Görüş Bildir
Haberler
Emenike'ye Doping Cezası Gelecek mi?

Emenike'ye Doping Cezası Gelecek mi?

Fatih
22.03.2015 - 23:33
İçeriğin Devamı Aşağıda

Emmanuel Emenike'nin devre arasında stadı terk etmesi, 'Doping kontrolüne girmediği için ceza alır mı?' sorusunu akıllara getirdi.

Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki olaylı derbiye damgasını vuran isim Emmanuel Emenike 'ydi. Haftalardır gol atamadığı için stresli olan ve taraftarın tepkisini alan Nijeryalı santrfor, ilk yarıda sahayı terk etmeye çalışmıştı. Emenike, İsmail Kartal'ın iknasıyla sahaya geri dönmüştü.

Siyahi yıldız ise ikinci yarıya çıkmamış ve Şükrü Saracoğlu Stadı 'nı terk etmişti. Bu gelişme sonrası, 'Doping kontrolünden kaçtı muamelesi görür mü, ceza alır mı?' gibi sorular akıllara gelmişti.

Talimatlara göre ise Emenike'nin ceza alma ihtimali düşük. Çünkü talimatlara göre mücadelenin devre arasında her iki takımdan da doping kontrolüne girecek oyuncular belirleniyor. Emenike 'nin de bu oyuncular belirlendikten sonra stadı terk ettiği ifade ediliyor. Ayrıca belirlenen iki oyuncunun yerine yedekler tespit ediliyor. Bu şartlarda Emenike'nin stadı terk etmesinin kendisi ve Fenerbahçe açısından herhangi bir sıkıntı yaratmayacağı ifade ediliyor.

Fanatik

Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/2015/03/22/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0