Görüş Bildir
Haberler
En Güvenilir Jigolo Ajansıyız Dediler: 13 Bin Kişi Mağdur...

En Güvenilir Jigolo Ajansıyız Dediler: 13 Bin Kişi Mağdur...

Son günlerde 'Jigololuk' vaadiyle dolandıran internet siteleri çoğaldı. Kolay yoldan para kazanmak isteyenler bu tuzaklara düşmeye başladı. Hayalleri de suya düşen binlerce kişi soluğu savcılıkta aldı. İstanbul’da “Jigolo Olma Vaadi” ile dolandırıcılık yapan ve 13 bin kişiyi dolandıran çete çökertildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İnternet üzerinde kurdukları siteler ve çağrı merkezleri aracılığıyla çalışan çete üyeleri çok sayıda kişiyi 'Jigolo Olma Vaadi' ile tuzağa düşürdü ve dolandırdı.

Sabah'tan Emir Somer'in haberine göre çetenin üyeleri 'Sisteme Üyelik' adı altında çok sayıda kişiden altı aylık 500, bir yıllık ise bin lira üyelik ücreti aldı.

Çete çökertildi

Çete çökertildi

13 bin kişinin dolandırıldığı iddia edildi. Mağdurların şikayetleri üzerine inceleme başlatan İstanbul Siber Polisleri; 6'sı kadın sekiz şüpheliyi gözaltına aldı.

Yapılan aramalarda sekiz dizüstü bilgisayar, 26 cep telefonu, 19 sim kart ve hafıza kartı ele geçirildi. Çete üyelerinin; mağdurların iş, cep telefonu ve fiziksel özellikleri gibi özel bilgilerini tek tek not aldıkları da ortaya çıktı.

Yedi şüpheli tutuklandı

Yedi şüpheli tutuklandı

Yedi şüpheli tutuklandı. Bir şüpheli ise 'Adli Kontrol' kararıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
5
4
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Şu haberlere bayılıyorum sjdhklajsdhklasdh Ava giderken avlanmak , S*kme vaadleriyle başlıyosun sonra onlar seni jhjhjhjhjh

Saffet Filiz

13 bin mal :D

Pasif Kullanıcı

kim kimi düdükledi şimdi :)))))