Görüş Bildir
Metin Akpınar'a Destek Çıkmıştı: Nilgün Belgün'den Duygu Nebioğlu'nun Annesine "Enteresan Kadın" Yorumu
Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmış, ve yaptığı açıklamalarla ortalık iyice karışmıştı. Nilgün Belgün'ün de arkadaşı Metin Akpınar'a destek vermesiyle birlike olaylara bir noktada dahil olmuştu. Nebioğlu'nun son açıklamalarından sonra Nilgün Belgün sessizliğini bozdu.
Reklam
Doğum Sürecini Tüm Detaylarıyla Paylaşan Özlem ve Tayyar Öz Çifti İlk Oğullarını Kucaklarına Aldı
Gündem uzun süredir fenomenlere açılan davalarla sallanıyor hepimizin bildiği gibi. Önce Polatlar, sonra Tayyargiller derken gözler sosyal medya hesaplarından gösterişli hayatlarını paylaşan ve ürün çıkartan insanlara döndü. Özlem Öz ve eşi Tayyar Öz de bu süreçte birçok hukuki süreçle baş başa kalmıştı. Büyük aileleriyle ve üç kızıyla ilgili yaptığı paylaşımlarla da göze batan Özlem Öz dördüncü çocuğunu kucağına aldı...
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Uğur Dündar, Suphiye Orancı Olayına Dair Kamuoyu Açıklaması Yaptı
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun Müge Anlı'ya çıkmasının ardından anne Suphiye Orancı hakkında ortaya çıkan iddialar epey karmaşık olurken, Orancı'nın kızlarından birinin Uğur Dündar'dan olduğu iddiası gazeteciyi zan altında bırakmıştı. Konu hakkında daha da önce de açıklamalarda bulunan Dündar, kamuoyuna duyuru yaptı.
Reklam