Görüş Bildir
Haberler
Ekim Ayında Burcunun Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

etiket Ekim Ayında Burcunun Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

Merhaba!

Sert bir yaz mevsimini atlattık, geçtiğimiz ay ise Merkür retrosu ile beraber evren bize adeta dinlenmemiz için süre verdi. Bundan sonrası iyiye, güzele olacak ve ben size nihayet, felaket tellallığı yapmadan, iyi haberler verebileceğim!

Dinledik mi gençler? Aksiyona, hayata, yepyeni başlangıçlara hazır mıyız?! 

Öyleyse buyurun, burcunuzu okuyun ve bu ay içerisinde ne tarz etkiler altında hissedeceğinizi görün!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yükselen burcunuzu seçmeyi unutmayın!

Yılın en şanslı dönemine giriş yapmaya başlıyorsun, Koç!

Sevgili Koç,

Bu ay içerisinde senin için en vurgulu olacak konu romantik ilişkiler, aşk ve evlilik olacak. Terazi burcundaki Jüpiter etkili yeni ay, bir devri kapatıp bir devri açıyor adeta. Zaten geçtiğimiz aylarda yaşanan sırasıyla ay-güneş-ay tutulmaları hayatındaki köklü değişimler için temeli hazırlamış ve hayatını inceden sarsmaya başlamıştı. Artık bu vakitten sonra ise değişim rüzgarları, insan ilişkileriyle beraber son bulacak. Temiz bir sayfa açılacak.

Şimdi gelelim bu yeni ayın seni ilişkiler konusunda nasıl etkileyeceğine... Öngörü olarak yüksek ihtimalle evlilik kararı alabilir, yüzeysel boyutta kalan flörtlerini bir üst aşamaya taşıyabilir yahut sevgilinle aynı eve çıkabilirsin. Tatlı ve hafif flörtlerin bitip artık daha sağlam temelli ilişkilerin kurulması, sevgililerin günlük hayata daha fazla dahil olması söz konusu olabilir. Lakin şunun da altını çizmek istiyorum ki; bu süreçte eğer temeli sağlam olmayan ve yüzeysel kalmakta ısrarlı ilişkiler varsa, bunlar teker teker elenecektir. Sana hatırlatmam gereken işte bu; bu çok kısmetli dediğimiz dönemde bir ilişkinin bitmesi söz konusu olursa, enseyi karartma, çünkü evren sana hani şu 'gerçek' dediğimiz ilişkiyi hazırlıyor. 

Gelelim sevgilisi olmayan, yalnız Koç burçlarına. Sevgili yalnızlar, bu ay içerisinde birileriyle tanışmanız oldukça mümkün! Fakat aynı şekilde bu yeni ay sizi iş-ortaklıklar gibi konularda da etkileyebilir. İş yerinden ortak bir proje yürüttüğünüz ekip arkadaşınız, ortağınız yahut ortak gibi gördüğünüz bir kankanız varsa; yolunuza bu ayın ilk gününden itibaren çok güzel kısmetler çıkabilir. 

Kısacası ayın ilk günü gerçekleşecek olan yeni ay, seni hayatındaki özel insanlarla iletişiminde, ilişkilerin değişiminde ve daha diplomatik olmak konusunda yepyeni bir döneme başlatacak, Koç!

Gelelim diğer konulara, bu ay içerisinde patron-baba-öğretmen gibi bir otorite figürüyle çatışmaya çok açıksın. Enerjini sana yol gösteren insandan çok, çıktığın yola odaklamanı tavsiye ederim. Hırslanacaksın! Buna da aynı zamanda yeni para fırsatları eşlik edecek. Bu ay içerisinde ekstradan para gelebilecek yerler bulabilirsin. Borçlarını ödeyebilir, krediler çekebilir ya da burs imkanları bulabilirsin.

Cinsel enerjinin de gayet yüksek olacağı bu dönemde Koç gibi davranmaya biraz ara ver ve sakin, diplomatik davranmaya çalış. Bu ayın getirilerini kaçırmak istemezsin!

Hem iş, hem aşk hayatın şenleniyor, Boğa!

Sevgili Boğa, 

Aynen başlıkta da belirttiğim gibi: Bu ay hem iş, hem de aşk hayatın şenleniyor. Bir Venüs çocuğu olduğun için elbette ki önce aşk konusundan başlayalım! Venüs'ün Akrep burcuna girmesiyle beraber kısmetlerin açılıyor. Bir ilişkin varsa üst seviyeye taşıyabilirsin, sevgilini günlük hayatına daha fazla dahil etmeye başlayabilirsin yahut evleneme kararı alabilirsin! Yalnızsan da, Allah aşkına artık harekete geç ve dışarı çık! Venüs senin 7. evini ışıldatırken, o Boğa gururu ve biraz da tembelliğiyle bu fırsatı kaçırma! Evren sana bu imkanı bu ay içerisinde sağlıyor, değerlendirmek sana kalmış!

Gelelim kariyer konusuna; iş yerinle alakalı sıkıntılar bu ay başından itibaren adeta azalarak bitecek. Yeni insanların gelmesi söz konusu olabilir. Aynı şekilde yepyeni bir pozisyona gelebilirsin. Jüpiter ve Güneş'in, hem de Merkür'ün bu ay boyunca seni bu alanda etkileyeceği oldukça bariz. Eğer çalışmıyorsan, öğrenciysen; okul dışı projelerde, hocalarla alakalı sürdürdüğün konularda ya da kısacası kendini ve emeğini ortaya koyduğun herhangi bir alanda yepyeni bir yola girmen mümkün. Çok çalışman ve fırsatları havada kapman gereken bir dönem. Biraz kadersel etkiler altında kaldığımızdan dolayı, sana girişte verdiğim aşk müjdesinin yine (geçen ay da dediğim gibi) çalıştığın yer ile alakalı bir kaynaktan gelebileceğini düşünüyorum.

Merkür retrosu da bittiğine göre artık bahanen yok, bu ay harekete geçmelisin, Boğa.

Eğer sağlık sorunların varsa, yeni tedavilere başlayabilir ve kötü alışkanlıklarını bırakabilirsin. Bedensel anlamda kendini yenilemek için muazzam bir ay. Gezegenlerin desteği arkanda.

Haydi göreyim seni!

Ateşle oynama, İkizler!

Sevgili İkizler, 

Kritik bir aya giriyorsun. Öncelikle uyarmak istediğim konu flörtler üzerine! Hayatına çok aniden insanlar girebilir. Ani başlayan dostluklar ve ilişkiler söz konusu olabilir. Fakat işleri ağırdan almanı öneriyorum zira bu dönemde başlayıp, hızlı ilerleyen flörtler sonradan başını ağrıtma potansiyelinde görünüyor. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısın; hastalıklar söz konusu olabilir. Sağlığına ve mahremiyetine özen göstermen gereken bir dönem.

Yeterince içini kararttıysam, şimdi olumlu kısımlara geçelim! Sadece uyarıda bulundum, genel anlamda olumlu bir aydayız!

Sosyallik konusunda ilk başta da dediğim gibi adeta coşacağın, kendini değerli hissedeceğin ve çok eğleneceğin bir ay olacak. Kariyer konusunda da öyle. İş arıyorsan bulabilir; iş bulma konusunda destek görebilir ve hatta terfi alabilirsin! Eğer sanatsal ve yaratıcı bir işteysen, bu ay içerisinde sana öyle bir kısmet geliyor ki, adeta ilham perisi yanından ayrılmayacak. Yaratıcı enerjin çok yüksek olacak. Sanatsal üretimden kastım illa heykeltıraş, resim gibi konularda değil; örneğin bir metin yazıyorsan, tasarım yapıyorsan, hatta ve hatta el işi bir şeylerle uğraşıyorsan gayet olumlu bir dönem. Enerjinin nasıl güzel aktığına şaşıracaksın.

Çocuk sahibi olmak gibi düşüncelerin varsa, yine çok uygun bir dönemdesin fakat dediğim gibi, sağlık konusunda her türlü tedbiri almakta fayda var.

Ticaret gibi konularla ilgiliysen, yine bu ayın başından itibaren çok doğru kişilerle iletişime geçebilir ve yüksek kar elde edebileceğin anlaşmaların başlangıcı olabilir. 

Sana tek uyarım, hayatına aniden giren kişiler ile alakalı, eğer hızlı gitmek niyetindeysen biraz dikkatli olman lazım. Ayrıca bu dönemde borç harç işlerine girmek pek akıllıca değil. 

Bol şans!

Kabuğunu değiştirme vakti, Yengeç!

Sevgili Yengeç, 

Bu ayın sana çok olumlu getirileri var! Öncelikle evinle alakalı alışverişler yapabilir, hatta ev alabilir, taşınabilir ve evinde çok güzel vakitler geçirebilirsin. Ailenle ilgili sorunlar varsa ayın başından itibaren çözülmeye başlayabilir. Çok güzel vakitler seni bekliyor. Güzel misafirler ağırlayabilir ve sosyallik anlamında bağlarını kuvvetlendirebilirsin. Senin için önemli bir konu olan iç dünyan, geçmişten gelen acıların bu ay itibariyle temize çekilecek. Sana geçen ay bahsettiğim şifalanma sürecini hatırlıyor musun? İşte bu ay başından itibaren, o eski yaraların iz dahi bırakmadan kaybolup gittiğini keşfedeceksin. Senin için gerçekten güzel bir dönem. Eğer evden çalışıyorsan yine yaratıcılığının akacağı, enerjinin çok yüksek olacağı bir süreç bu.

Aynı şekilde aşk hayatın da şenleniyor nihayet! Bu ay içerisinde yepyeni insanlarla tanışabilirsin, gezip tozup eğlenebilirsin! Tek kelimeyle muazzam bu açıdan. Lakin bir yengeç olarak bilmelisin ki, bu süreçte tanıştığın insanlarla hemen düğün hayali kurmak yersiz olacaktır. Şimdilik takılmana bak, insanları tanı, gez, toz, ye, iç, eğlen! Biraz gevşemenin sana faydası olacak. Eğlence var senin için dışarıda!

Mevcut bir ilişkin varsa ise, durum değişiyor. İlişkinde bazı sıkıntılar ortaya çıkabilir ve tartışmalar yaşanabilir. Flört ihtimalinin de yüksek olduğunu düşünürsek, bence ilişkindeki sorunları çözmeden harekete geçmek ya da kafanı dağıtmak için kendini eğlenceye vurmak pek akıllıca olmayacaktır. Geçtiğimiz ay iş arkadaşların ile iletişime bakış açının değişeceğini söylemiştim, hatırlarsan. Bu ay da aynısını sevgilinle iletişiminiz için söylüyorum. Trip atmak, kavgalardan sonra küsmek, içinde biriktirmek ve problemlerden kaçmak pek mantıklı değil. Bu ay etrafında çok fazla insan olabilir ve güzel vakit geçirdiğini düşünebilirsin fakat Venüs'ün bu etkisi geçtiğinde, sevgiline daha anlayışlı davranmadığın için üzülebilirsin. Bunu da bir kenara not etmekte fayda var. Özetleyelim: Bekarsan bas gaza, başın bağlıysa da frene... (Eğer ilişkinin devam etmesini istiyorsan tabi)

Önümüzdeki yıl boyunca adeta bir yenilenme, değişim, bakış açısı kazanma sürecinde olduğunu unutma lütfen. Jüpiter, Güneş, Venüs gibi tüm iyicil gezegenler sana bu ay için sürprizler hazırlıyor fakat rehavete kapılma; gelecek planlarına odaklan. Her şeyi tadında yaşamak en güzeli!

Bol şans!

Çilen bitmedi be Aslan!

Sevgili Aslan,

Evinden, yakın dostlarından ve ailenden destek göreceğin, bağlarını sıkılaştıracağın güzel bir döneme giriyorsun. Bu süreç içerisinde iş yerinde yoğunluk yaşayabilirsin ve biraz sağlığını ihmal edebilirsin. Etme! Bu dönemde kendine dikkat et.

Zira iş yerinde yoğunluk başlayacak derken ciddiyim. Eğer işsizsen, yakın çevrenden iş fırsatları bulabilirsin. Bence sağa sola şimdiden haber sal; hiç beklemediğin yerlerden, kuzenlerden, komşulardan, kardeşlerden öneriler ve yardımlar gelebilir. Aynı şekilde eğer zaten sevdiğin bir işin varsa, yeni müşteriler bulabilirsin. Yeni projeler başlatabilir, yeni ortaklıklar kurabilir ve civa gibi hareketli olduğun bir çalışma dönemine başlayabilirsin. Önümüzdeki birkaç ay zaten senin için kariyer ve para odaklı olacak. Değişimi başlatan ve zihninde geleceğe yönelik arzularını netleştiren gezegenler bu sefer de senin için gideceğin yolu aydınlatacaklar. Bu fırsatları kaçırma. Örneğin, öğrenciysen yarı zamanlı ve iletişime yönelik işler düşünebilirsin; çeviri yapmak gibi. Aynı şekilde üzerinde bir takım sorumluluklar varsa, ödev, tez vesaire, bunları başarılı bir şekilde kotarabileceğin bir dönem olacak.

Ufak yolculuklar yapma ihtimalin oldukça yüksek gözüküyor. Bu yolculukların sana iyi geleceği ve yeni kapılar açabileceği kanaatindeyim. Bu ay gözlerin açık olsun.

Bir aslan burcu olarak elbette ki aşk konularını duymak istiyorsun. Bu ay elbette ayın başında gerçekleşecek olan Terazi yeni ayından dolayı, yeni aşklar için açık kapı bırakıyor. Fakat bence senin için asıl gündem konusu 'geleceğimi nasıl şekillendirmek istiyorum? Nasıl daha fazla faydalı olabilirim? Nasıl daha değerli hissedebilirim?' gibi sorular olacak tatlım. Aslan gururunun arkasına gizlediğin korku ve şüphelerin hala yüksek-zira Satürn'ün eli sana değmeye devam ediyor) fakat bunlardan arın ve ufak detaylarla beraber günlük hayatına, geleceğine odaklan. 

Başarının basamaklarını çıkmaya başlıyorsun. Bol şans!

Kafanda kırk tilki dolanıyor, Başak!

Sevgili Başak,

Bu senenin en büyük değişimler yaşayacak burcu sensin ve geçen ayın başlattığı değişimler zinciri, yine bu ayın başında gerçekleşecek olan yeni ay ile beraber tamamlanmaya başlıyor. Yeni sayfa artık tamamen açılıyor.

Bu ayın en önemli etkileri senin için finansal konularda olacak. Havadan gelen ekstra bir para değil, fakat emek vererek ve kendini ortaya koyarak yaptığın işlerde çok güzel gelişmeler göreceksin. Bu sadece evde yaptığın bir çeviri, boyadığın bir çanta yahut yazdığın bir blog dahi olabilir; yaptığın işin boyutu fark etmeksizin, verdiğin emeklerin karşılığını güzelce almaya başlayacaksın. İşte bu yüzden, eğer bir şey yapmıyorsan, yapmaya başla! Jüpiter sana şansını döndürmek için Güneş ve Ay ile işbirliği yaparak fırsatlar sunacak; fakat sen evde yatmayı tercih edersen, elbette ki bunun faydasını göremezsin! Aksine Jüpiter'in karanlık etkisi ile sadece rehavete kapılır ve oturduğun yerden 'ben bunu yapsam yaparım ha' diyerek egonu tatmin edersin. Gezegenlerin etkilerini nasıl kullandığımız bize kalmıştır. Özgür irade vardır. Haydi Başak, göreyim seni.

Eğer bir takım insanlarla beraber çalışıyorsan, grup projelerinde yer alıyorsan yine çok güzel işler yapabileceğin ve çevrenden destek göreceğin bir sürece gireceksin. Bu dönemde komşularından, kuzenlerine kadar tüm yakın çevrenle ilişkini sıkı tutmanı ve irtibatta kalmanı tavsiye ederim; zira bu bağlantılardan sana çok güzel kısmetler gelebilir. Ortak bir iş yapma ya da romantik teklifler yönünde! Öğrenciysen sınıf arkadaşlarınla çok güzel vakitler geçirebilirsin. Bir kadın figürü sana problemlerini çözmen konusunda yardımcı olabilir. Hatta ve hatta, yakınındaki, çok yakınındaki bir arkadaşınla ilişkin aşka dönüşebilir. Yine de bir takım kıskançlıklara dikkat etmeni tavsiye ediyorum. Çünkü bu ay içerisinde söz konusu aşk olunca biraz gergin davranma ihtimalin var.

Eğer çocuk sahibiysen, aile içi bazı sorunlar ve tartışmalar söz konusun olabilir. Bence sakin davranmalısın. Günlük hayatın curcunasının artacağı şu dönemde çocuklarını ya da aileni ihmal ettiğini hissedebilirsin. Bu sebeple biraz dengeyi sağlamakta fayda var.

Kasım ayında gerçekleşecek olan büyük olaylardan önce bu ay senin için harekete geçme ve savaşa hazırlanma zamanı tatlım. Para kazanabilir, yeni para kazanma yolları bulabilir ve yeni projelere başlayabilirsin. Kademe kademe artan ve aniden yükselecek olan bir süreç tam olarak bu ayın başından itibaren başlıyor. Borç almak-vermek için ise çok uygun bir zaman değil. Finansal konularda devamlılığı sağlamayı öğrenmelisin.

Bu sene seni yeniledi, şimdi neler yapabileceğini görmek istiyor! Bol şans!

Nihayet sana yakışır bir gökyüzü var Terazi!

Sevgili Terazi,

Sana ne diyeyim ki ben ya?! Ayın daha ilk gününden Jüpiter (gökyüzünün şans, bal, kaymak getireni) etkili bir yeni ay yaşayacaksın ve bu seni muhteşem hissettirecek. Geçmiş, geçmişte kalacak. Yepyeni ve taze bir duyguyla aya başlayacaksın. Fakat bu daha başlangıç! Çünkü Jüpiter ve Güneş de senin burcunda sana muazzam sürprizler hazırlayacaklar. İşte sana en güzel doğum günü hediyesi bu olacak, sevgili Terazi!

Zaten Jüpiter senin burcunda sana sene boyunca şans ve neşe verirken, bunun temelleri ve etkileri bu aydan itibaren hissedilmeye başlayacak. Sadece belirli konularda değil, hayatınla ilgili genel anlamda pek çok karar alabilirsin. Kötü alışkanlıkları bırakmak, dış görünüşünü yenilemek, gezmek, eğlenmek... Her türlü güzel etkinin üzerinde olduğunu bil ve buna göre bu ay içerisinde olabildiğince aktif ol. Zira Merkür de senin burcunda sana kendini çok daha ifade edebilmen için fırsatlar sağlayacak. 

Bu etkileri en iyi nasıl değerlendirebilirsin? Bir iş görüşmesine girmek istiyorsan, daha uygun bir zaman yok! Hoşlandığın insana açılmak, mevcut ilişkinde daha derin paylaşımlar yapmak, iş yerinde kendini daha iyi ifade edebilmek... Bunların hepsi bu ay içerisinde başarıya ulaşacak girişimler olur tatlım. 

Ayrıca Venüs de sana para kazandırmaya geliyor. Kendini sadece ifade etmek anlamında değil, yaptığın işlerde de bereketin arttığını göreceksin. Bu yüzden, bu etkilerden maksimum faydalanmak için hayalini kurduğun ne varsa-cesaretini topla ve harekete geç.

Böylesine pembe bir tablo çizdim fakat hayatta her şey tamamen iyi ya da tamamen kötü olmuyor... Seni uyarmam gereken konular da var elbette. Bu dönemde ev ile alakalı -ev arkadaşın ya da ailen ile ilgili sorunlar yaşanabilir. Kavgalara açık bir dönem. Senden kaynaklı olacağını düşünmüyorum zira kendini neşeli ve iyi ifade edebileceğin bir dönem fakat özellikle baba-abi gibi figürlerle ya da herhangi eril bir enerjiden kaynaklı sıkıntılar oluşabilir. Bunları çözebilirsin elbette fakat bu tarz aksiliklere hazırlıklı olmak ve fark ettiğinde de ani tepkiler vermemek iyi olur. 

Geçmişten gelen bir eski sevgili ya da tatsız bir olay yaşadığın unutmak istediğin bir insan yeniden gündeme gelebilir. Onu tarihe gömeceksin! 

Bu ay ne kadar sosyalleşirsen ve ne kadar evden dışarıda vakit geçirirsen o kadar iyi olacak tatlım. Dış dünya seni bekliyor! Bol şans!

Venüs bu sefer seni seçti, Akrep!

Sevgili Akrep,

Bu ay senin için aslında durgun geçecek gibi gözükse de ruhunda en büyük değişimleri yaşayacak olanlardan biri sensin! Güneş tutulması, ay tutulması, Terazi gibi sosyal bir burçta Jüpiter etkili yeni ay derken insanların çoğunluğunun hayatlarını ilişkiler ve kariyer üzerine etkileyecek gelişmeler yaşanıyor. Senin için ise bu değişimler daha çok ruhani boyutta olacak. Bilinçaltındaki sıkıntıları çözebileceksin, geçmişinde kalmış ve unutmak istediğin travmalarla ilgili ani farkındalıklar, kehanet sevgiyesinde rüyalar bu ay başından itibaren seni bulabilir. Gerçek cennetini ya da cehennemini ayırt ederek ne istediğini anlayacağın, güzel bir dönüşüm dönemi bu tatlım.

Gel gelelim ayın bir de dış dünya ile alakalı bölümüne. Venüs senin burcuna geçti. Saç baş değiştirmek için, yeni aşk maceralarına atılmak için uygun bir zaman. Venüs'ün senin burcuna düşmesi senin daha çekici görünmene sebep olacak. Kısmetin açılacak.  Fakat sen iletişim konusunda biraz agresif olduğunu hissedebilirsin. Çevrenle, iş arkadaşlarınla, sınıf arkadaşlarınla ya da komşularınla bir takım gerginlikler yaşayabilirsin. Sana tavsiyem, bu ayı daha çok gerçek anlamda anlaşabildiğin dostlarınla yahut romantik anlamda ilgi duyduğun insanlarla geçirmen yönünde. 

Biraz tartışmalı bir konu fakat belirtmeliyim ki; duaların ve niyetlerin fazlasıyla kabul olacağı bir dönemdesin. Duygularına ve içinden geçenlere dikkat etmelisin. Ne derler bilirsin: Dilediklerine dikkat et, çünkü gerçekleşebilir. Bu dönemde düşmanlık, kin gibi duygulardan arınmaya çalış. Ufak tefek gerginliklerin ruh halini etkilemesine izin verme. Zira mistik bir dönemdesin canısı. Geleceğin hayallerini şimdiden olumlu bir şekilde kurmaya bak!

Ye, iç, gez, toz! Bu ay senin için curcunadan önce son durak! Bol şans!

Dalgalandın da duruldun be Yay!

Sevgili Yay,

Çilekeşim! Satürn transitlim! Bu ay biraz durulmaya başlayacaksın. Telaşlı hallerin azalacak. Sakin bir nefes al!

Öncelikle güzel haberlerden başlayayım. Arkadaş grubun şenleniyor. Hayat boyu sürecek dostluklar kuruluyor! Hatta arkadaş grubundan kısmetler dahi geliyor! Eğer işsizsen ve iş arıyorsan, bu ay kafana göre fırsatlar yakalayabilirsin. Sosyal olmaya ve insan içine karışmaya bak. Bir süredir yıprandığını düşündüğün itibarın bu ay itibariyle büyük bir değişime uğruyor. Kabuk değiştiriyorsun. Yaptığın işlerle yahut ortaya koyduğun ürünlerle takdir toplayacaksın. Patron ya da öğretmen gibi senden daha üst seviyede insanlarla iletişime geçebilir ve geleceğinin şekillenmesi yönünde adımlar atabilirsin. İletişim ve kurduğun bağlantılar seni uzun vadede başarıya götürecek yolların anahtarı olacak. Bu dönemde iletişim en çok dikkat edilmesi gereken şey! Senin gibi patavatsız ve gaf yapmaya meyilli bir burç için büyük fırsat. 

2017'nin sonuna kadar sürecek olan yeni bir 'sen'in yapımı artık iyice temellendi. Karakterinle ve duygu dünyanla imtihan oldun, çok yoruldun. Bu saatten sonrası daha çok diplomatik ilişkiler kurmak ve kendini iyi yansıtmak ile alakalı bebeğim. Kıymetinin bilinmesini istiyorsan, kıymetli biri gibi davranmalısın!

Aşk konusunda ise ani başlangıçlar ve bitişler olabilir. Senin için, eğer 'işte bu' dediğin biri karşına çıkmadıysa, bu ay ilişkilere odaklanmak biraz gereksiz. Arkadaş gruplarından birileriyle tanışırsan da iyi vakit geçirebilirsin, fakat uzun vadeli şeyler için beklemen lazım. Ben şahsen senin kısmetinin kasım ayına açılacağını düşünüyorum. Bu ay para kazanma hırsına ve toplum önündeki şekline bak!

Bol şans!

Artık top sende, Oğlak!

Nihayet Mars Oğlak burcunda! Millet Oğlak görsün!

Sevgili Oğlak, bu ay senin için gümbür gümbür başlıyor. Uzun süredir çekilmiş olan enerjin nihayet Mars'ın etkisiyle yükselecek. Bunun toplum önünde görüntün, aldığın takdirler ve kariyerindeki gelişmelere de bağlı olduğunu düşünüyorum. Zira bu ay senin için öncelikle bol bol kariyer değişmesi getiriyor.

Bir anda terfi almayabilirsin yahut bir anda maaşın yükselmeyebilir: Benim kariyer gelişmesinden kastettiğim şey şu, patron gibi bir otorite figürünü etkileyecek girişimlerde bulunabilirsin, yine bu şekilde yüksek statüde bir insandan destek görerek saygınlığını arttırabilirsin. İşsizsen iş bulabilirsin. Öğrenciysen bu yine aynı şekilde geçerli: Toplum karşısında kendini ortaya koyuş biçimin hayranlık uyandıracak. Öğretmenlerin ve ailen dahil, pek çok insanı etkileyeceksin. İnsanları kendine hayran bırakacağın bir dönem başlıyor. Hem bundan alacağın gaz, hem de Mars'ın enerjisi seni çok daha motive hale getirecek. Senin için yıl yeni başlıyor diyebiliriz. Zira biliyorsun, aylardır sana 'iç dünyan, ruh halin' deyip durdum. Fakat artık işler değişiyor; oynama sırası sende.

Bir diğer uyarım şu yönde olacak: Bu ay gizli düşmanların ortaya çıkması için pek müsait bir dönem. Bence enerjini işine odakla ve kıskançlıkları görmezden gel. Pek fazla negatif enerji çekebilirsin. Bunu, bir toprak burcu olarak, etkisiz hale getirmek senin elinde. Prensiplerinden ve kararlarından ödün vermeden yoluna devam et bence. Zira gezegenler senden yana; kim ne derse desin, insanların desteği arkanda olacak. Çıkıntılık yapan birkaç kişi belki canını sıkabilir fakat bu güzel etkiyi bozamaz.

Arkadaş gruplarından ya da İnternet üzerinden bir sevgili bulma olasılığın yine var! Sosyalleşeceğin, güzel bir ay olacak. Senin için gayet yoğun geçecek. Hadi artık, görelim seni!

Bol şans!

Sana gerçekten de üç vakte kadar yol görünüyor, Kova!

Sevgili Kova,

Yurt dışında okumak mı istiyorsun, yeni bir alanda eğitim almak düşüncesinde misin, yurt dışında bir iş mi arıyorsun, iş seyahatleri mi var aklında... Aklındaki soruları bilemiyorum fakat bu ay içerisinde nihayet eğitim ve seyahat konularında -uzun süredir aklında olan, arzuladığın- gelişmeler yaşanacak. En azından adımları atmaya başlayacaksın. Bu yolculukların yahut yeni eğitim alanlarının senin prestijini arttıracağını ve toplum önünde daha saygın bir hale gelmene yarayacağını düşünüyorum. 

Şimdi gelelim bir diğer ihtimale; eğer yurt dışı ile alakalı herhangi bir arzun ya da planın yoksa, bu ay içerisinde çok saygı duyduğun bir öğretmen-akıl hocası iş birliği ile yepyeni kararlar alarak, yeni bir bakış açısıyla yeni projelere başlayabilirsin. Felsefi anlamda bir aydınlanma yaşaman; zihninle ortaya koyduğun ürünlerin (ödevlerden tut, tez yazmaya, tez yazmaktan tut blogunda paylaşımlar yapmaya kadar geniş bir alan bu) hak ettiği değeri görmeye başlaması nihai sonuç olacak. 

Öğrenciysen kendini çok motive olmuş ve yeni döneme hazır hissedebilirsin. Hocalardan destek görebilirsin. Stabil bir meslekteysen, mesleğin ile alakalı yeni bir eğitim almak isteyebilirsin. Bu şansları kaçırma çünkü gezegenlerin desteği arkanda. Onlar sana ihtimalleri ve enerjiyi verecekler; lütfen bu enerjiyi doğru yere harca! Çünkü bu ay içerisinde bazı bilinçaltı sorunları yaşaman ve kabuslar görmen, biraz depresif hissetmen olası.

