Görüş Bildir
Haberler
Ece Ronay'ın Nişanlısı Mehmet Ali Erbil'le Bir Araya Geldi! Ece Ronay Nişanlısını Terk Etti..

Ece Ronay'ın Nişanlısı Mehmet Ali Erbil'le Bir Araya Geldi! Ece Ronay Nişanlısını Terk Etti..

Klibinde rol alan Mehmet Ali Erbil’in kendisini taciz ve tehdit ettiğini öne süren Ece Ronay, mahkemeye başvurdu. Ünlü şovmen hakkında 2 ay süreyle tedbir kararı aldıran Ronay, adliye çıkışı ilginç iddialarda bulundu: “Asistanı nişanlımı gizli numaradan arayarak 50 bin lira teklif etti.” Sosyal medyadan paylaşım yapan Erbil, Ronay'ın nişanlısı Mehmet Bilir'le videosunu paylaşarak olayın çözüldüğü mesajını verdi. Ronay ise buna çok sinirlenerek 'Erkekler kendi arasında anlaşmış. Sanırım artık nişanlım değil' dedi. İşte konuyla ilgili merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şarkıcı Ece Ronay, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisine yazdığı mesajları ifşa etti ve sonrasında da mahkemeye giderek suç duyurusunda bulundu. Ronay ünlü şovmen hakkında ise, 'Nişanlıma telefon üzerinden beyefendinin asistanı 50 bin lira para teklifinde bulundu' ifadelerini kullandı. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, bugün Ece Ronay'ın nişanlısı Mehmet Bilir'le bir araya gelerek bir video çekti. Videoyu izleyen Ronay ise, 'Mehmet Ali Bey yılların kurdu, kandırıp kullanmış' dedi.

"Ben Susmuyorum"

"Ben Susmuyorum"

Mehmet Ali Erbil, bugün bir canlı yayına katıldı. Ünlü şovmen, iddiaları kabul etmediğini ve taciz etmediğini dile getirdi. Ece Ronay ise canlı yayında konuşulanlardan sonra mahkemeye suç duyurusunda bulunarak, Kimse beni tehdit edemez, ben susmuyorum' ifadelerini kullanmıştı.

Asıl O Beni Görüntülü Aradı

Asıl O Beni Görüntülü Aradı

Mehmet Ali Erbil ise  “Söylemezsem Olmaz”a konuştu: “Asıl Ece Ronay beni görüntülü aradı. Bundan rahatsız olan asistanım, ‘Bu iş nereye gidecek?’ diye sordu. O mesajları asistanım attı. Ece Ronay beni evine de davet etti. Ayrıca nişanlısı beni tehdit etti.

Mehmet Ali Erbil, bu kez kendi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Ece Ronay'ın nişanlısı Mehmet Bilir ile videosunu yayınladı.

ECE RONAY'IN NİŞANLISI İLE VİDEO PAYLAŞIP 'OLAY KAPANDI' MESAJI VERDİ

64 yaşındaki ünlü şovmen, paylaştığı videosunda 'Mehmet kardeşim Ece Ronay'ın nişanlısı. Ben onun nişanlı olduğunu bile bilmiyordum. Mehmet'i 'bu olayları kapatalım, üstüne örtelim' diye davet ettim. Çünkü hem kamuoyu, hem biz hem o taraf çok rahatsız oldu. Mehmet de beni kırmadı, davetime icabet etti geldi yemeğimi yedi' dedi. Bilir ise 'Sen de bizi çok güzel ağırladın. Teşekkür ediyorum' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KucukEniste

Sacmalık derecesınde haber seruvenı "SUHEDA DURAN" azıcık kafa yorarsan bı zahmet guzel content yaparmısın bıktık Ece Ronay mıdır karpuz mudur kavun mudur gı... Devamını Gör