Görüş Bildir
Haberler
En İyi Coach Obradovic!

En İyi Coach Obradovic!

Fatih
14.01.2014 - 20:48

En İyi Coach Obradovic!

THY Euroleague yönetimi ve İspanya Canal+ Televizyonu tarafından düzenlenen 'THY Euroleague sezon ortası anketi'nde Obradovic, 'en iyi teknik adam' seçildi.

Takımların genel menajerlerinin katıldığı ankete göre Türkiye’yi temsil eden Fenerbahçe Ülker, Real Madrid, CSKA Moskova ve Olympiacos’un ardından '4’lü Final’e katılma ihtimali en yüksek 4. takım' oldu

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Obradovic’in 'en iyi teknik adam' seçildiği ankette, İstanbul, Barcelona’dan sonra 'ziyaret etmekten en fazla hoşlanılan kent' seçildi

THY Avrupa Ligi 2013-2014 sezonunda mücadele etme hakkı kazanan 24 takımın genel menajerlerin (GM) katıldığı sezon ortası anketine göre, Fenerbahçe Ülker, Real Madrid, CSKA Moskova ve Olympiacos’un ardından '4’lü Final’e katılma ihtimali en yüksek 4. takım' oldu.

Avrupa Ligi yönetimi ve İspanyol Canal+ televizyonu tarafından düzenlenen 'THY Avrupa Ligi sezon ortası anketi'ne 2013-2014 sezonunda mücadele etme hakkı kazanan 24 takımın GM’leri katıldı. Taraftarlarca yöneltilen soruları yanıtlayan GM’ler, 'Hangi 4 takım 4’lü Final’e yükselecek' sorusuna, sırasıyla Real Madrid (İspanya), CSKA Moskova (Rusya), Olympiacos (Yunanistan) ve Fenerbahçe Ülker (Türkiye) yanıtını verdi.

Obradovic en iyi antrenör seçildi

Real Madrid ayrıca GM’lerin yüzde 37,5’inin oyunu alarak 'Karşılaşmaktan en fazla çekinilen takım' seçildi. Oyların yüzde 29,17’sini alan Olympiacos ikinci, yüzde 12,5 oy alan Fenerbahçe Ülker üçüncü sırada yer aldı.

Fenerbahçe Ülker’in Sırp başantrenörü Zeljko Obradovic, oyların yüzde 58,33’ünü alarak, rakiplerinin açık ara önünde 'en iyi teknik adam' seçildi. Obradovic’i, Real Madrid Başantrenörü Pablo Laso (yüzde 25) ve Olympiacos Başantrenörü Georgios Bartzokas (yüzde 8,33) takip etti.

THY Avrupa Ligi’nde Türkiye’yi temsil eden ekipler Anadolu Efes, Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Liv Hospital’in maçlarını oynadığı İstanbul, İspanya’nın Barcelona kentinden sonra 'ziyaret etmekten en fazla hoşlanılan kent' seçildi. GM’ler bu soruya sırasıyla Barcelona (yüzde 45,83), İstanbul (yüzde 20,83) ve Yunanistan’ın başkenti Atina’ya (yüzde 8,33) en fazla oyu verdi.

Avrupa Ligi’nin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, anketin diğer bölümü haftaya duyurulacak.

Anketteki sorular ve GM’lerin yanıtları şöyle:

Hangi takımlar 4’lü Final’e çıkacak? (Her GM, kendi 4 favorisine oy verdi)

1- Real Madrid (İspanya) - yüzde 95,83

2- CSKA Moskova (Rusya)

3- Olympiacos (Yunanistan) - yüzde 91,67

4- Fenerbahçe Ülker (Türkiye) - yüzde 87,5

Karşılaşmaktan en fazla çekindiğiniz takım hangisi?

1- Real Madrid (İspanya) - yüzde 37,5

2- Olympiacos (Yunanistan) - yüzde 29,17

3- Fenerbahçe Ülker (Türkiye) - yüzde 12,5

İzlemesi en keyifli takım hangisi?

1- Real Madrid (İspanya) - yüzde 70,82

2- Lokomotiv Moskova (Rusya) - yüzde 8,33

3- Barcelona (İspanya) - yüzde 4,17

Ligin en iyi başantrenörü kim?

1- Zeljko Obradovic (Fenerbahçe Ülker) - yüzde 58,33

2- Pablo Laso (Real Madrid) - yüzde 25

3- Georgios Bartzokas (Olympiacos) - yüzde 8,33

Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/en-iyi-coac...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın