Görüş Bildir
Haberler
Gerçek İzmirliler Bu Testin Sonunda Ortaya Çıkacak!

etiket Gerçek İzmirliler Bu Testin Sonunda Ortaya Çıkacak!

Yung Boş Ada
11.07.2018 - 22:39 Son Güncelleme: 29.07.2018 - 11:13

Herkes kendince İzmirlidir güya! Bakalım gerçek İzmirliler kimmiş?

1. Öncelikle yaşını öğrenmemiz lazım!

2. Sorulmaz biliyoruz ama bunu da öğrenmemiz lazım: Ayda ortalama ne kadar gelirin var?

3. “Akşam şöyle bir dolaşsam, temiz havanın keyfini çıkarsam” diyecek olsan nereye gidersin?

4. Peki sence hiç bilmeyen birinin İzmir'de kaybolması mümkün mü?

5. Elbette herkesin bildiği o "çiğdem" gibi basit kelimeleri sormayacağız. Söyle bakalım bunlardan hangisi İzmir'e özgü bir deyiş değil?

6. Öyle bir taraftar grubu düşün ki şu sesler yükseliyor: "Kaf kaf kaf sin sin sin kafsin kafsin kaf!" Hangi taraftar grubu bu?

7. Bunu kesin bilirsin bizce: Bu tatlılardan hangisi İzmirle bütünleşmiş bir tatlı değil diye sorsak?

%25 İzmirlisin!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen kendini baya bi’ İzmirli zannediyorsun. Ama kötü haber sevgili dostumuz: Aslında hiç de İzmirli değilsin! Yani İzmir hakkında az biraz bilgisi olan insan bile senin kadar İzmirlidir öyle söyleyelim biz sana! Bizce İzmir’in havasını biraz daha çok solumalı, İzmir’i çok daha derinden yaşayıp gerçek bir İzmirli olmalısın!

%50 İzmirlisin!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen İzmirli olmak için baya bir uğraşmış, kendini geliştirmişsin. Fakat bu sana ancak %50 İzmirlilik katabilmiş! Ee, bazen her istediğimiz olmuyor bu hayatta öyle değil mi? İzmirlilik zaten içten gelmeli! Öyle uğraşmayla olmaz yani...

%75 İzmirlisin!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen gerçekten İzmirlisin! Hem de %75 İzmirli! Haa o %25’i nereden kırdık diye soracak olursan hemen söyleyelim: İzmirli olduğunu etrafa göstermeye çalışıyorsun sen her seferinde. Fakat gerçek bir İzmirli bunun için uğraşmaz! İzmirliliği zaten onun her halinden belli olur!

%100 İzmirlisin!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen gerçek, has be has, baya baya İzmirlisin! İzmir’i neredeyse avcunun içi gibi biliyor, bütün lezzetlerini ve ayrıcalıklarını tatmış ve tadıyor, ve dahası İzmirliliğini altın bir kolye gibi gururla taşıyorsun boynunda! İzmir özentileri gelsin de gerçek İzmirlilik nasıl olurmuş senden öğrensinler!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
591
291
205
152
84
38
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beekiwles

Ne bu ya İzmir, İzmir . Baydınız artık .

fchinaski

Maaşla ne ilgisi var?

busraa_ks03

Sivaslıyım 100% Izmirli çıktım🤷🏻‍♀️😂