Görüş Bildir
Haberler
TV
En İlginç 10 Ütopyalı

En İlginç 10 Ütopyalı

Emir Balkan
06.09.2015 - 21:06

29 Ekim 2014 te başlayan Türk televizyon tarihinin en uzun yarışması Ütopyayı inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. 10- İnci Satır

10. 10- İnci Satır

Ütopyanın ilk 15 yarışmacısı içerisinde yer alan İnci , 'Kafe Grubu' adı verilen grubun kurucularından.İlk günlerin ekonomik sıkıntılarının çözülmesinde İnci ve onun pazarlama yeteneğinin rolü büyük.Elenmeden önce Türkan' a yaptığı yumurta testi,Kafe'nin önünde Semihe duvar olması gibi birçok ilginç olaya da imza atan İnci,listemize girmeyi başardı.

9. 9- Bahadır Derici

9. 9- Bahadır Derici

İçeriye 'Eğer birinin arkasından konuşursam ADAM değilim' diye giren, girdiği ilk günden beri Semih ve grubuna karşı olan Bahadır,bir yarışma programında olmasına alışık olmadığımız işlere imza attı.Önce ıssız Ütopya topraklarına bakkal inşa etti.Daha sonra Haber programı yaptı.Ve şuan bütün yarışmacıların yapmak zorunda olduğu gazeteyi o 2 ay önce yapmaya başladı

8. 8- Türkan Gözcü

8. 8- Türkan Gözcü

Ütopya'nın ilk 15 yarışmacısı içerisinde yer alan Türkan,tam bir Anadolu kadını.Ütopyanın ilk gününden elenene kadar sürekli ineklerle ilgilenen ve Kafe grubunun Tektaş adı verilen ineği satmasının ardından Semih ile Tektaş grubunu kuran Türkan,kendine has şive ve üslubu, yaptığı gözlemeler ve yemekler ile dikkat çekmişti.

7. 7- Kaan Hoşgör

7. 7- Kaan Hoşgör

Kaan daha Ütopya'ya girmeden önce stratejisini belirlemişti.Bir numara yapacaktı. Kafe grubunun yanında olduğunu söyleyecek ve onların oylarını alacaktı.Çünkü sevdiği taraf yani Semihler azınlıktı.Ütopyada kalabilmek için Semih'e 'adam değilsin' bile dedi.Ve eleme günü 9-1 lik bir skorla rakibini geçerek Ütopyada kaldı.Daha sonraki günlerini Semihlerin yanında sakince geçirdi.Ancak adayken yaptığı strateji unutulmazlar arasına girdi.

6. 6- Kurretülayn Matur

6. 6- Kurretülayn Matur

Türk televizyon tarihinde bir yarışmada ilişki yaşanması pek nadirdir.Kurretülayn ve Semih de bunlardan biriydi.Ütopyanın ilk günlerinde Semihe pek yüz vermeyen 'Kurre' daha sonraları Semihle sevgili olmayı kabul etti.Uzun süre kaldıktan sonra Ütopyadan elendi.Eski yarışmacıların geri gelmesiyle tekrar içer giren Kurre belirli bir süre geçtikten sonra önce Murat'a daha sonra diğer grup arkadaşlarına savaş açtı.Ve en sonunda Semih de Kurretülayndan ayrıldı ve efsane aşk sona erdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. 5- Dilay Bedir

5. 5- Dilay Bedir

Dilay içeri girmeden önce Kurretülayn'ın Fan Sayfasını yönetiyordu,hatta koluna Kurretülayn adını yazmıştı.İçeriye girdiğinde 'Kafeyi seviyorum' 'Serkancıyım' 'Bireysel olacağım' gibi sözler söyledi.Ayrıca Semihlere kendi taraflarında olduğuna söz verdi.Oylama günü 5-5 lik oylarla halk oylamasına kaldı.Halk oylamasında daha fazla oy alan Dilay Ütopyada kaldı.Daha sonra Semihlerle devam eden Dilay, Kurre içeri girdikten sonra onunla çok yakın oldular ancak Kurre bütün grubuna savaş açtıktan sonra Kurreyle karşı karşıya geldi. İlk günlerde elenmesi beklenen Dilay hem son 9 yarışmacı arasına kaldı hem de dokunulmazlık kazandı.

4. 4- Tuncay Kes

4. 4- Tuncay Kes

Tuncay maceracı kişiliği,müzisyenliği ve eğlenceli kişiliği ile Ütopyanın ilk günlerinden dikkat çekmeye başlamıştı.Kafe grubunun kurucularından olan Tuncay Kafenin en kötü günlerini de en güçlü günlerini de gördü.Serkan grubu dağıtınca tek başına kaldı.Uzun süre tek başına mücadele veren Tuncay dokunulmazlıklar da alarak başarısını taçlandırdı.Şu anda içeri de ilk günden beri olan 4 yarışmacıdan biri olan Tuncay Ütopyanın şampiyonluk favorilerinden.

3. 3- Buket Ek

3. 3- Buket Ek

Buket içeri Aybüke ile beraber girdi.Kafe üyeleriyle daha sohbet dahi etmeden Semihlerin grubunu seçtiğini açıkladı.Daha sonra Ütopyaya Semihlerle beraber devam eden Buket grubunda mutlu olmadığını söyleyerek Kafe Grubuna geçti.Ve Serkanı çok sevdiğini söyledi. Serkan elenince Bahadırın,Bahadır elenince Tuncayın yanına geçti.Buketin Ütopya felsefesi        Dün dündür ,bugün bugündür.

2. 2- Barış Özdemir

2. 2- Barış Özdemir

Barış içeri Furkan ile beraber girdi. Furkan dışarıda Kurretülaynı sevdiğini söylemişti.Furkan hemen bunu Semihlere söyledi ve Semihlerin grubuna geçti.Daha sonra İnci tarafından Kafe grubuna geçirildi.Daha sonra, yapılan elemede İnci elendi.Elenmeden önce İnciyle belirli bir yakınlaşması olan Barış, İnci elendikten sonra Ütopyadan kaçtı.

1. 1- Semih Öztürk

1. 1- Semih Öztürk

Şimdiye kadar 9 yarışmacıyı inceledik.Ve hepsinde Semihten az yada çok bahsettik.Bu liste Ütopya listesi değil tüm yarışmalar için olsa dahi Semih yinede o listeye girerdi.Twitter da birçok kez tt olmuş 20 yi geçik rakibini kurduğu grubuyla elemiş olan Semih eğlenceli kişiliği stratejik hamleleriyle kısa sürede diğer Ütopyalılar arasında fark yarattı. Semih Ütopyanın daha ilk günlerinde ineğin satışının yarışmacıları böleceğini öngörmüştü.Ve Ütopyanın bölünmesinin ardından kendi grubunu kurdu.Yarışmadan daha kimse elenmemişken Çağdaştan dayak yedi ve Çağdaş diskalifiye oldu.Bu olay onun popülaritesini arttırdı.Ayrıca Kurretülaynla yaşadığı aşk da çok sevilen Semih,çok uzun süre grubunda fire vermedi.Yani grubundan kimse elenmedi.Grubundan ayrılanlar oldu,kendisine ihanet ettiğini düşündüğü insanlar oldu ancak o hiç vazgeçmedi.Yaklaşık 320 gündür Ütopyada olan Semih şampiyonluğun en büyük favorisi olarak görülüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0