Görüş Bildir
Haberler
Emenike'yi Çok İyi Anlatan 12 Vukuatı!

Emenike'yi Çok İyi Anlatan 12 Vukuatı!

Sporx
04.11.2016 - 14:16

Fenerbahçe taraftarıyla yıldızı bir türlü barışmayan Emenike, bu sezona çok iyi bir başlangıç yapmasına rağmen; attığı gollerle ile değil yaptığı hareketler ile gündemde kalmaya devam ediyor.  Hal böyleyken Emenike denince akla gelen vukuatlara kayıtsız kalamıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aykut Kocaman; "Babam ve Oğlum"

Aykut Kocaman; "Babam ve Oğlum"

'İkinci babam' dediği ve Spartak Moskova forması giydiği dönemde oynanan Fenerbahçe maçında yanına kadar gidip elini öptüğü Aykut Kocaman'la çalışamayan ancak onun manevi desteğini sürekli gören Emenike, sarı-lacivertli takımda ne Ersun Yanal ne de İsmail Kartal'da Kocaman'dan gördüğü ilgiyi göremedi.

12. Caner Erkin ile kavgası

12. Caner Erkin ile kavgası

Nisan 2014'te oynanan Beşiktaş maçında Emenike ve Caner bir pozisyon sonrasında tartıştı. Maç içerisinde bir pozisyon nedeniyle anlaşamayan ikili oyunun durduğu dakikalarda sert bir sözlü tartışmaya girdi. Ancak daha sonra aralarında anlaşarak olayı tatlıya bağladılar.

11. Bu kez antrenmanda kavga

11. Bu kez antrenmanda kavga

Beşiktaş maçında Caner Erkin ile tartışan Emenike, bu kez de antrenmanda Caner Erkin ile tartıştı. Dönemin Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Emenike'yi antrenman sahasından göndererek olayları yatıştırdı.

10. Milli Takım kampında yumruklaşma

10. Milli Takım kampında yumruklaşma

Emenike, Dünya Kupası öncesi kampında Nijerya Milli Takımı'ndan takım arkadaşı Chelseali orta saha John Obi Mikel'le kavgaya tutuştu. Obi Mikel'le tartışmasının nedeni açıklanmazken ikilinin fiziksel olarak birbirlerine saldırdığı ve Obi Mikel'in Emenike'ye yumruk attığı basına konu olmuştu.

9. Ersun Yanal'ı çıldırttı

9. Ersun Yanal'ı çıldırttı

İki sezon önce oynanan Galatasaray derbisine Emenike'nin umursamaz tavırları o dönemki teknik direktör Ersun Yanal'ı çileden çıkardı. İkinci yarıda oyuna sürdüğü Emenike'nin istediği koşuları yapmaması, mücadeleden kaçması ve sahada adeta yürümesi nedeniyle çılgına dönen Yanal saha kenarından Emenike'yi azarladı. Emenike ise Yanal'ın bu haykırışlarını duymazdan geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Tribünlere hareket

8. Tribünlere hareket

Mart 2012'de Spartak Moskova forması giyerken Dinamo Moskova maçına çıkan Emenike, rakip tribünlere orta parmağını gösterdiği için 7 maç ceza aldı. Dinamo Moskova taraftarlarının kendisine ırkçı saldırıda bulunduğunu ve bu yüzden sinirlendiğini ifade eden Emenike daha sonra özür dilese de cezadan kurtulamadı.

7. Önce idman sahasında

7. Önce idman sahasında

Spartak Moskova forması giydiği dönemde takım arkadaşı Sergio Rodriguez ile idmanda tartışma yaşadı. Sert tartışma tam kavgaya dönüşecekken araya giren teknik direktör Valery Karpin olayı büyümeden engelledi. Ancak bu kavga idman sahasında kalmadı...

6. Daha sonra hem sahada hem soyunma odasında

6. Daha sonra hem sahada hem soyunma odasında

Emenike, Fenerbahçe ve milli takımda yaşadığı 'takım arkadaşı kavgaları'nı Spartak Moskova'da da ihmal etmedi. Nisan 2012'de Rubin Kazan'la oynanan ve 2-0 kazanılan maçtan önce Emenike ile takım arkadaşı Sergio Rodriguez yumruklaştı. Soyunma odasında yaşanan bu olayın ardından kulüp her iki oyuncuya da 5 bin dolar para cezası verdi.

5. Saha ortasında Emre ile gerilim

5. Saha ortasında Emre ile gerilim

Fenerbahçe'nin Nijeryalı forveti Emmanuel Emenike'nin Gaziantepspor maçında Emre Belözoğlu ile yaşadığı tartışma 90 dakikanın önüne geçmişti. Maç sonrası kritik penaltı kararı ile birlikte en çok konuşulan olay haline gelen Emenike-Emre tartışması aslında Nijeryalı futbolcunun sarı-lacivertli taraftarlar ile arasındaki yıldızı söndürdü.

4. Sahayı terk etti

4. Sahayı terk etti

Nijeryalı oyuncunun 2014/2015 sezonunda oynanan Kadıköy'deki Beşiktaş maçında kaçırdığı golün ardından kendisine tepki gösteren seyirciye kızarak sahayı terk etmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Advocaat ile tartışma

3. Advocaat ile tartışma

Fenerbahçe'nin Nijeryalı forveti Emmanuel Emenike'nin Alanyaspor maçında oyundan çıkarken yaptığı hareketler ile teknik direktör Dick Advocaat'a tepki göstermişti.

2. Yak bütün fotoğrafları

2. Yak bütün fotoğrafları

Fenerbahçe'de son olarak Nijeryalı futbolcu Emmanuel Emenike, Fenerbahçeli taraftarlar tarafından çok konuşulan bir olaya daha imza attı. 29 yaşındaki oyuncu, kişisel Instagram hesabının bio'sundaki 'Fenerbahçe'nin futbolcusu' yazısını sildi. Bununla kalmayan Emenike, Fenerbahçe ile ilgili olan bütün fotoğraflarını da kaldırdı!

1. Stadı terketti

1. Stadı terketti

Emenike, son olarak Fenerbahçe'nin Manchester United'ı 2-1 yendiği karşılaşmanın ardından duşunu aldıktan sonra takımı beklemeden stadı terk etti. Bu durum Fenerbahçe Yönetimi tarafından 'Olağan' bir durum olarak değerlendirildi.

Çok daha fazlası için.. 👇

Çok daha fazlası için.. 👇
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
153
41
26
8
8
7
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Asabi Kedi

aziz emenikenide al ve git

Pasif Kullanıcı

2014/2015 te sahayı terk etti ya bu mal o gün Fenerbahçeye layık bi oyuncu olmadığı belliydi. sonra gitti geldi yine bizi buldu mal.

B777

Formayı çıkardığı gün Emenike, Fenerbahçe taraftarı ve takımı için bitmiştir. Hala ne diye bekletiyolarsa yollayın gitsin işte fuzuli masraf lan resmen