Görüş Bildir
Haberler
Emily in Paris Severleri Buraya Alalım: Emily'nin Hangi Kombini Seni Anlatıyor?

Emily in Paris Severleri Buraya Alalım: Emily'nin Hangi Kombini Seni Anlatıyor?

Netflix'in 2020 Eylül ayında izleyicilerine sunduğu Emily in Paris, ilk sezonundan sonra 2021'in sonlarına doğru yayınlanan 2.sezonuyla da dillerden düşmüyor!

Dizinin hikayesi bir yana, dizide kullanılan abartılı kostümler sizler bizler gibi insanlardan modacılara kadar birçok kişi tarafından ilgi odağı oluyor. 

Hadi gel beraber hangi kombinin seni anlattığını bulalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Açılışı klasik bir soruyla yapalım: yaşınla başlayalım!

2. Kışın içilecek bir içecek seçmeni istesek?

3. Bu renklerden birini seçsen?

4. Aşağıdaki Paris manzaralarından birini seçer misin?

5. Bu çiçeklerden birini seç şimdi de.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Harika bir davete katılmışsın aşağıdaki içkilerden hangisini tercih edersin?

7. Bu ayakkabılardan birini seçer misin peki?

8. Son olarak, aşağıdaki aksesuarlardan birini sonsuza kadar takacak olsan hangisi olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ne de güzel olmuşsundur pembeler içinde sen!

Ne de güzel olmuşsundur pembeler içinde sen!

Merhabalar güzel insan! Sen biraz duygusal biraz fazla hassas mısın sanki?! Su grubu burcu olduğuna yemin edebiliriz ama kanıtlayamayız! Öyle ya da böyle girdiğin her ortamda, dahil olduğun her muhabbette, bahsi geçen konu ne kadar olumsuzluklarla dolu da olsa içinde olumlu bir yan bulabilirsin. Aslında hayata genel tavrın bu senin. Hayatın içindeki türlü olumsuzluklara rağmen pozitif bir yan bulursun ve oradan devam edersin. Çünkü senin için bulduğun o şey hayatının geri kalanını ümit ederek ve bekleyerek geçirmek için yeterlidir. Ayrıca genel olarak spor şıklığından yana olduğunu söylemesek olmaz! Ne giyersen giy mutlaka minimal bir aksesuarla da tamamlarsın ve genelde soft renkleri giymek seni daha çok mutlu eder. İşte bu yüzden seni en iyi anlattığını düşündüğümüz kombin, Emily'nin bu şeker pembesi montlu olan kombini!

Aptallık etme sen Emily Cooper'sın!

Aptallık etme sen Emily Cooper'sın!

Ooo kimleri görüyoruz! Bu arada bugün çok güzel görünüyorsun, söylemeden geçmeyelim. Sen güçlü kuvvetli bir iradeye ve sarsılmaz bir bünyeye sahipsin. Sarsılmaz dediysek de çelik gibi bir sarsılmazlıktan söz etmiyoruz tabi ki! İnsanların senin hakkında neler dedikleri pek umrunda olmuyor :) Çünkü sen hayatın senin hayatın olduğunu, ne yaparsan yap insanların konuşacak bir şeyler bulduklarını çözmüşsün! Bu yüzden sen ak dersen insanlar kara deseler bile umrunda olmaz, farklılığınla gurur duyarsın. Ayrıca stilin da bu yapını yansıtıyor! Çoğu kişinin dönüp bakmayacağı parçaları bir araya getirir, şık bir görüntü yaratırsın! Güneş gözlüğü de senin vazgeçilmez parçandır, iyi ki olsundur! İşte bu yüzden seni en iyi anlattığını düşündüğümüz kombin Emily'nin bu şık gömlekli olan kombini!

Bonjour Matmazel!

Bonjour Matmazel!

Aman efendim bu ne şıklık, gözlerimiz kamaştı! Sen yabancı kültürleri görmeyi ve yabancı ülkeleri görmeyi çok seviyorsun. Farklı kültürler sen de merak uyandırıyor ve onlar hakkında okuyup öğrenmek ruhunu besliyor. Bu yüzdendir ki farklı ülkelere ait parçalar da senin kombinlerinde yer buluyor. Ayrıca oldukça özgür bir ruhun olduğunu da söylemeden geçemeyeceğiz! Ayakları yere sağlam basan, ne istediğini bilen birisin; bu yüzden de kimin ne dediğine bakmadan, sadece içinden öyle geldiği için aklından geçen her şeyi yapabilirsin! Bir yere mi gitmek istiyorsan kalkar gidersin kimsenin seni engellemesine müsaade etmezsin! Hayatına karışılması en sinir olduğun şeydir. İşte bu yüzden seni en iyi anlatan kombin, Emily'nin bu kırmızı Fransız bereli olan kombini!

Selam Prenses!

Selam Prenses!

Alev aldı buralar! Buralara uğramak için fazla iddialı birileriyle karşı karşıyayız anlaşılan! Sen insanların içinde parıl parıl parlamayı, tüm dikkatlerin üzerinde olmasını o kadar seviyorsun ki, giydiğin parçaları da buna göre seçiyorsun! Mesela bir parti varsa kimse o gecenin en şıkını merak etmez çünkü herkes senin geleceğin bir partide tüm dikkatlerin sende olacağını biliyordur, öyle bir ışıldamak sendeki! Bu parıldayan enerjini nerede kullanırsın bilemiyoruz ancak sahneler, podyumlar senin olman gereken yerler! İnsanlarla iletişimde olmak, bir topluluk önünde konuşmak, kısacası sosyalleşmek tam sana göre! Ancak yine de bazen, modunun çok düştüğü ve kimseyi görmek istemediğin zamanlar da olmuyor değil. Böyle zamanlarda da battaniyenin altına girip kahveni yudumlayarak sevdiğin bir diziyi ya da filmi izlemek iyi geliyor sana. İşte tüm bunları düşündüğümüzde seni en iyi anlatan kombin, Emily'nin bu kırmızı elbiseli kombini sevgili sosyal kelebek!

Klasiklerden bir yıldız!

Klasiklerden bir yıldız!

Klas bir hanımla karşı karşıyayız! Klasiklerden şaşmayan ama klasik parçaları da kendince modernize ederek şıklık yakalayan birisin sen. Bir davet ya da kutlama oldu mu rengin bellidir, siyah giyersin. Klasik şeyleri yapmak ve tercih etmek sana güven verir. Ayrıca, değişimlerden asla hoşlanmazsın. Evinde bir mobilyanın yerini değiştirirken hatta belki saçlarını kestirirken bile değişimden hoşlanmadığın ve kimi zaman korktuğun için fazlaca düşünürsün. Bu kadar düşünmek kimi zaman senin hayatını zorlaştırsa da kendini bu şekilde güvende hissediyorsun sen! Klasik ama elegant bir havan var yani :) Giydiğin ve tercih ettiğin parçalar aslında herkesin dolabında olan şeylerdir ancak sen onları kendine göre yorumlarsın ve ortaya herkesin gözlerini alamayacağı bir görünümle çıkarsın. Yine de sende herkeste olmayan bir aura var, yani klasik şeyleri tercih etsen de sen klasik biri değilsin. İşte bu yüzden seni en iyi anlatan kombin, Emily'nin bu siyah elbiseli kombini!

Çılgın Bediş'im yok başka işim!

Çılgın Bediş'im yok başka işim!

Biraz kafamız mı karışmış sanki? Sen etraftaki türlü griliklere rağmen çok renkli bir kişiliğe sahipsin. Ancak bazen kafan o denli karışık oluyor ki bu, giydiğin ve seçtiğin şeylere bile yansıyor. Desenli şeyler giymeyi çok seversin mesela, ama kafanın karışık olduğu zamanlarda birçok desenli parçayı beraber kullanıyorsun. Bu da çevrendekilerin senin kafanın karışıklığını anlamalarına neden oluyor. Biraz düzensiz ve biraz da dengesiz olduğunu da söylemeden geçmeyelim! Birden sinirlerin zıplayabilir ya da birden kahkahalara boğulabilirsin. Kimi zaman sinirden histerik kahkahalar koparsan da aslında genel olarak gülmeyi seven, neşeli bir kişiliğe sahipsin. Ayrıca kimselerin yapamadığı ya da cesaret edemediği şeyleri yapmak gibi de bir fetişin olduğunu söyleyebiliriz. İşte bütün bunları düşündüğümüzde seni en iyi anlatan kombinin, Emily'nin bu sarı şapkalı kombini olduğunu düşündük!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
28
11
9
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Selam Prenses! Alev aldı buralar! Buralara uğramak için fazla iddialı birileriyle karşı karşıyayız anlaşılan! Sen insanların içinde parıl parıl parlamayı, tü... Devamını Gör