Görüş Bildir
Haberler
En Çok Satan Anneler Günü Hediyeleri

En Çok Satan Anneler Günü Hediyeleri

Hediye Tavsiyeleri
10.04.2015 - 16:02 Son Güncelleme: 12.04.2015 - 19:03

Bayanları bilmiyoruz fakat beylerin hediye beğenme konusunda ne kadar kararsız olduklarını çok iyi biliyoruz. Hele ki söz konusu sevgililer günü, doğum günü, anneler günü gibi özel günlerse ortalıkta eli ayağına dolaşmış pek çok beyefendi görmeniz mümkündür. Eee malumunuz anneler gününe şunun şurasında fazla bir gün kalmadı... Biz de kadın erkek demeden herkesin beğenisine hitap edecek en güzel anneler günü hediyeleri fikirlerimizi paylaşmak istedik. Hediye seçimlerinde ön planda hediye alan kişinin zevki yer almaktadır. Ama önemli olan hediye alan kişinin değil, hediye alınan kişinin zevklerini değerlendirmektir. En çok satılan anneler günü hediyelerini paylaşırken de çoğunluğun beğenilerini sunarak sizin de kararsızlıklarınızdan gönül rahatlığıyla kurtulabileceğinizi ümit ettik. Bakalım siz bu hediyeler hakkında ne düşüneceksiniz?

Kaynak: http://hediyetavsiyesi.com/en-guzel-a...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sihirli Kupa İki Fotoğraflı

Sihirli Kupa İki Fotoğraflı

Her iki tarafına da annenizin fotoğraflarını bastırabileceğiniz bu sihirli kupa herkesi şaşkına çeviriyor. Soğukken siyah düz bir kupa iken, içerisine sıcak su konulduğunda, üzerine bastırdığınız fotoğrafları açığa çıkaran bu kupa bardak ile siz de annenizi şaşırtabilirsiniz.

Kalp Kutuda Kişiye Özel Çikolatalar

Kalp Kutuda Kişiye Özel Çikolatalar

Marka çikolatalar hediye etmek yerine annenizi markalaştırmaya ne dersiniz? Ambalajının üzerine annenizin fotoğrafını ve 20 karaktere kadar dilediğiniz metni yazdırabileceğiniz bu çikolatalar tarafınıza sevimli kalp kutusuyla birlikte gönderilmektedir.

Yazılı Ödül Kupası

Yazılı Ödül Kupası

Tüm anneler dünyanın en güzel ödüllerini hak ediyorlar. Annenizin her daim yanınızda olmasını, plakasına istediğiniz metni yazdırabileceğiniz bu ödül kupasıyla kutlamaya ne dersiniz?

Annemin Mutfağı Mutfak Önlüğü

Annemin Mutfağı Mutfak Önlüğü

Zamanının çoğunu mutfakta geçiren annelere anneler günü hediyesi olarak verilebilecek en güzel ürünlerden birisi de üzerindeki yazıları istediğiniz gibi değiştirebileceğiniz bu mutfak önlüğüdür.

Pırlanta Melek Kanatlı Kalp Kolye

Pırlanta Melek Kanatlı Kalp Kolye

Annenize olan sevginizi onun sevdiği alanda gösterme fikri nasıl sizce? Tabii ki  de kadınların ilgi alanı olan takılardan bahsediyoruz :) Melek kanatlı kalp kolye pırlanta taşlı olup pırlanta sertifikası ile tarafınıza gönderilmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Canım Annem Kavanozu - Anneye 365 Sevgi Mesajı Dolu Kavanoz

Canım Annem Kavanozu - Anneye 365 Sevgi Mesajı Dolu Kavanoz

Sevgiyi dile getirmek öyle düşünüldüğü kadar kolay değildir. Sevgisini dile getiremeyenler zaten bu sevgiyi ifade edebilecek kelimelerin olmadığını iddia edenler değil midir? Ama biz alfabemizin yeterliliği doğrultusunda onları  ne kadar çok sevdiğimizi söylemeliyiz. Bu sevimli kavanozda da annenize onu ne kadar çok sevdiğinizi hatırlatacak 365 adet sevgi cümlesi yer alıyor.

Kişiye Özel Klasik Anne Sözleri Kupa Bardak

Kişiye Özel Klasik Anne Sözleri Kupa Bardak

Duygusala bağlamaktan da öte hediyelerinde esprili olmayı tercih edenler bu kupa bardağa bayılacaklar. Annenizin sıklıkla kurduğu ikaz cümlelerini üzerine bastırabileceğiniz bu kupa bardak anneniz için unutulmaz bir hediye olacak.

Melek Anne Yastığı

Melek Anne Yastığı

2015 yılının anneler gününde annenize öyle bir hediye verin ki, kullanmaya kıyamasın... Kişiye özel olarak tasarlanmış melek anne yastığı tam da bu özellikleri taşıyan hediyeler arasında... Yastığın üzerindeki metinleri istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın