Görüş Bildir
Haberler
Emrah Aksın Kimdir?

Emrah Aksın Kimdir?

Emrah aksin
25.05.2020 - 18:34

Emrah Aksın Kaç Yaşında? Emrah Aksın Aslen Nereli? Emrah Aksın Hangi Burç?

10 Nisan 1994’da Mersin Toroslar’da doğan olan genç oyuncu Emrah Aksın aslen Bitlislidir. Şu an 26 yaşında olan Emrah Aksın koç burcudur.

Emrah Aksın Kimdir?

Çok küçük yaşta yazılım yapmaya başlayan ve genç yaşına rağmen önemli projelerde boy gösteren Emrah Aksın şu an 1.78 boyun ve 90 kilo. Bahriye İlköğretim Okulu sonrasında Gazi Anadolu Emrah Aksın Kimdir?

Lisesi mezunu olan genç yazılımcı kariyeri için önemli bir viraj olan medya hazırlıkları yapıyor. 2005 yılından bu yana yazılım ile ilgilenmekteyim günümüzde ise belediye bünyesinde web tasarım ve program hayatına devam ediyorum.

“Nerden aklına esti yazılım projesi?” diye sorulduğunda: “Ben her zaman yazılım veya program ogrenmek istemisimdir “benim bundan neyim eksik?” derdim. Bulunduğum semtte yazılımcı menajerliği yapan Ömer ağabey vardı. Yabancı bir firmanin İstanbul projeleri için ünlü programcılar gelmişti ve bir projede sokakta yer alacak bir wep sitesi ayarlayacaktı Ömer Ağabey. Kalabalık bir ekip olarak bizi aldı götürdü ve beni seçmediler. Bu durum benim hırs yapmama sebep oldu. O gün ekipten çağırılanlardan secilenler biri uykuda kaldı ve bende o arkadaşım yerine gittim. Benim için bu bu önemli bir başlangıç oldu.” sözleriyle açıkladı.

Instagram’da 49000 bin kişilik takipçiye sahip olan Emrah Aksın mizah & medya içerikli paylaşımlar yapıyor.

Emrah Aksın Instagram Hesabı: https://www.instagram.com/emrahaksin/

https://emrahaksin.com.tr/

Bitirmiş oldugu projeler.

Malatya doping renklam

www.dopingreklam.com

mersin müzisyen

www.rojhatronahi.com

Malatya Was-Car

www.was-car.com

Türkiye nakliyat Firmasi

www.arinakliye.com

Kaynak: http://ilkhabergazetesi.tv/emrah-aksi...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın