Görüş Bildir
Haberler
Efsane Totti'den Yeni Nesil Futbolculara Eleştiri: "Kalplerini Değil, Parayı Takip Ediyorlar"

Efsane Totti'den Yeni Nesil Futbolculara Eleştiri: "Kalplerini Değil, Parayı Takip Ediyorlar"

Futbol hayatı boyunca Roma forması giyen 39 yaşındaki efsane Francesco Totti, Higuain'in Napoli'den Juventus'a transfer olması üzerine eleştirilerde bulundu. Futbolun çok değiştiğini ve her şeyin para etrafında döndüğünü ifade eden Totti, 'Modern oyuncular göçebe gibi. Kalplerini değil, parayı takip ediyorlar. Duygularıyla hareket eden çok fazla sporcu yok' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Roma'nın sembol ismi Francesco Totti, Gonzalo Higuain'in Napoli'den ayrılarak Juventus'a transfer olmasını eleştirirken, modern oyuncuların kulüplerine karşı sadakat duygusu beslemediklerini savundu.

La Gazzetta dello Sport'a konuşan 39 yaşındaki yıldız, 'Modern oyuncular göçebe gibi. Kalplerini değil, parayı takip ediyorlar. Duygularıyla hareket eden çok fazla sporcu yok. Kupa kazanmak ve daha fazla para kazanmak için transfer olmaya karar veriyorlar. Futbol çok değişti. Artık her şey para etrafında dönüyor. Birçok oyuncu için tutkunun ötesinde para daha önemli.' dedi.

'İnsanlar stadyumlara eğlenmeye ve her zaman kendi takımlarıyla olmasını istedikleri oyuncuları izlemeye gidiyor. İhanete uğramak istemiyor.' diyen Totti, sözlerine şöyle devam etti: 'Higuain transferine bakın, Napoli'den ayrıldı, Juventus'a gitti. Tam bir facia.'

Yabancı oyuncular için bu tip transferlerin biraz daha anlaşılabilir olduğunu da belirten Totti, 'Ama bazı yabancı oyuncular da var takımlarına uzun yıllar bağlı kalan. Diego Maradona gibi...' diye konuştu. 

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
87
26
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Totti haklı. Bu herif sürekli haklı.

görüncek adam

Zor zamanda takımlarını yalnız bırakmayan Juventus ve Milan takımının oyuncularını hatırladım .Totti sonuna kadar haklı.

Emre Aslan

Çok doğru söylüyor lan.Yıllardır aynısını diyorum.Şimdikiler paranın oyuncusu.