Görüş Bildir
Haberler
En İyi Android Mp3 İndirme Uygulamaları

En İyi Android Mp3 İndirme Uygulamaları

Osman Gezer
29.06.2015 - 14:28 Son Güncelleme: 29.06.2015 - 21:40

Android Mp3 İndirme Uygulamaları

Android telefon ve tabletlerde mp3 indirmek için birçok uygulama yer almaktadır. Ama çoğu uygulama arama konusunda yetersiz kalmaktadır. Sizler için en iyi android mp3 şarkı indirme uygulamalarını araştırdık ve inceledik.

Google Play üzerinden indirebileceğiniz 2 mp3 indirme uygulamasını beğendik. Rain Müzik İndirme Dinle ve TWTY Müzik İndir Dinle uygulamaları bu konuda oldukça başarılı iki uygulama.

Her iki Mp3 indirme uygulaması da benzer yapıda ve aynı özelliklere sahip. Uygulamalar arama sonuçlarını youtube üzerinden alıyorlar. Arama yaptıktan sonra şarkıyı dinleyebilir veya telefonunuza indirebilirsiniz. Telefonunuza indirdiğiniz şarkılar telefonun dahili hafızasında Download klasörüne kaydediliyor.

İndirmiş olduğunuz şarkılara uygulama içerisinde yer alan İnenler bölümünden erişebileceğiniz gibi telefonunuzda bulunan müzik araçlarından da erişebilirsiniz. İnenler klasöründe indirdiğiniz şarkıları görebilir dilediğiniz şarkının yanında bulunan 3 noktaya tıklayarak şarkıyı Paylaşabilir veya Zil sesi yapalabilirsiniz.

Her iki uygulama da ücretsizdir. Uygulamalarda herhangi bir kısıtlama bulunmuyor. Dilediğiniz gibi arama yapabilir ve istediğiniz şarkıyı indirebilirsiniz. Şarkı indirirken Wi-Fi ile internete bağlanmanızı öneriyoruz. Her şarkı ortalama olarak 3-5 MB boyutundadır.

Kaynak: http://teloji.com/en-iyi-android-mp3-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın