Görüş Bildir
Haberler
Emre Uslu: Utanmıyor musunuz?

Emre Uslu: Utanmıyor musunuz?

FreiGeist
20.02.2015 - 15:29
İçeriğin Devamı Aşağıda

Star, Akşam ve Güneş gazeteleri, cemaatin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’a suikast planladığını ileri sürdü.  Emre Uslu'nun Fuat Avni olduğunu öne süren ve 5 gündür çeşitli iddiaları manşetten duyuran 3 gazete, Emre Uslu ve CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran’a ait olduğu iddiasıyla yeni yazışmalar yayımladı. Oran, konuyla ilgili suç duyurusunda bulunurken Emre Uslu kişisel web sayfasında yayınladığı yazısı ile 'İktidar bu kadar mı kıymetli ki en sevdiğiniz kişinin, liderinizin, genç kızını bile manşet malzemesi olarak kullanmaktan çekinmiyorsunuz? Bu bir acziyet göstergesi…' ifadelerini kullandı.

Emre Uslu'nın iddialar üzerine kaleme aldığı yazısı şöyle: 

Gezi olaylarında köşeye sıkışınca Kabataş’ta başörtülü bir gelini dövdüler yalanı uydurup bir genç kadını siyasi amaçlarınız için kullanmaktan çekinmemiştiniz. Genç kadını ve çocuğunu, üstleri çıplak haydutların sırf başörtülü olduğu için dövdüğü, üstüne işediği yalanını yayıp, dindar kesimleri etrafınızda toplamayı amaçlamıştınız. Kısmen başardınız da.

Ne oldu? iktidarınız için genç bir anneyi kullanıp yalanınızı onun üstüne inşa ettiğiniz tüm Türkiye gördü. Nasıl bir din sömürüsü, nasıl bir başörtüsü sömürüsü yaptığınız gördü insanlar. Maskeniz düştü, yalanınız iktidar hırsıyla kirlenmiş hırsınızı ortaya çıkardı. İktidarda kalmak uğruna harcanmayacak hiç bir etik değerinizin olmadığını ispat ettiniz. Kabataş videosu ortaya çıktı ve yalanınız suratınızı bir kusmuk gibi yapıştı…

Şimdi ne kadar sıkıştınız ki bu sefer Cumhurbaşkanı’nın kızının üzerinden mağduriyet devşirmeye çalışıyorsunuz? Gezi’den daha fazla mı sıkıştınız?

Utanmıyor musunuz bir gün daha fazla iktidarda kalayım, bir düşmanımı daha yeneyim diye bir genç kızı manşeteler malzeme yapmaya?

Ne var Allah aşkına bu iktidar koltuğunda? İktidar bu kadar mı kıymetli ki en sevdiğiniz kişinin, liderinizin, genç kızını bile manşet malzemesi olarak kullanmaktan çekinmiyorsunuz?

Diyelim havuzcuların izanı, vicdanı yok. İktidara yakın durmak için ruhunu satmış birinin harcamayacağı değeri olmaz. Erdoğan’ın kendi kızının bir siyasi kavga aracına dönüştürülmesine, bu alçakça yalana alet edilmesine, bu manşete diyeceği bir şey yok mu? Kendi çocuğunun siyasi kavgaya araç yapılmasına, siyaset malzemesi gibi görülüp manşetlere malzeme yapılması canını sıkmıyor mu? Bu nasıl bir zihniyet, nasıl bir vicdandır?

Utanıyor musunuz bir Cumhurbaşkanı’nın kızını yalanlarının üstüne oturtup manşetlere çekmeye?

Bu kavgada gerçeğin yanına hiç yaklaşmadınız bunu herkes biliyor. Lakin yalan malzemeniz de mi bitti de bir genç kızı yalanınıza malzeme yapıyorsunuz? Sizin hiç ahlakınız, hiç izanınız yok mu. Kadını çocuğu bu kavgaya neden karıştırırsınız?

Bütün yalanlarınız bitti, bütün cephaneleriniz tükendi, bütün malzemeniz bitti de Sümeyye Erdoğan’ın arkasına saklanıp ateş etme alçaklığına mı kaldınız?

Yalan ve iftiralarınıza bir genç kadını alet etmeniz önce o kadına zarar verir. Bunu görecek izanınızı da mı kaybettiniz?

Bu kadar mı çaresiz kaldınız, bu kadar mı naçarsınız, bu kadar mı bittiniz? İktidarınızı bir genç kadının arkasına saklanarak koruyacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz beyler. İktidar kadınların omuzlarında yükselir, ama arkasına saklanılarak korunamaz…

Havuz medyasının Sümeyye Erdoğan’a suikast saçmalığının arkasına saklanması kurşunu bitmiş, köşeye sıkışmış, bir suçlunun kadınları rehin almasına benziyor. Bu bir acziyet göstergesi…

Rüzgar döndü derken bu acziyeti, bu çaresizliği, bu tükenmişliği gördüğüm için söylüyorum. Kadınların kızların değil, kimin arkasına saklanırsanız saklanın, bu rüzgar döndü. Giderken Esat gibi yakıp yıkıp gidelim diyorsanız orasını bilemem..

Kaynak: http://euslu.com/2015/02/20/utanmiyor...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0