' çekmek için kullanılan ön kameralar da her geçen gün gelişiyor. Bu anlamda akıllı telefon pazarında oldukça iddialı modeller yer alıyor.

Şimdi ise Phonearena sitesi akıllı telefon pazarının bu konudaki iddialı isimleri LG G Pro 2, LG G2, Galaxy Note 3, Galaxy S4, HTC One (2013), Xperia Z1, iPhone 5s ve Nexus 5'i ön kamera konusunda karşı karşıya getirmiş. Bu 8 cihazın ön kamerasını güçlü ışık, düşük ışık, görüş alanı ve video konularında teste tabi tutan site bu cihazlara en sonunda genel olarak değerlendirmiş.

Öncelikle bu 8 cihazın da ön kamera donanımı ve özelliklerine bir bakalım;

Güçlü ışık kategorisinde 9.5 puan alan LG G Pro 2, Galaxy Note 3, Galaxy S4 ve HTC One bu alanda diğer rakiplerinden bir hayli önde gözüküyor.

1. LG G Pro 2

2. LG G2

3. Samsung Galaxy Note 3

4. Samsung Galaxy S4

5. HTC One (2013)

6. Sony Xperia Z1

7. Apple iPhone 5s

8. Google Nexus 5

Düşük ışık

Bu cihazların düşük ışıktaki kamera performansları da bir hayli etkileyici gözüküyor. Özellikle LG G Pro 2 bu alanda da zirvede bulunuyor. LG G Pro 2 bu konuda 8.6 puan almış. G Pro 2'yi ise bu konuda iPhone 5s ile HTC One izliyor. LG'nin üst seviye bir diğer telefonu LG G2 ise bu alanda son sırada yer alıyor.

1.LG G Pro 2

2. LG G2

3.Samsung Galaxy Note 3

4. Samsung Galaxy S4

5. HTC One

6. Sony Xperia Z1

7. Apple iPhone 5s

8. Google Nexus 5

Sonuç

Sonuca gelecek olursak, bu 8 cihaz da piyasadaki diğer akıllı telefonların bir çoğuna oranla bir hayli iyi ön kamera performansı sunuyor. Yani bu cihazların hepsiyle iyi birer 'selfie' çekmek mümkün. Ancak genel puanlamada LG G Pro 2 8.8 puan lider konumda bulunuyor. LG G Pro 2'yi ise 8.5 puanla HTC One ve 8.4 puanla Galaxy Note 3 izliyor.

teknokulis

Kaynak: http://www.teknokulis.com/Dosyalar/mo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
1
0