Görüş Bildir
Haberler
Edebi Zevkine Göre Ruh Yaşını Söylüyoruz!

etiket Edebi Zevkine Göre Ruh Yaşını Söylüyoruz!

tezcan
23.06.2016 - 10:40

Kitap kurtlarının bayılacağı bir testle daha karşınızdayız! Olayımız şu; sorulara göre en uygun cevabı işaretleyin ve bakın ruh yaşınız kaç çıkacak! Şıklar arasında seçim yapmakta epey zorlanacağınızı şimdiden garanti edebiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Edebiyatın hangi türü daha çok ilgini çekiyor?

2. Şiirlerini okumaktan en çok keyif aldığın şair hangisi?

3. Ruhuna en çok hitap eden Rus Edebiyatı klasiği hangisi?

4. Çocukken okuduğun ve hala unutamadığın kitap hangisi?

5. Bu yazarlardan en beğendiğin hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdiye kadar yazılmış en iyi distopya eseri hangisi?

7. Son olarak bu romanlardan sadece birini seçmeni istesek ilk tercihin hangisi olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin ruhun 19 yaşında!

Senin ruhun 19 yaşında!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh yaşın 19. Eline geçen her şeyi okumak, yeni ufuklar kazanmak için can atıyorsun. Her okuduğun hayatına yeni bir pencere açıyor, hayallerini genişletiyor. Gerçek yaşın kaç olursa olsun, 'ne güzel şeysin sen hep yaşın 19' diyoruz!

Senin ruhun 21 yaşında!

Senin ruhun 21 yaşında!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh yaşın 21. Edebiyata karşı boş değilsin. Sağlam bir edebiyat altyapın ve edebi zevkin var. Belli ki fırsat buldukça da üstüne koymak sana heyecan veriyor. Tam bir kitap avcısı olmalısın :)

Senin ruhun 25 yaşında!

Senin ruhun 25 yaşında!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh yaşın 25. Yolu neredeyse yarılamışsın. Dünya klasikleri ve edebiyatımızda kilometre taşı olmuş birçok eseri okumuş olduğun su götürmez bir gerçek. Sana sorsak 'Birkaç kitap okumuştum' diyecek kadar mütevazısın. Bu da öğrenme aşkını ve olgunlaşmaya başladığının göstergesi!

Senin ruhun 27 yaşında!

Senin ruhun 27 yaşında!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh yaşın 27. Edebiyat konusunda belli bir seviyenin üstündesin. Klasikleri belki de birkaç defa okumuş olabilirsin çünkü her kitabı birkaç yılda bir okumanın verdiği hazzı çok iyi biliyorsun. Arkadaşların senden epeyce kitap tavsiyesi istiyor olmalı!

Senin ruhun 33 yaşında!

Senin ruhun 33 yaşında!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh yaşın 33. Yaşadıklarının seni yormasının yanı sıra edebiyat hayatına o kadar hakimsin ki edebi bir tartışma hakkında saatlerce aralıksız konuşabilecek kadar materyale ve fikre sahipsin. Arkadaş çevrende edebi zevkine ve görüşlerine fazlasıyla güveniliyor!

Senin ruhun 41 yaşında!

Senin ruhun 41 yaşında!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh yaşın 41. Artık neredeyse okumadığın kitap kalmamış olsa da sürekli öğrenmeye açık birisin. Artık o kadar demini almışsın ki belki de yavaş yavaş bir şeyler yazmaya ve yazdıklarını beğenisine güvendiğin arkadaşlarına sunmanın vakti geldi!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
797
358
198
129
43
38
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Luna

Senin ruhun 27 yaşında! Ruhum önden gidiyor demek :D

Pasif Kullanıcı

Senin ruhun 25 yaşında! Senin ruhun 25 yaşında! Verdiğin cevaplara göre senin ruh yaşın 25. Yolu neredeyse yarılamışsın. Dünya klasikleri ve edebiyatımız... Devamını Gör

Baturay Özkay

dava disutopya değil ki