Görüş Bildir
Haberler
Elimize Geçirsek Bir Kaşık Suda Boğacağımız, Oyun Dünyasının 13 Haini

Elimize Geçirsek Bir Kaşık Suda Boğacağımız, Oyun Dünyasının 13 Haini

Oyun dünyası öyle bir yer ki bazen insan kendini kurtlar sofrasında bulabiliyor. Bu alem içinde dost bildiğimiz düşmanlar da zaman zaman bizleri sırtımızdan bıçaklıyor. Bize attıkları kazıkların acısını hala hissettiğimiz oyun dünyasının hainlerini derledik. Ancak hatırlatmakta fayda var, bu liste bazı oyunlar hakkında spoiler'lar içeriyor olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Lance - GTA: Vice City

Biz seni kardeşimiz bilip bağrımıza basmıştık be Lance! Sen bir neslin duygularıyla oynayan ilk karakterlerdensin. Hayatı senin attığın kazıkla tanıdık.

2. Big Smoke ve Ryder - GTA: San Andreas

Konu GTA serisi olunca hainler bitmiyor. Bu kez duygularımızla oynayanlar bir değil tam iki kişi. Nasıl gönlünüz el verdi be insafsızlar CJ'e ihanet etmeye ha nasıl?

3. Ana - Rise of the Tomb Raider

3. Ana - Rise of the Tomb Raider

Rahmetli babamızın aklını karıştırdığın ve ona ihanet ettiğin yetmiyormuş gibi bir de bize mi kancayı taktın Ana... Sana güvenmiştik be, yazıklar olsun.

4. Wheatly - Portal

Ruh hastası manyak yapay zeka seni. O psikopat GLaDOS bile senden çok daha iyi bir varlık çıktı be. Melek görünümlü şeytanların en büyüğüsün sen. Güç zehirlenmesinin vücut bulmuş hali.

5. Gary Smith - Bully

Yeni geldiğimiz okulda her çocuk gibi bir yandaş, bir destek ararken çıkagelen Gary'nin gerçek yüzünü geç de olsa görüyoruz. Çocuk değil adeta şeytan bu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. General Shepherd - Call of Duty: Modern Warfare II

6. General Shepherd - Call of Duty: Modern Warfare II

Bir neslin eline geçirse evire çevire döveceği karakterlerin başında sen geliyorsun Sheperd. Pardon karakter dedik, zira bu adam ve karakter kelimeleri aynı cümlede yer almamalı.

7. Lucy Stillman - Assassin's Creed

7. Lucy Stillman - Assassin's Creed

Nasıl da inceden inceden güvenimizi kazanmayı başarıp sonra da gelip sırtımıza bıçağı sapladın be Lucy? Sana çok güvenmiştik, birlikte her şeyin üstesinden gelebiliriz sanmıştık ama sen de yalanmışsın.

8. Edgar Ross - Red Dead Redemption

8. Edgar Ross - Red Dead Redemption

Biz canımızı dişimize takıp oradan oraya koşarken meğer bu hain arkamızdan kuyumuzu kazmakla meşgulmüş. Yüzüne tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsın ki sen...

9. Atlas - Bioshock

9. Atlas  - Bioshock

Yada Frank Fontaine desek daha mı doğru olurdu? Oyun boyunca bizi manipüle eden ve amaçları doğrultusunda kandıran kişi Frank Fontaine'in bizzat kendisinden başkası değildi.

10. Haytham Kenway - Assassin's Creed

10. Haytham Kenway - Assassin's Creed

Connor Kenway'in babası olan Haytham bizim tak aksimize bir Templar. İnsan babasından böyle bir şey beklemiyor elbette.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Albert Wesker - Resident Evil

Aslında saflık bizde arkadaşlar. Şu tipi gördüğümüz anda bu adamın hain bir pislik olduğunu anlamamız gerekiyordu ama elden ne gelir.

12. Wrex - Mass Effect

Krogan türünün bir üyesi olan Wrex'in ihanetinin arkasında kendince haklı nedenler ve karmaşık bir hikaye olsa da ihanet ihanettir...

13. Dostlarımız

Maalesef acı ama gerçek... Strateji oyununda saldırmazlık anlaşması yaptıktan 5 dakika sonra kapınızda ordusu ile beliren de, gidip tüm kaynaklarınızı aşırdıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi davranan da hep dostlarımız değil miydi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
26
23
10
9
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tolga Cura

Haytham Kenway bırak bir kaşık suda boğmayı, En sevilen A.C. karakterlerindendir bence ya.

Heisenberg

Assassin's Creed Sahipsiz kitabını okumanı tavsiye ederim. Haytham'ın tüm hikayesi yazıyor. Adam tam bir anti karakter. Oyunda boşu boşuna öldürdük adamı.

Heisenberg

Lucy hain değil. Tapınakçıların arasına sızmış bir Suikastçı. Desmond'ı kurtaran ve ataları ile iletişimini sağlayıp Cennetin Elmasını bulmasını sağlayan Luc... Devamını Gör

Heisenberg

Ki zaten Haytham'ın babası suikastçı Edward Kenway. Tapınakçıların evine yaptıkları baskında ölüyor. Bu baskını düzenleyen ise Edward'ın en çok güvendiği fak... Devamını Gör

KürŞad

Haytham kendini gizleyen biri değil ki hâin olsun, Shay Patrick Cormac AC evrenindeki asıl hâindir; ama Cennet Parçaları toplanırken yıkılan şehirlerin umurs... Devamını Gör