Görüş Bildir
Haberler
Emina Jahovic Eski Eşi Mustafa Sandal'ı Şikayet Etmişti... Mahkemeden Büyük Şok!

Emina Jahovic Eski Eşi Mustafa Sandal'ı Şikayet Etmişti... Mahkemeden Büyük Şok!

Emina Jahovic, eski eşi Mustafa Sandal’ın nafaka ve boşanma protokolünde yer alan kira bedelini ödemediğini öne sürerek 1.1 milyon liralık haciz ve tedbir kararı çıkarmıştı. Karara itiraz eden Sandal, eski eşine yaptığı ödemelerin banka dekontlarını İstanbul İcra Hukuk Mahkemesi’ne sundu. Dekontlara göre Sandal, Bebek’teki bir banka şubesinden Jahovic’e 62 kalemde 968 bin lira ödemiş. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şarkıcı Mustafa Sandal, kendisi gibi şarkıcı olan Sırp güzel Emina Jahovic ile 2008 yılına dünyaevine girmişti. Mutlu evlilikleriyle dikkat çeken çift, 2018 yılında sürpriz bir kararla boşanmıştı. Herkesi şaşırtan boşanma sonrası ikili, aralarındaki bağı ise çocukları için sürdürüyor ve sık sık bir araya geliyordu. Ancak dostluk bitti, Mustafa Sandal ile Emina Jahovic arasında ipler gerildi. Jahovic, Sandal'a nafakasını ödemediği gerekçesiyle dava açıp hesaplarına haciz koydurdu. Ancak mahkemenin son kararı, Emina Jahovic'i şoke etti!

Dava Ocak Ayına Ertelendi

Dava Ocak Ayına Ertelendi

Mustafa Sandal’ın ayrıca, Çubuklu Vadi’deki villanın boşandıktan sonraki toplam kira bedeli olan 750 bin lirayı da eski eşine ödediği ve o belgeleri de mahkemeye sunacağı öğrenildi. İtirazı kabul ederek Emina Jahovic’in icra takibindeki birikmiş tüm alacak taleplerini durduran mahkeme, davayı erteledi. Dava, 20 Ocak 2022’de yeniden görülecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın