Görüş Bildir
Haberler
Emrah, Kripto Para Piyasasına Giriyor: Emrahcoin Geliyor

etiket Emrah, Kripto Para Piyasasına Giriyor: Emrahcoin Geliyor

Batuhan
22.06.2021 - 09:15

Yaptığı ticari yatırımlarla dikkat çeken Emrah, bu kez kendi adıyla kripto para piyasasına girmeye hazırlanıyor. Ünlü şarkıcı ve oyuncu, yatırım danışmanlarının yönlendirmesi doğrultusunda gerekli prosedürleri yerine getirmek için çalışmalara başladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şarkıcı ve oyuncu Emrah, son yıllarda yatırımcıların gözdesi haline gelen kripto paraya merak sardı. 2018 yılında konser teklifi karşılığında para yerine 30 Bitcoin talep eden Emrah, gözünü kripto paraya dikti.

Hürriyet'in haberine göre; Bitcoin’de hatırı sayılır derecede yatırımı olduğu bilinen Emrah, bu kez kendi coin'ini çıkarma kararı aldı.

Hazırlıklara başladı

Hazırlıklara başladı

Yurtdışından yatırım danışmanlarının yönlendirmesi doğrultusunda kripto para piyasasına girmeye karar veren Emrah, gerekli prosedürleri yerine getirmek için hazırlıklara başladı.

İsim konusunda henüz net karar veremeyen şarkıcının, Emcoin ve Emrahcoin arasında gidip geldiği konuşuluyor.

Emrahcoin'de detayların yakın zamanda belli olması bekleniyor. Emrah'ın kendi dijital parasıyla nasıl bir proje üreteceği de netleşmedi. 

Öte yandan 2020 yükselişiyle birlikte piyasaya yeni sürülen kripto paralar madencilik teknolojisinden uzaklaşmış durumda. Yani Emrahcoin teknik olarak bir token olabilir. Böylece Emrah belirli sayıda dijital parayı piyasaya sürebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
91
33
6
6
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mr.Hate

Acıların Coini askjdhaksdhjajk Benim coinim orospu oldu asdlaskldjasld

Pasif Kullanıcı

önce bir çocuğuna sahip çık.