Görüş Bildir
Haberler
EKPSS Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Tercihlerden Sonra Gözler Sonuçların Açıklanma Tarihine Çevrildi

EKPSS Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Tercihlerden Sonra Gözler Sonuçların Açıklanma Tarihine Çevrildi

CansinA
25.01.2022 - 13:14

EKPSS tercih sonuçlarını bekleyen adaylar tercih döneminin sona ermesinin ardından gözlerini ÖSYM'ye çevirdi. Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na giren adaylar tercih dönemlerini tamamladılar. EKPSS tercihleri 5 Ocak'ta başlamış ve 14 Ocak'ta sona ermişti. Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet sayfasından öğrenebilecekler. Bu tercih döneminin ardından seçilen adaylar yerleştirme ile engelli memur kadrolarına atama yapılacak. Peki, EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

EKPSS 2022 tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı EKPSS adaylarının gündeminde yer alıyor. 05 - 14 Ocak 2022 tarihleri arasında tamamlanan tercih döneminden sonra gözler EKPSS tercih sonuçlarına çevrildi. Yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? Detaylar haberimizde...

Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak?

Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak?

EKPSS tercih sonuçları ve ne zaman belli olacağı henüz açıklanmadı. Geçtiğimiz yıl EKPSS tercihleri 19 Ocak'ta sona ermiş, sonuçlar ise 26 Ocak'ta açıklanmıştı.  Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet sayfasından öğrenebilecektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
5
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın