Görüş Bildir
Haberler
Elazığspor, Fenerbahçe Maçına Hazırlanıyor

Elazığspor, Fenerbahçe Maçına Hazırlanıyor

Cebrail YILDIRIM
22.02.2014 - 11:49 Son Güncelleme: 22.02.2014 - 12:02

ELAZIĞSPOR FENERBAHÇE MAÇINA HAZIRLANIYOR!

Son haftalarda aldığı galibiyetlerle taraftarlarını sevindiren Elazığspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Bugün kendi tesislerinde Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başlayan bordo beyazlılar, yenileme antrenmanı yaptı.

Saat 16.00'da kulüp tesislerinde yapılan antrenman teknik direktör Okan Buruk nezaretinde yapılırken, futbolcular kondisyon ağırlıklı çalışmaya tabi tutuldular.

Öte yandan Pazartesi günü kendi sahasında karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdüren Elazığspor’u, taraftarları antrenmanda yalnız bırakmıyor.

Taraftarlar, Teknik direktör Okan Buruk’a çiçekler vererek başarı dileklerini ilettiler. Futbolculara getirilen baklavalar ikram edilirken, Bordo beyazlı taraftarlar Fenerbahçe maçında galibiyet beklediklerini söylediler. 

BURUK/ “Elazığspor’un ismini bu hafta da konuşturacağız” 

23 Şubat Pazartesi günü oynanacak kritik maç öncesi konuk FB cephesinden temkinli açıklamalar gelirken, Elazığspor cephesinden hedefinin kazanmak olduğu açıklandı.

Elazığspor’da antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Diröktör Okan BURUK, Fenerbahçe maçı öncesi iddialı konuştu.

Fenerbahçe’nin güçlü bir takım olduğunu ve Fenerbahçe’ye saygı duyduklarını kaydeden BURUK, Elazığspor’un da saygı duyulacak bir takım olduğunu ve her maç olduğu gibi bu maça da 3 puan için çıkacaklarını söyledi. 

Teknik Direktör Okan Buruk; “Biz kazandıkça, biz iyi gittikçe bu şehir ve bu takım ileriye gidecek. Bu da bizim en büyük mutluluğumuz olacak belki de.” Dedi.

Elazığspor Tesisleri’nde gerçekleştirilen haftanın ilk idmanı öncesi basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Buruk açıklamasında şunları söyledi;

Her hafta bizim için final…

“Her hafta bizim için bir final. O yüzden rakibin kim olduğu çok fazla önemli değil bizim için. Önemli olan bizim alacağımız puanlar. Oynayacağımız oyun. Tabi ki rakibimizi en iyi şekilde analiz edeceğiz. Rakibimizin ne kadar güçlü bir rakip olduğunu biliyoruz ama kendi sahamızda oynadığımız maçlar var, başarılı performansımız var. Bunu sürdürmek gerekiyor. Bu bağlamda bu hafta yine Fenerbahçe’ye karşı her maç olduğu gibi yine kazanmak için oynayacağız. 3 puan bu maçtaki hedefimiz her maçta olduğu gibi.

O yüzden Fenerbahçe’ye çok saygı duyuyoruz ligin lideri, ligin en iyi takımlarından biri. Biz de şu anda saygı duyulacak durumdayız. İyi giden bir performansımız var. Hem oyun olarak, hem skor olarak, hem puan olarak yukarılardayız. O yüzden aynı şekilde bu çizgiyi sürdürmek tabi ki inşallah kazanacağımız puanlarla da Elazığspor’un ismini tekrar bu hafta da konuşturmak hedeflerimizden biri.”

 Elazığspor’da 2 sakat…

Teknik Direktör Okan Buruk yaptığı açıklamada takımda iki futbolcularının sakat olduğunu belirterek:

“Özgür’ün ve İbrahim Kaş’ın sakatlığı var. Onlar bu hafta bizlerle beraber olamayacaklar. Diğer oyuncularımız çok şükür iyi durumdalar. Bizle beraber olacaklar' dedi.

Taraftarın yanımızda olduğunu hissetmek çok önemli…

Teknik Direktör Okan Buruk Fener Bahçe maçında taraftarın her maçta olduğu gibi yanlarında olmalarını istediklerini ifade ederek şunları söyledi:

“Taraftarın, şehrin, yanımızda olduğunu hissetmek çok önemli. Bu hissi son haftalarda artarak görüyoruz. Bu bizim için çok önemli. Bu takımada çok olumlu yansıyor. Özellikle iç sahadaki performansımıza çok olumlu yansıyor. Belki bu hafta bunun ikiye katlanacağını düşünüyoruz, belki üçe katlanacak. Bu maç için seyircimizin daha büyük ilgisi olacak, daha büyük desteği olacak.

Geçen hafta kazandığımız galibiyet çok önemliydi. Bunun sevincini hep beraber yaşadık ama o bitti, geldi geçti. Yeni bir heyecan şehrimizle beraber. Sağ olsunlar bugün de çok büyük destek var bize. Ayrıca teşekkür ediyorum. Oyuncularımızı da mutlu ediyor. Konuşma yaparken de böyle onlara böyle her hafta baklavaların gelmesini söyledik. Bu baklavaların gelmesi oyuncularımızın elinde. Biz kazandıkça, biz iyi gittikçe bu şehir ve bu takım ileriye gidecek. Bu da bizim en büyük mutluluğumuz olacak belki de…”

'41 KERE MAŞALLAH'

Bordo beyazlı taraftarlar, bugün gerçekleştirilen antrenman öncesi Elazığspor´lu futbolculara nazar boncuğu taktı...

Bugüne kadar idman sahasında çiçek ve baklava gibi jestlerle karşılaşan bordo beyazlı oyuncular da kendilerine yapılan bu sürpriz karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Elazığspor’lu taraftarlardan Rabih Yüksel ve Kayahan Topal, Elazığspor tesislerinde idman öncesi bordo beyazlı oyuncuları son haftalarda almış oldukları başarılı sonuçlardan dolayı tebrik ederek Elazığspor Teknik heyeti ve futbolcuların tamamına birer nazar boncuğu taktılar. Yapılan bu jest bordo beyazlı oyuncularda tebessüm oluşmasına neden olurken, futbolcuların büyük bir kısmının da idman sonuna kadar nazar boncuklarını çıkarmadıkları gözlendi…

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın