Görüş Bildir
Haberler
En İyi Flash Dövüş Oyunları

En İyi Flash Dövüş Oyunları

Bilal Öztürk
04.04.2015 - 11:14 Son Güncelleme: 04.04.2015 - 13:01

Efsane Olan Flash Dövüş Oyunları

Pek çoğumuz dövüşle ilgili her şeye hayranlık duymuşuzdur. İlgimizi çekecek olan çok fazla dövüş sanatı bulunmaktadır. Bunların hepsini öğrenmek, hafızamızda tutabilmek neredeyse imkansız diyebiliriz. Ama Dövüş Oyunları ile bunu yaşayabilme şansınız vardır. 

Peki Efsane Olan Dövüş Oyunları nelerdir. 

İlk sırayı sanırsam Sokak dövüşü dediğimiz Street Fighter alabilir. Atari zamanından kalan ve günümüzde halen yaygın olan dövüş şimdi 3D olarak karşımıza çıkmaktadır. En başlıca karakterlerinden Ken ve Ryu olmaktadır. Ezeli düşmanları ise Kaptan Veigar ve Sagat olarak yer almaktadır. Filmini de izlemişseniz kesinlikle Street Fighter hayranısınız diyebilirim. 

2.sırayı alabilecek pek çok dövüş oyunu bulunuyor. Ama eski zamanların vazgeçilmesi olan Mortal Kombat kesinlikle bu sıralamada yer almalıdır. Diğerlerine göre güçten çok yetenek, büyü hareketleri olan karakterler bulunmaktadır. Rakiplerinizi etkisiz hale getirmek istiyorsanız hamlelerinizi ona göre değerlendireceksiniz. 

Seriye atari üzerinden giderken unutmadan Tekken Oyunu da favori adaylardan birisidir. Her karakterin özel kombosu ve özel güçü bulunuyor. Hatta Paul gibi çok güçlü olanlar tek hareketle düşmanı öldürebiliyor. Ama süper çekebilmek için onu iyice öğrenmeli ve bir kaç kez deneme yapmalısınız. 

Sıralamanın devamını Smo Güreşi, Amerikan Güreşi, Smackdown gibi meşhur dövüşler alabilir. Artık kararı siz vereceksiniz. Dövüş Oyunları arasında olmak isterseniz linkimizi kullanabilirsiniz. 

http://silahlioyun.net/kategori/dovus-oyunlari.html

Kaynak: http://silahlioyun.net/kategori/dovus...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın