Görüş Bildir
Haberler
Eğer Bu Alışkanlıklardan 15/20 Yapıyorsan Kesinlikle Bir Daha Mutfağa Girmemelisin!

etiket Eğer Bu Alışkanlıklardan 15/20 Yapıyorsan Kesinlikle Bir Daha Mutfağa Girmemelisin!

Aburoski
03.03.2021 - 13:00

Kendini iyi bir şef zannediyorsan yanılıyorsun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu yanlış mutfak alışkanlıklarından hangilerini yapıyorsun?

1. Bu yanlış mutfak alışkanlıklarından hangilerini yapıyorsun?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Adeta şef gibisin!

Adeta şef gibisin!

Seçtiğin alışkanlıklara göre sen adeta bir şef edasıyla mutfağını kullanıyorsun. Mutfakta uyulması gereken kuralların çoğuna hakimsin. Mutfakta vakit geçirmeyi, yeni şeyler öğrenmeyi ve ortaya insanların seveceğini yemekler çıkarmayı çok seviyorsun. 

Bu işin okulunu okumasan da etraftan duydukların ya da okudukların kulağına küpe olmuş. Yemeğin aromasını nasıl sağlayacağını, ürünlerin tadlarını nasıl ağızda hissettireceğini çok iyi biliyorsun. Zararlı işlerden de kaçınıyorsun. Ne yapsan bir eğitim falan mı alsan? Ne dersin? :)

Olmasan da olur!

Olmasan da olur!

Seçtiğin alışkanlıklara göre sen kötünün iyisisin! Yani aslında mutfağa girsen de olur girmesen de arada kalmışsın. Mutfağa dair çok şey bilmiyorsun fakat bildiklerini de inkar etmemek lazım. Sadece daha çok bilgi edinmen ve mutfak kurallarına uyman gerekiyor. Her yerin kuralları ayrıdır. Öyle kafana estiği gibi yapamazsın. Değil mi? 

Birazcık mutfakta savruk gibisin. Yaptığın yemeğin üstüne çok düşmüyorsun. Karnının doyması senin için yeterli. Öyle 'Her gün yemek yapayım, insanlar yemeklerimi beğensin.' derdinde de değilsin sanırım. Neyse, mutfağa girmek istiyorsan biraz daha özenmelisin! Haydi görüşürüz. :)

Kesinlikle mutfağa adımını atma!

Kesinlikle mutfağa adımını atma!

Seçtiğin alışkanlıklara göre sen mutfağın önünden bile geçme! Aman yarabbi senin gibi mutfaklara düşman olan birini daha görmedim. Bütün şefler şu an oturup kara kara mutfağı senin elinden nasıl alacaklarını düşünüyor. O derece kötüsün! Vallahi bana kızma. Ben buraya gerçekleri söylemek için geldim. Bir an önce ya mutfaktan çık ya da birilerinden birkaç bilgi öğren. 

Uğraştığın vakte, kullandığın yiyeceklere yazık yahu! Bırak güzel, bilgili ellerde yemeğe dönüşsünler. Acı biraz mutfağa lütfen. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
478
295
177
118
89
51
45
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Fırının önceden ısıtılması ve kapağının açılmaması sadece kek kurabiye gibi hamurişleri pişirirken gereklidir.

Ayşe Erbaş

5 saniye kuralına güvenim tam

bronx_beats

Hiç birini işaretlemezsen şef oluyorsun.