Görüş Bildir
Haberler
Emekli Maaşından Sadece 25 TL Kalıyor: Bütün Parasını Sokak Kedilerine Harcayan Kadın İcralık Oldu

etiket Emekli Maaşından Sadece 25 TL Kalıyor: Bütün Parasını Sokak Kedilerine Harcayan Kadın İcralık Oldu

Antalya'da yaşayan Gönül Güler (52), sokaktaki yardıma muhtaç 80 kediyi evine aldı, mama ve klinik giderleri nedeniyle çektiği kredilerle 90 bin lira borç yaptı. Aylardır kesintilerden sonra emekli maaşından 25 TL kalan Güler, klinik borcu nedeniyle de icraya verildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gönül Güler, 5 yıl önce emekli oldu. Evinin çevresinde ve sokakta gördüğü yardıma muhtaç, yaralı, aç kedi ve köpekleri sahiplenen Güler, zamanla evinde 80 kedi ve 2 köpeğe bakmaya başladı.

Evini kedilerin karakterlerine göre böldü

Evini kedilerin karakterlerine göre böldü

Her renk ve cinsten kediyi besleyen Güler, evinin salonunu birbirleriyle iyi anlaşan kedilere ayırdığını, kavgacı ve saldırgan olanları ise bir başka odada tuttuğunu söyledi.

Kedileriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Güler, emekli maaşını kedilerin bakımına harcadığını anlattı. Bu nedenle maddi durumu kötüye giden Güler, bankalardan kredi çekti.

Toplam 90 bin liralık borç yaptı

Toplam 90 bin liralık borç yaptı

Hem çektiği krediler, hem de özel kliniklere toplamda 90 bin liralık kredi borcu biriken Güler'in son 6 aydır emekli maaşından kendisine yalnızca 25 TL kalıyor.

Özel klinik de icra başlattı

Özel klinik de icra başlattı

El işi yaptığı ürünleri satarak kirasını ödemeye ve kendi ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan Güler hakkında, borcunu ödemediği için özel klinik tarafından icra işlemi başlatıldı.

Mahalledekilerden bazılarının kendisine tepki gösterdiğini ve kedilerinden birkaçının zehirlendiğini öne süren Güler, “Bu yavruların dışarıda kalmaması için desteğe ihtiyacım var. Onların klinik ve mama ihtiyaçları derken aylardır maaşımdan yalnızca 25 TL kalıyor. Borcumdan dolayı icralık oldum. Bu canlara sahip çıkılmasını istiyorum' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
179
85
35
28
18
15
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
safirmavideniz

Psikoloğa gitmesi gerekiyor, kedi beslemek okb haline gelmiş.

.....

Ev de kiraymış , bence kirasını da ödemiyor.. Kendisine, bankalara, ev sahibine ve çevresine zarar vererek kedi beslemek doğru değil... Ben ezelden beri kedi... Devamını Gör

ToksiN06

Çünkü kimse duyarlı değil çünkü kimse bu kadar yardım etmiyor geçen bende trafiğin ve köpeklerin çok olduğu bir yerde yavru kedi gördüm alamadım alamam da çü... Devamını Gör

Barış EL

80 kediye bakmak yardım değil psikolojik rahatsızlıktır, ve kimse kadına sırf 80 kediye baktığı için yardım etmek zorunda değil, 1 olur 2 olur hadi 10 olur a... Devamını Gör

thelinguist

YARATIK İNSANLARIN HAYVANLARA SALDIRMASINDAN BİN KAT İYİDİR. HERKES BÖYLE HASTA OLSA KEŞKE.