Bir diğer uyarım ise bir takım gizli düşmanlar yönünde olacak tatlım. Bu ay, dediğim gibi, göze batmaya, takdir görmeye başlıyorsun. Bu sana kıskanç düşmanlar kazandıracak. Uzunca bir süre fark etmeyebilirsin. İnsanlarla kurduğun ilişkilere dikkat etmelisin; sırlarını herkese vermemelisin. Aynı zamanda nazara-kötü enerjiye çok açık olduğun bir dönem olacak. Bol bol topraklanma meditasyonları yapmanı, yahut kısaca olumlu düşünmeni ve negatif bakışları defetmeni tavsiye ediyorum.

Aşk duymak istiyorsun, ben de hemen cevaplıyorum: Bu ay sana öyle ahım şahım aşk fırsatları yok! Fakat elbette Terazi yeni ayının ve akrep venüsünün de etkisiyle çıktığın yolculuklarda yeni insanlarla tanışabilirsin; sevgilin varsa sevgilinle yolculuklara çıkabilir ve şehvetli dakikalar yaşayabilirsin!

Bana ben senin yerinde olsam tüm dikkatimi eğitim-dil-yolculuk gibi konulara verir ve geleceğimin temellerini şimdiden atmaya başlardım. Bol şans!

Kanın kaynayacak, Balık!

Sevgili Balık,

Sürekli hayal dünyasında yaşadığına, gerçeklerden kaçtığına dair eleştirilen bir burç olmana rağmen; bu ay manevi tarafının zenginliği senin için adeta bir şans olacak. Bu konuyu öncelikle biraz açalım; senin için şifalanma vakti, Balık. Geçmişin yaralarını iyileştirme, sezgilerini dinleme ve artık karmanın temizlenme vakti! 

Bu ay içerisinde beklenmedik yerlerden para bulabilirsin. Kredi, burs yahut borç ödeme gibi konular gündemde olacak. Aynı şekilde cinsel enerjinin yükseldiğini ve yeni bir takım arzulara kavuştuğunu fark edebilirsin. Geçtiğimiz ay 7.evinde gerçekleşen güneş tutulması, senin sene boyunca ilişkilere bakış açının değişeceğini ve bitişlerin yaşanacağının sinyalini zaten vermişti. Bu ay başında gerçekleşecek olan yeni ay da seni ilişkilerden bağımsız olarak asıl derin arzuların, geçmişteki travmaların ve bilinçaltın konusunda adeta temizleyecek. 

Enerjini meditasyon, yoga, dua, ibadet... artık inancının gerektirdiği her ne ise, bu tarz aktivitelere yönlendirmeni tavsiye ederim. Aynı zamanda felsefi yönünün de ağır basacağı bu ay içerisinde yeni konularda eğitim almak, bir kursa başlamak ya da kendince araştırmalar yaparak zihnini genişletmek isteyebilirsin. Benim tavsiyem günlük hayatın curcunası içerisinde bu arzularını takip etmeyi ihmal etmemen yönünde olacak. Ruhunu temizleyecek olan bu dönemde biraz içine dön.

Yükselen cinsel enerjiyle beraber günü birlik ilişkiler yaşamanın bu ay sana biraz zarar getirebileceğini düşünüyorum. Sosyallik adına, özellikle sana destek olacak ve rehberlik edecek bir kadın ile vakit geçirme ihtimalin var. 

Arkadaş gruplarında bir takım aksilikler yaşanabilir. Dediğim gibi, bu ay biraz içine dönmek en iyisi senin için. 

Huzur dolu bir ay seni bekliyor. Kasım ayındaki değişimlere kadar biraz dinlenmen, ruhunu ve zihnini hazırlaman çok iyi olacak tatlım. Zira asıl şenlik kasım'da başlayacak!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2051
901
347
225
134
122
116
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berkay Kulak

Evet bakalım bana 55 milyon km uzaklıktaki mars'ın benim için planları ne :)):)):):):):)

Gurbağı

Aylardan Ekim ben hala tekim...

Nick bulamayan

Bu burcu kim

RAGDOLL

harbiden güldüm skldkşsaj