Görüş Bildir
Haberler
Emre Can: "Şampiyonluk Yaşamaya Geldim"

Emre Can: "Şampiyonluk Yaşamaya Geldim"

Fatih
03.07.2014 - 23:14

Emre Can: "Şampiyonluk Yaşamaya Geldim"

Türk asıllı genç yıldız, yeni takımıyla ilgili oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. 

Liverpool 'un çiçeği burnunda Türk asıllı genç yıldızı Emre Can , yeni sezon öncesi iddialı açıklamalarda bulunarak Premier Lig'e şampiyon olmaya geldiğini ifade etti.

Geçtiğimiz ay prensip anlaşmasına vardığı 20 yaşındaki orta saha oyuncusunu bünyesine katan Merseyside ekibi, Rickie Lambert ve Adam Lallana'nın ardından üçüncü bombasını patlattı.

Genç yıldız, kulübün resmi sitesine verdiği demeçte, 'Kolay bir karar oldu. Hocamızla çok iyi bir diyaloğum vardı. Bu ilgi, kulübün ve kendisinin beni ne kadar istediğini gösteriyordu. Çok düşünmeden imzayı attım.' şeklinde konuştu.

Altyapısında yetiştiği Bayern Münih'i unutmayan genç futbolcu, 'Bayern'de 4 sene oynadım. Dünyanın en büyük ve en iyi takımlarından birinde oynamak, benim için büyük onurdu. Orada çok şey öğrendim.' dedi.

Artık tek hedefinin Liverpool'un başarısı olduğunu belirten Emre, 'Şimdi Liverpool'dayım ve odaklanacağım tek şey bu. Önümüzdeki sezon Liverpool'un Bayern ile aynı seviyeye ulaşacağına inanıyorum.' ifadelerini kullandı.

Bayern'de Ribery, Schweinsteiger gibi yıldızlardan çok şey öğrendiğini vurgulayan 20 yaşındaki genç yıldız, 'Üzerimde emeği olan çok kişi var. Gerek Ribery, gerek oynadığım pozisyonda olan Bastian Schweinsteiger, Javi Martinez ve Luiz Gustavo... Hepsinin benim bu noktaya gelmemde büyük payı var. Bayern'den ayrıldığım için hiçbir zaman pişmanlık duymadım. Benim için bu atılması gereken bir adımdı.' açıklamalarında bulundu.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/447/ingil...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın