Görüş Bildir
Haberler
Emre Belözoğlu: "Galatasaray Bu Süreci Atlatacaktır"

Emre Belözoğlu: "Galatasaray Bu Süreci Atlatacaktır"

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Galatasaray’a konuk olacak olan Başakşehir takımının kaptanı Emre Belözoğlu, açıklamalarda bulundu. Emre, Galatasaray'ın Avrupa'dan men cezası almasıyla ilgili 'Bu süreci atlatacaklardır. Büyük camialar bu süreçleri çok çabuk atlattıkları için büyüktürler' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Galatasaray’a konuk olacak olan turuncu-lacivertli takımın kaptanı Emre Belözoğlu, açıklamalarda bulundu.

“Ziraat Türkiye Kupası'ndan elendikten sonra ligde hedeflerimiz devam ediyor” diyerek sözlerine başlayan tecrübeli futbolcu, “Seneyi Avrupa kupalarına gitme hakkı elde etmiş bir takım olarak kapatmak istiyoruz. Böyle baktığımız da zor bir maç. Galatasaray her ne kadar içinde bulunduğu durum itibariyle sıkıntılı gibi dursa da Galatasaray her zaman Galatasaray'dır. Kendi sahasında, seyircisiyle beraber tahmin ediyorum uzun zamandır yenilmiyorlar. Bizim için zor bir maç olacak ama ligin sistemli oynayan iyi takımlarından birisiyiz. Aynı sistem ve disiplinimizi bu maçta da devam ettirmek istiyoruz. İyi hazırlandık, Galatasaray'ın iyi ve kötü yönlerini biliyoruz. Güzel bir maç olacağına inanıyorum. Hak edenin kazanacağı, keyifli bir maç izlettiririz inşallah” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’ın yaşadığı sıkıntılı sürecin hatırlatılması üzerine, her takımın bazen inişli-çıkışlı grafikler yaşayabileceğini dile getiren Emre, “Maddi anlamda sıkıntılar yaşar. Bizim olduğumuz dönemde de bazı sıkıntılar yaşıyordu. Bu süreci atlatacaklardır. Büyük camialar bu süreçleri çok çabuk atlattıkları için büyüktürler. Onların durumuyla ilgili çok derine inmeden söyleyeceğim şeyler bunlar. Onun dışında beni ilgilendiren tarafı çok zor bir maç olacak. En azından şu anki konumumuzu koruyarak, Galatasaray'ı arkamızda tutarak devam etmek istiyoruz” dedi. 

İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
15
4
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Anonim anonim

İçinden inşallah atlatamaz demiyorsa ben de Fenerli değilim