Görüş Bildir
Haberler
Elif Çakır: ‘Aşktı, Mermiydi... Bütün Bu Şuursuzluklar Bir Kabus Olsun Allah'ım’

Elif Çakır: ‘Aşktı, Mermiydi... Bütün Bu Şuursuzluklar Bir Kabus Olsun Allah'ım’

ATKN
21.05.2015 - 10:31 Son Güncelleme: 21.05.2015 - 12:49
İçeriğin Devamı Aşağıda

Star gazetesi yazarı Elif Çakır, Ethem Sancak ve Yiğit Bulut'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilişkin açıklamalarına sosyal medyadan isim vermeden tepki gösterdi.

Ethem Sancak geçtiğimiz günlerde Star gazetesine konuşmuş ve 'Erdoğan’ın eteklerine tutunup oradan bir şey beklemek niyetim yoktu. Siirt seçimleri vesilesiyle Siirt’ten başbakan çıksın diye, dürüstlüğünü, yiğitliğini gördüm, gördükçe de aşık oldum. Doğrusu solculuk dönemimde Mevlana ile Şems’in arasındaki aşka anlam veremiyordum. Tanıdıktan sonra gördüm ki,  böyle bir ilahi aşk iki erkek arasında olabiliyor..” demişti.

'İki silahım, yüzlerce mermim var'

TRT Haber kanalında canlı olarak yayınlanan Derin Analiz adlı programına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ekonomiden sorumlu başdanışmanı Yiğit Bulut ise “İki silahım, yüzlerce mermim var, ben ölmeden cumhurbaşkanına kimse dokunamaz.” demişti.

'Bütün bu şuursuzluklar bir kabus olsun'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ethem Sancak ve Yiğit Bulut'un bu sözleri ile ilgili tweet atan Elif Çakır, şunu söyledi: 'Aşktı' 'Mermiydi... Bütün bu şuursuzluklar bir kabus olsun Allah'ım.. Uyanalım ve kötü kabustu diyelim...'

Elif Çakır daha sonra Hürriyet gazetesi yazarı Akif Beki’nin “Mübalağalı yandaşlığın zararları” başlıklı yazısını retweet etti.

Elif Çakır'ın bu paylaşımına sosyal medyadan gelen tepkiler ise şöyle:

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0