Görüş Bildir
Haberler
Elijah Wood: 'Hollywood'da Çocuk Oyuncular Cinsel İstismara Uğruyor!'

etiket Elijah Wood: 'Hollywood'da Çocuk Oyuncular Cinsel İstismara Uğruyor!'

Dolores Haze
24.05.2016 - 14:51

Henüz 8 yaşındayken filmlerde rol almaya başlayan Elijah Wood, Hollywood'da çocuk istismarının ciddi bir sorun olduğunu açıkladı. 

Annesi tarafından her daim korunduğu için şanslı olduğunu dile getiren ünlü aktör, pek çok çocuk oyuncunun çeşitli partilerde endüstrinin yılanlarına  'av olduğunu' söyledi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Guardian'ın haberine göre, 35 yaşındaki Wood, uzun yıllar boyunca çocuklara cinsel tacizde bulunduğu ortaya çıkan sunucu Jimmy Savile skandalına dikkat çekerek, her şeyin organize bir şekilde gerçekleştiğini iddia etti:

 'Bu endüstride çok fazla yılan var. Bu insanlar yalnızca kendi çıkarlarını düşünüyor. Kurbanların sesi güç sahipleri kadar duyulmadığı için yapılanlar cezasız kalıyor.'

Çocuk oyunculara destek olmak amacıyla kurulan Bizparents, şu anda aktif olan 100 çocuk istismarcısının endüstri tarafından korunmakta olduğunu iddia ediyor.

Çocuk oyunculara destek olmak amacıyla kurulan Bizparents, şu anda aktif olan 100 çocuk istismarcısının endüstri tarafından korunmakta olduğunu iddia ediyor.

Hollywood'daki çocuk istismarına yönelik iddialar son yıllarda gündemden hiç inmedi. Amy Berg'ün 'An Open Secret' isimli belgeseli de film endüstrisinde çocuk istismarının organize bir biçimde gerçekleştiğini öne sürüyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2012 yılında aktör Corey Feldman, '80'li yıllarda etrafında akbaba gibi dolanan yaşça büyük adamlarla çevrili olduğunu açıklamıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
450
230
112
28
28
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Luna

Şerefsiz her yerde aynı. İğrenç varlıklar ...

Uğur Birik

Selda Bağcan hayranı reyizden gündeme bomba gibi düşecek bir iddia

Mabada

AKP'yi suçlarlar şimdi :)

meaculpa

senin gibiler ise o yav... savunurlar dimi ....