Görüş Bildir
Haberler
Elbet Bir Gün'ün Asuman'ı Zeynep Kaçar Kimdir? Zeynep Kaçar Kaç Yaşında ve Nereli?

Elbet Bir Gün'ün Asuman'ı Zeynep Kaçar Kimdir? Zeynep Kaçar Kaç Yaşında ve Nereli?

Fox Tv ekranlarının en yeni dizisi 'Elbet Bir Gün' bu akşam izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerini Şebnem Bozoklu, Burak Yamantürk ve Sinem Ünsal'ın paylaştığı dizide; kayıp cesetler, sırlarlar dolu bir hikâye bizleri bekliyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Gül Oğuz otururken, oyuncu kadrosuyla da adından söz ettirecek bu yapımda Asuman karakterine hayat veren, başarılı yazar kimliğiyle de tanınan Zeynep Kaçar kimdir, kaç yaşında ve nereli?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yayın hayatına bu akşam Fox Tv'de başlayacak olan 'Elbet Bir Gün' dizisi hikâyesi ve oyuncu kadrosuyla şimdiden merak konusu.  Çılgın Bediş dizisiyle tanıdığımız şu sıra tiyatro oyunları ve yazar kimliğiyle ön plana çıkan Zeynep Kaçar, Mehmet'in (Burak Yamantürk) annesi Asuman rolünde. Zeynep Kaçar kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? Sizler için derledik...

Elbet Bir Gün'ün Asuman'ı Zeynep Kaçar Kimdir? Zeynep Kaçar Kaç Yaşında?

Elbet Bir Gün'ün Asuman'ı Zeynep Kaçar Kimdir? Zeynep Kaçar Kaç Yaşında?

Zeynep Kaçar, 3 Şubat 1972 yılında Lüleburgaz’da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji bölümünden mezun oldu.

Çeşitli Tiyatro oyunlarında senaryo yazan Zeynep Kaçar, kamera karşısına ilk defa 1996 yılında 'Çılgın Bediş' dizisiyle geçmiştir. 

2000 yılında Jale Karabekir ile birlikte “Tiyatro Boyalı Kuş” isimli bir kadın tiyatrosu kuran Kaçar, daha önce 'Böyle mi Olacaktı, Yaz’ın Öyküsü, Güzel Günler Göreceğiz, Babamı Arıyorum' gibi başarılı projelerde de yer almıştır.

Kaçar'ın yayımlanmış; Kabuk ve Yalnız adında iki romanının yanı sıra 'Toplu Oyunlar' adıyla basılmış tiyatro oyunları da vardır.

Elbet Bir Gün'ün Asuman'ı Zeynep Kaçar'ın Rol Aldığı Yapımlar

Elbet Bir Gün'ün Asuman'ı Zeynep Kaçar'ın Rol Aldığı Yapımlar
  • 2021- Elbet Bir Gün (Tv Dizisi)

  • 2016- Kış Güneşi(Tv Dizisi)

  • 2015- Yaz'ın Öyküsü( Tv Dizisi)

  • 2010-2011- Hanımın Çiftliği (Tv Dizisi)

  • 2004- 2005 Gümüş (Tv Dizisi)

  • 1999- Ayrılsakta Beraberiz (Tv Dizisi)

  • 1996-1997- Çılgın Bediş (Tv Dizisi)

Elbet Bir Gün Fragman

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın