Görüş Bildir
Haberler
Ekranların Sevilen Dizisi Kanunsuz Topraklar'a Dikkat Çeken Transfer!

Ekranların Sevilen Dizisi Kanunsuz Topraklar'a Dikkat Çeken Transfer!

Müge Kakşi
15.10.2021 - 19:48

FOX TV'nin yeni dizisi Kanunsuz Topraklar kısa sürede oldukça dikkat çekti. Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin başrollerinde Esra Bilgiç, Necip Memili ve Uğur Güneş yer alırken dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu. Diziye Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Baltazar karakterine hayat veren başarılı oyuncu Murat Aydın dahil oldu. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gold Film imzalı FOX TV'nin yeni dizisi Kanunsuz Topraklar hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla dikkatleri üzerine çekiyor. 2021 Eylül ayında yayınlanmaya başlayan dizinin yönetmen koltuğunda ise Faruk Teber oturuyor. Kısa sürede büyük başarı elde eden dizinin kadrosuna dikkat çeken bir isim daha dahil oldu. Detaylar içeriğimizde...

Kanunsuz Toprak'lar Dizisine Olay Transfer

Kanunsuz Toprak'lar Dizisine Olay Transfer

Fox TV ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmaya başlanan Kanunsuz Topraklar dizisinde yeni bir gelişme yaşandı.

Esra Bilgiç, Necip Memili ve Uğur Güneş’in başrollerinde yer aldığı dizi 1939 yılında geçiyor.

Zonguldak’taki bir madende çalışan işçilerle, patron arasındaki hak mücadelesinin anlatıldığı dizide, ayrıca imkansız bir aşk hikayesi de var. Hem oluşturulan ortam hem hikaye hem de oyunculuk performansları ile çok başarılı bir iş çıktı. Kanunsuz Topraklar dizisinde geniş bir oyuncu kadrosu var ve yeni isimler de dahil olmaya devam ediyor.

Dizinin üçüncü bölümünde yeni bir oyuncu ortaya çıktı. 1976 doğumlu oyuncu Murat Aydın, Fox TV dizisinin yeni ismi oldu. Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Baltazar karakteri ile akılda kalan oyuncu, bugüne kadar birçok projede yer aldı.

Son dönemde Mehmetçik Kutül Amare ve Kuzey Yıldızı dizilerinde de yer alan oyuncu yeni sezonda Kanunsuz Topraklar ekibinin bir parçası oldu.

International Legend Awards Of The Year ödül töreninde Yılın Tiyatro Sanatçısı seçilen Murat Aydın, yeni dizide yeni bir imaj da sergiledi.

Bıyıklı haliyle ve o dönemin kostümleri ile Murat Aydın çok farklı bir görüntü sergiledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın