Görüş Bildir
Haberler
Elektrik Arızalarına Karşı 'Koordinasyon Merkezi'

Elektrik Arızalarına Karşı 'Koordinasyon Merkezi'

ATKN
31.10.2015 - 19:03 Son Güncelleme: 31.10.2015 - 21:07

Seçim günü Türkiye genelinde elektrik iletim hatlarında oluşabilecek arızalara karşı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alaboyun'un başkanlığında koordinasyon merkezi oluşturuldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye genelinde elektrik iletim hatlarında oluşabilecek arızalara karşı milletvekili seçimi süresince 21 elektrik dağıtım şirketiyle görüntülü ve sesli anlık bağlantılarla koordinasyon sağlanacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, yarın gerçekleştirilecek milletvekili genel seçimi süresince, Türkiye genelinde elektrik iletim hatlarında oluşabilecek arızalara karşı oluşturulacak koordinasyon merkezi, TEİAŞ Gölbaşı Milli Yük Tevzi İşletme Müdürlüğü’nde faaliyet gösterecek. Koordinasyonu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun yönetecek.

Bakan Alaboyun, kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla 13.00 ve 18.00 saatlerinde basın toplantısı düzenleyecek. Basın ve yayın kuruluşlarınca görevlendirilecek muhabirlerin koordinasyon merkezinde rahat çalışabilmeleri için gerekli tüm imkanlar sağlanacak. Ulusal ve yerel televizyonların canlı yayın yapabilmeleri için belirlenen frekanslar, logosuz ve şifresiz olarak kullanıma sunulacak.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
10
6
2
1
1
0