Görüş Bildir
Haberler
En Çok Penaltı Veren İlker Meral!

En Çok Penaltı Veren İlker Meral!

Batuhan
11.02.2014 - 15:00

En Çok Penaltı Veren İlker Meral!

Spor Toto Süper Lig'in 20 haftalık bölümünde en çok penaltı veren hakem İlker Meral oldu.

Spor Toto Süper Lig’in 20 haftalık bölümünde en çok penaltı veren hakem İlker Meral oldu. Ligde 12 maçta düdük çalan Meral, 7 kez beyaz noktaya yöneldi.

Süper Lig’in geride kalan 20 haftasında hakemler 53 kez penaltı kararı verdi. En çok penaltı veren hakemler listesinde ise İlker Meral, ilk sırada yer aldı. Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından 12 maça atanan Meral, 7 kez penaltı noktasını gösterdi.

Üst klasman hakem Meral, Fenerbahçe-Eskişehirspor, Medical Park Antalyaspor- Kayserispor, Elazığspor-Bursaspor, Gaziantepspor-Trabzonspor ve Fenerbahçe-Kayserispor maçlarında birer, Çaykur Rizespor-Kasımpaşa mücadelesinde de 2 kez penaltı düdüğü çaldı.

BÜLENT YILDIRIM TAKİP ETTİ

Spor Toto Süper Lig’de en çok penaltı veren hakemler listesinde Meral’in ardından Bülent Yıldırım geldi. Ligde 9 maçta görev alan FIFA kokartlı hakem Yıldırım, 6 kez penaltı noktasına yöneldi.

Meral ve Yıldırım’ı ise 4′er penaltı kararıyla Cüneyt Çakır, Deniz Çoban, Fırat Aydınus, Halis Özkahya ve Tolga Özkalfa takip etti. Barış Şimşek de 3 kez penaltı kararı alarak bu hakemleri izledi.

HİÇ PENALTI VERMEDİLER

Ligde en az 10 maç yöneten hakemlerden Yunus Yıldırım ve Mustafa Kamil Abitoğlu ise hiç penaltı düdüğü çalmadı. Mustafa Kamil Abitoğlu 10, Yunus Yıldırım da 12 maçta penaltı kararı vermedi.

Süper Lig’de ayrıca Abdullah Yılmaz (5 maç), Hüseyin Sabancı, Suat Arslanboğa (1 maç) ve Volkan Bayarslan (2 maç) da bu sezon penaltı noktasına yönelmedi. Şu ana kadar 8 karşılaşmaya çıkan Hüseyin Göçek ile 7 maça atanan Mustafa İlker Coşkun da sadece birer kez beyaz noktayı göstererek, en az penaltı veren hakemler arasında yer adlı.

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/17350...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın