Görüş Bildir
Haberler
Edirne'de Türk Vatandaşı, Yunanistan Tarafından Açılan Ateş Sonucu Öldürüldü

etiket Edirne'de Türk Vatandaşı, Yunanistan Tarafından Açılan Ateş Sonucu Öldürüldü

Edirne'nin Meriç ilçesinin Yunanistan'a sınır olan Adasarhanlı köyünde yaşayan Mehmet Durgun (43), Meriç Nehri üzerindeki adacıkta, Yunan tarafından sivil giyimli kişilerce açılan ateş sonucu vurularak öldürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, saat 19.00 sıralarında Meriç ilçesine bağlı Yunanistan sınırındaki Adasarhanlı köyünde meydana geldi. İddiaya göre Mehmet Durgun, arkadaşı S.Ş. ile birlikte kaçak göçmenlerin nehri geçmek için kullanıp, bıraktıkları botları almak için Meriç Nehri üzerindeki adacığa gitti. Bu sırada Yunan tarafında bulunan sivil giyimli kişiler ile Mehmet Durgun ve yanındaki S.Ş. arasında tartışma yaşandı. Tartışma sırasında Yunanistan tarafından tabanca ile açılan ateş sonucu Mehmet Durgun yüzüne isabet eden kurşunla olay yerinde hayatını kaybetti.

Durgun’un hayatını kaybetmesi üzerine S.Ş., köye dönerek durumu yetkililere bildirdi. Bölgeye sevk edilen sınır devriyeleri, Durgun’un cansız bedenini alarak Meriç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İfadesini başvurulan ve alkollü olduğu öğrenilen S.Ş. ise olay sırasında Yunanistan tarafında bulunmadıklarını, Meriç Nehri üzerindeki adacıkta botları almaya gittiklerini ve bu sırada karşı tarafta bulunan kişilerle tartıştıkları sırada üzerlerine ateş açıldığını söylediği öğrenildi.

Meriç Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: https://www.dha.com.tr/yurt/edirnede-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
234
88
50
15
14
11
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sevgili

İsterse katil olsun benim ülkemde benim vatandaşım başka ülkenin bilmem nesi tarafından öldürülüyorsa bu bizim ayıbımızdır.

Hüseyin Keskin

Daya kapıya 7 milyon suriyeliyi 1,5 milyon Afgan’ı 1 milyon Afrikalıyı bakalım ne kadarına ateş edebilecekler.Bu hükümet artık kendi vatandaşının hakkını sav... Devamını Gör

Sinan

Şunu Rusya'ya falan yapsalar Ruslar içinden geçerdi bunların. Eski Türkiye olsa böyle sineye çekmezdi. RTE araplaştırma projesi altında yıllardır Türk'ü, Tür... Devamını Gör