Görüş Bildir
Haberler
Ejderha Kanı Reçinesi Kimler Tarafından Kullanılmalı ?

Ejderha Kanı Reçinesi Kimler Tarafından Kullanılmalı ?

Halil Aksit
10.04.2016 - 22:05

Ejderha Kanı Reçinesi Kimler tarafından kullanılmalı ?

Ejderha Kanı Ağacı Reçinesi tüm yaş gruplarına ve cilt tiplerine uygun olduğundan dolayı kadınlar ve erkekler tarafından kullanabilmektedir. Doğal unisex bir üründür. Tespit edilen herhangi bir yan etkisi kayıt edilmemiştir.

Nadir bulunan ve faydalı bir ürün olan Ejderha Kanı Reçinesi listelenen kullanıcı kitlesine uygundur.

1)         14 yaş grubu ve üstü

akne, sivilce, yağlanma, akne izleri, Epidermis (üst cilt tabakası) yenilenmesi, anti stres gibi sıkıntıların tedavisini destekler, yardımcı olur

2)         30 yaş grubu ve üstü

Anti Age, kırışıklık, akne sıkıntıları, cilt lekeleri ve izleri, Epidermis (üst cilt tabakası) yenilenmesi, yumuşak ve dolgun bir cilt, anti stes  gibi sıkıntıları en aza indirimesine yardımcı olur

Günümüzde herkes bakımlı, pürüzsüz genç görünen bir cilde sahip olmak istemektedir. Bunun için yapılan harcamalar ve fedakarlıklar hiç küçümsenecek oranda değildir. Yaşlandığını gizlemek isteyen bayanlar ve erkekler acı veren ve pahalı olan Restylane ve Kolajen iğnelerini, lazer tedavileri ve pahalı kozmetik ürünlerine yönelmektedir.

Ejderha Kanı kanıtlanmış bir şekilde Kolajen hücrelerinin yenilenmesini sağlamakta ve yeni cilt hücrelerin oluşumunu 4 kat hızlandırmaktadır. Ejderha Kanı cilde uygulandığında koruyucu, besleyici ve GERDİRİCİ sanki ikinci bir cilt katmanı oluşturmaktadır. Anında Liquid Facelift etkisi his edilmektedir. 

Ayrıca Ejderha Kanı sahip olduğu yüksek Antioksidan değeri, 90% OPC, C vitamininden 20 kat E vitamininden 50 kat daha etkili olması Ejderha Kanı’nı mükemmel bir doğal Anti Aging ürünü yapmaktadır.

Bir damla Ejderha Kanı 3 elmadan daha fazla Antioksidan içermektedir !!!

Ejderha Kanı üst cilt tabakasının Epidermis 4 kat hızlandırarak yenilenmesini sağlamaktadır ve sürekli genç ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak isteyen herkese hitap etmektedir.

Türkiye’de genç veya ilerleyen yaşta 15 Milyonun üzerinde kişi “Akne / Sivilce” sıkıntısı yaşamaktadır. Bu sorunlardan kurtulmak için güzellik salonlarında veya Dermatologlarda cildi agresif bir şekilde etkileyen ürünler kullanılmaktadır. (asitli peeling vs) Ejderha Kanı Reçinesinin doğal içerik maddelerinden biri olan “Taspin” cilt hücre yenileme süresini hızlandırmakta, yara ve cilt lekelerinin hafiflemesini desteklemektedir. 100 % Doğal Ejderha Kanı Reçinesi ile Cildinizi Yenileyin...

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın