Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Yıkılmadı!

Fenerbahçe Yıkılmadı!

Fatih
16.02.2014 - 19:27 Son Güncelleme: 16.02.2014 - 21:01

Fenerbahçe Yıkılmadı!

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı konuk eden Fenerbahçe, üç puanı ikinci yarıda oynadığı futbolla aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı konuk eden Fenerbahçe, üç puanı ikinci yarıda oynadığı futbolla aldı.

Düşük bir tempoyla geçen maçın ilk gol fırsatını 7. dakikada Fenerbahçe yakaladı, Alper Potuk'un Holmen ile birlikte geliştirdiği atakta top kaleyi bulmadı.

37- dakikada Scarione'nin pasıyla topla buluşan Babel kaleye vurmakta gecikince Gökhan Gönül araya girdi ve iki takım soyunma odasına 0-0'lık beraberlikle girdi.

İkinci yarının hemen başında Alper ile gole yaklaşan Fenerbahçe bu kez de İsveçli kaleci Isaksson'a takıldı.

56- dakikada Kasımpaşalı Kerem'in atılmasının ardından oyunun kontrolünü ele geçiren sarı lacivertli takım aradığı golü 63. dakikada Emre Belözoğlu ile buldu. Soldan gelişen atakta Kadlec ortaya çevirdi, Mehmet Topuz ceza alanı dışındaki Emre'yi gördü, Emre'nin güzel vuruşu Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.

Gol sonrası ataklarını devam ettiren sarı lacivertli takım ikinci gol için yakaladığı çok sayıda fırsatı değerlendiremeyince, 78. Bruno Alves'in savunmadaki hatasını iyi değerlendiren Malki cezayı kesti: 1-1

Bu golün hemen ardından Emre Belözoğlu'nun kullandığı serbest vuruşta Mehmet Topal voleyi vurdu, Isaksson'dan seken topu tamamlayan Bekir Fenerbahçe'yi bir kez daha öne geçirdi: 2-1

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe ikinci yarısı büyük çekişmeye sahne olan maçta üç puanı aldı ve puanını 47'ye yükselterek liderliğini sürdürdü.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Alper Ayakta Alkışlandı

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa karşılaşmasındaki en etkili oyuncusu Alper Potuk, Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki binlerce taraftar tarafından ayakta alkışlandı.

Spor Toto Süper Lig 21. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşan Fenerbahçe'de Alper Potuk sergilediği performansla sarı lacivertli taraftarları mest etti.

Sakat ve cezalı oyuncuların yokluğunda sol kanatta forma şansı bulan Alper Potuk, maçın başından itibaren sarı lacivertli takımın saha içerisindeki en etkili isimlerinden birisi oldu.

Emmanuel Emenike, Pierre Webo ve Moussa Sow'un yokluğunda Fenerbahçe'de forvet bölgesinde Dirk Kuyt forma giydi. Hollandalı'nın boşalttığı bölgeye Mehmet Topuz'u yerleştiren Yanal, sol kanatta ise Alper Potuk'u görevlendirdi.

Maç boyunca genellikle Alper Potuk'un bulunduğu kanattan hücum geliştiren Fenerbahçe'de başarılı futbolcu sarı lacivertli taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı.

Karşılaşmanın oynandığı sırada 'Alper Potuk' tezahüratları yapan Fenerbahçeli taraftarlar, genç oyuncunun performansıyla adeta mest oldu. Başarılı futbolcu da bu tezahüratlara alkışlarla karşılık verdi.

Karşılaşmanın 88. dakikasında oyundan çıkan Alper Potuk, binlerce Fenerbahçeli taraftar tarafından ayakta alkışlanarak oyundan çıktı.

Sporx

Kaynak: http://www2.sporx.com/futbol/superlig...

O Aile Saracoğlu'nda!

Gezi olayları sırasında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın ailesi, tribünde yerlerini alarak maçı izledi.

Gezi Parkı odaklı eylemler sırasında Eskişehir’de hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ın ailesi de tribünde karşılaşmayı izledi.

ALİ İSMAİL KORKMAZ SLOGANLARI

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Fenerbahçe ve Kasımpaşa arasında oynanan maçta, Gezi Parkı protestoları sırasında Eskişehir’de hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz için slogan attı.

Karşılaşmanın 34. dakikasında Şükrü Saracoğlu Stadı tribünlerindeki Fenerbahçeli taraftarların büyük bir bölümü, “Her yer Taksim, her yer direniş” ve “Ali İsmail Korkmaz, Fenerbahçe yıkılmaz” şeklinde sloganlar attı. Taraftarlar ayrıca Ali İsmail Korkmaz için bestelediği marşı da söyledi.

Bu arada Ali İsmail Korkmaz’ın ailesi de tribünde karşılaşmayı izledi.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/02/16/o-aile-...

Emre'den Olay Küfür!

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasında oynanan maça Emre'nin küfürü damgasını vurdu.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasında oynanan maçın ilk dakikalarında şok bir olay yaşandı.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...

Emre'nin küfürü ekrana net bir biçimde yansıdı. İşte o an:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0