Görüş Bildir
Haberler
Edirne'den Sınıra Yürüyüş Başladı: Türkiye, Tüm Mültecilere Avrupa Kapılarını Açtı

etiket Edirne'den Sınıra Yürüyüş Başladı: Türkiye, Tüm Mültecilere Avrupa Kapılarını Açtı

Reuters, üst düzey bir Türk yetkiliye dayandırdığı haberinde Türkiye'nin Suriyeli mültecilerin kara ya da deniz yoluyla Avrupa'ya geçişlerini durdurmama kararı aldığını duyurdu. AKP Sözcüsü Ömer Çelik de 'Artık mültecileri tutabilecek durumda değiliz.' dedi. Kararın açıklanmasının ardından geceden itibaren Avrupa’ya geçmek isteyen mülteciler Edirne’ye gelerek sınıra doğru yaya olarak harekete geçti.

Reuters ajansına konuşan yetkili sahil güvenliğe ve sınır polisine mültecileri engellememe emri verildiğini de ekledi.

Türkiye'de 3 milyondan fazla Suriyeli mülteci bulunuyor.

"Artık mültecileri tutabilecek durumda değiliz"

"Artık mültecileri tutabilecek durumda değiliz"

Yaptığı yazılı açıklamada mültecilerle ilgili konuya da değinen AKP Sözcüsü Ömer Çelik'Mülteci politikamız aynıdır ama ortada bir durum var, artık mültecileri tutabilecek durumda değiliz.' dedi.

Edirne'de göçmenler Yunanistan sınırına yürüyor

Edirne'de göçmenler Yunanistan sınırına yürüyor

Türkiye'nin AB'ye gitmek isteyen mültecileri durdurmama yönünde karar aldığı haberlerinin ardından Edirne'de göçmen hareketliliği yaşanmaya başladı.

Hareketlilik gece yarısı başladı

Hareketlilik gece yarısı başladı

Edirne'ye gelen aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu yaklaşık 300 göçmen, haberin duyulmasının ardından gece yarısı Yunanistan'a geçmek üzere sınıra doğru yürüyüşe geçti.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4612
955
324
125
120
120
70
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ultraviolet

lütfen verilen vatandaşlıklar da geri alınsın. Kendi ülkesi için birşey yapamayana benim Atalarımın fedakarlıkla aldığı kimlik verilmemeli.

Elvan Demir

Sen kapini açtın da sanki adamlarin kapıları yol geçen hanı herkesi aliyolar içeriye ultra önlem alınmıştır bile şu an . Anca milletin gazını alın siz siyase... Devamını Gör

Can Cüneyt Akçala

kendi vatanını, milletini, namusunu savunmayıp kaçmış, bebek sahilde nargile fakurdatan suriyeden sana ne gibi yarar gelebilir. üstüne üstlük şuan hatay'da s... Devamını Gör