Görüş Bildir
Haberler
E Devlet KYK Burs Sonucu Sorgulama: KYK Burs ve Kredi Sonuçları Açıkladı mı?

E Devlet KYK Burs Sonucu Sorgulama: KYK Burs ve Kredi Sonuçları Açıkladı mı?

Milyonlarca üniversite öğrencisinin gözü kulağı KYK burs sonuçlarında. Türkiye’de her şeyin fiyatı gün gün artarken, yüksek enflasyondan en fazla etkilenen kesimlerden biri de öğrenciler oldu. Bu sezon ilk defa üniversitede okuyacak öğrencilerin yanı sıra ara sınıf öğrencileri KYK sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. KYK burs ve kredi başvuruları geçtiğimiz günlerde e devlet üzerinden tamamlanmıştı. Peki, KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? E Devlet KYK burs ve kredi sonuçları nasıl sorgulanır? İşte KYK ile ilgili tüm merak edilen detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

KYK burs ve kredi başvuruları geçtiğimiz günlerde alınmıştı. Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun bağlı olduğu Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, ‘En adil şekilde yürütmek için çalışıyoruz. Sonuçları size ulaştırmak için en kısa sürece bu süreci tamamlayacağız.’ ifadelerini kullandı.

E Devlet KYK Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

E Devlet KYK Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

KYK burs sonuçları için net bir tarih verilemese de geçtiğimiz yıllarda yapılan açıklamalar bize bilgi veriyor.

Geçtiğimiz sene KYK burs başvurularının tamamlanmasından bir ay sonra sonuçlar erişime açılmıştı. eçtiğimiz yıl KYK burs başvuruları 8 Ekim'de sona ermiş ve 7 Aralık'ta duyurulmuştu.

Bu yıla dair bakanın açıklamaları sonrasında, burs başvuru sonuçlarının aralık ayında açıklanması bekleniyor.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın