Görüş Bildir
Haberler
Efsane Filmlerin En Baba 10 Karakteri

Efsane Filmlerin En Baba 10 Karakteri

Mehmet Onur
16.09.2015 - 13:11

10. Tyler Durden

10. Tyler Durden

Çoğunuz Tyler Durden'ı bu listeye uygun görmeyebilir.Ancak kendisi tek başına kurduğu orduyla sisteme kafa tutmuştur.Büyük bir devrim yapmıştır.Yolda görülse eli öpülesi baba bir karakterdir tarihin ortanca çocuğu!

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Leon

9. Leon

Leon sert ve profesyonel bir tetikçidir.Hayatını kurallar üzerine oturtmuştur.Ayrıca Mathilda'ya babacan yaklaşımıyla içindeki duygusal tarafı ortaya çıkarmış baba bir karakterdir.

8. Tony Montana

8. Tony Montana

Amerika'ya göç eden Küba'lı politik bir suçludur Tony Montana.Bulaşıkçı olarak başladığı iş yaşantısında hayatı uyuşturucu ticaretine doğru kayar.Cesareti ve agresifliği sayesinde büyük aşama kaydetmiştir iş hayatında.

7. Maximus

7. Maximus

General Maximus imparatorlukta hızla ilerlemeye başlar.Onu durdurmak isteyen tahtın varisi Commodus ailesine ölüm kararı çıkartır.Maximus ölümden kurtulsada onu esir hayatı bekler.Arenaya gönderilerek bir gladyatör olarak eğitilir.Yıllar sonra Roma'ya döndüğünde tek amacı ailesini katleden İmparator Commodus'tan intikam almaktır.Koskoca bir İmparator'a kafa tutarak ne kadar delikanlı olduğunu ispatlamıştır.

6. Leonidas

6. Leonidas

Kendisi onurlu bir şekilde ölüme yürümüş efsanevi bir karakterdir.Delikanlılığından şüphe yok.

5. Rambo

5. Rambo

Adam okla helikopteri düşürebilen bir savaşçı.Bu Vietnam gazisi tek başına bir ordu öldürerek hafızalara kazınmıştır.Asıl amacı haksızlıklara karşı mücadele etmektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Aragorn

4. Aragorn

Tek kelimeyle lider!Savaşta at sürerek karşısındaki bir orduyu dağıtabilecek kadar iyi kılıç kullanır.Sauron bile korkar bu adamdan.Ayrıca etrafındakilere gereksizce racon kesmez çoğu zorba gibi.Hayran olmamak elde değil.

3. Wolverine

3. Wolverine

Bu adam o kadar cesur ki tereddüt etmeden ölüme koşar.Masum insanlara zarar vermez.Onu öldürmek neredeyse imkansızdır.Müthiş bir savaşçıdır ayrıca.Listedeki belki de en sert karakterdir kendisi.

2. Darth Vader

2. Darth Vader

Bu adam en yakınındakini başarısızlığından dolayı infaz edebilecek bir adamdır.Gücün kötü tarafıdır kendisi.

1. Vito Corleone

1. Vito Corleone

Babaların babası.Baba deyince Fatiha okunur rahmetlinin ruhuna.Ayrıca listede Tyler Durden ile en karizmatik karakterdir.Evlatlarına ve diğer sevdiklerine son derece ılımlı davranırken düşmanlarına korku salar.Teklifleri ise reddedilmezdir Don Vito Corleone'nin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın